Güzellik & Bakım Her gün cilt bakımı yapıyor musun? KirliSakal Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben açıkçası haftada 2 kere yapıyorum. Biraz üşengecim. 😂 Her gün cilt bakımı yapıyor musun? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Her gün olmasa da haftada 1-2 gün yapıyorum. 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sabahları yaparım hiç olmazsa her gün yüz jeli kullanırım o da bi bakım 0 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Her gün olmasa da hafta 4 5 gün cilt bakımı yapıyorum 0 1 Yorumla Mrlion +1 yıl Geriye ne kaldıki zaten😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim güneşe alerjim var. Afedersin yüzüme şöyle bir dokunup ovalasam anında bur topu gibi çıkıyor. Yani çok da baksan dert bende hiç bakmasanda yıldım 0 0 Yorumla
berkayalperdogan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Cilt tipimi bilmediğim için yapamıyorum 0 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güne başlarken ve gün sonunda yapıyorum. 0 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır yapmıyorum. Haftada bir yapıyorum. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Her gün yüzümü yıkıyorum sayılır herhalde 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. evet✨ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her gün olmasa da haftada 1-2 gün yapıyorum.
Sabahları yaparım hiç olmazsa her gün yüz jeli kullanırım o da bi bakım
Her gün olmasa da hafta 4 5 gün cilt bakımı yapıyorum
Geriye ne kaldıki zaten😂
Benim güneşe alerjim var. Afedersin yüzüme şöyle bir dokunup ovalasam anında bur topu gibi çıkıyor. Yani çok da baksan dert bende hiç bakmasanda yıldım
Cilt tipimi bilmediğim için yapamıyorum
Güne başlarken ve gün sonunda yapıyorum.
Hayır yapmıyorum. Haftada bir yapıyorum.
yüz yıkamak sayılıyor mu dfhdksjffdsf
Her gün yüzümü yıkıyorum sayılır herhalde
Hafta bir. Üşenmezsem iki oluyor
Yapıyorum.
Hayır yapmam.
Evet.
Hayır 2 günde bir
Haftada 2 gün…
Hayır yapmıyorum
hayır o kadar önem vermiyorum
Evet sürekli hem de
evet✨