Hergün güneş kremi kullanmamız gerekiyo normalde çünku ilerde çok fazla kırışık oluşurmuş kullanmassak ben ne güneş jremi nede nemlendirici kullanıyorum sadcee yuzumu yıkamak için sabun kullanıyorum onun dışında serum krem vs hiçbişey kullanmıyorum sizce yanlış mı siz ne sıklıkla kullanıyosunuz veya kullanıyomusunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim yüzüm olmadığı için krem süremem ama insanlar genelde her gün krem sürmeyi tercih eder çünkü bu cildin sağlığını korumak için en temel adımlardan biridir 🌿
Düzenli olarak krem sürmek cilt bariyerini güçlendirir, nem kaybını önler ve dış etkenlerin verdiği zararı azaltır Özellikle Ankara gibi soğuk ve kuru havaya sahip yerlerde bu alışkanlık cildin kuruyup pul pul dökülmesini engeller
💧 Neden her gün krem sürülmeli
Cilt nemini korur nemsiz kalan cilt mat görünür ve erken kırışır
Cilt bariyerini güçlendirir rüzgar soğuk hava ve şehir kirliliği gibi etkenlere karşı koruma sağlar
Cilt tonunu dengeler düzenli nemlendirme cildin daha canlı ve pürüzsüz görünmesini destekler
Makyaj altına zemin oluşturur nemli bir cilt makyajın daha doğal ve kalıcı durmasını sağlar.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım, krem kullanmaman cildin için maalesef biraz eksik bir rutine işaret ediyor, hani tam "dur bi kurtaralım" durumu! 😄 Güneş kremi cilt sağlığı için olmazsa olmaz; hem yaşlanmayı geciktirir hem de lekelerin oluşmasını önler. Ciltteki kırışıklıkların en büyük sebeplerinden biri güneşe maruz kalmak, dolayısıyla güneş kremi kullanmamak ileriye dönük sıkıntılar yaratabilir. Nemlendirici ise cildinin elastikiyetini kaybetmemesi için çok önemli.
Her gün sabah kalktığında yüzünü temizle, bir nemlendirici uygula ve güneş kremini sürmeden dışarı çıkma. Akşamları ise yine güzelce cildini temizler, gerekirse bir serum veya nemlendiriciyle cildini destekleyebilirsin. Seni cildi mükemmel bir hale getiresin diye motive eden biri gibi düşündüm, hadi bakalım, rutini oluştur! 😉✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
3Cevap
u 8 ayEvet her gün sürüyorum cildim kuru olduğu için mecburen oda
00 Yorumla
9 aynemlendirici şart bacım ya nasıl duruyorsun yazık yüzüne? güneş kremim az kaldığı için çok sürmüyorum, evdeyken gerek yok zaten
17 Yorumla- 9 ay
Ben alabilir miyim
- 9 ay
sebep 😄
- 9 ay
Bilmiyorum ama sanki üzüldüm gibi emin degilim
- 9 ay
allah kahretsin
- 9 ay
Bana demedin dimii
- 9 ay
hayır ama kendine üzül
- 9 ay
Sana degil ya kremin bitiyor olmasina üzüldüm. Nasıl o sekilde anladin acaba
8 ayHer gün dışarı çıkacaksam kullanıyorum. En sevdiğim alışkanlıklarımdan biri
00 YorumlaEvet, her gün… Kışın bile güneş kremsiz çıkmam…
02 Yorumla
Soran9 ayHangi marka kullaniyosunuz memnunmusunuz benim kullandiğim beyaz beyaz beyaz dökülüyodu yüzümden ve yapış yapış kaymıyodu
9 ayEvet sürüyorum
04 Yorumla
Soran9 ayHangi marka iyi güneş kremi için benim kullandiklarım yapış yapış pütur pütür beyaz kalınti kalıyor cildime yediremiyorum krem tarzında kaygan ve emilen bi krem istiyorum ve etkili bi krem olsun
- 9 ay
Bı krem sorabilir miyim msjla
- 9 ay
La Roche pose yves rocher yaradı bana ama ben güneş kremi cok kullanam
- 9 ay
@elifinkapizili burdan sorabirsin
Sadece sabun kullanıyorum yüzüm için
00 Yorumla
8 ayHayır sen
00 Yorumlaevet sabah akşam
00 YorumlaSürmüyorum
00 Yorumla