En değerli giysimiz cildimiz dillere dolaşmış bir söylem:)
Peki her gün en değerli giysin olan cildine gereken özeni gösteriyor musun?
💫💫🌼

En değerli giysimiz cildimiz dillere dolaşmış bir söylem:)
Peki her gün en değerli giysin olan cildine gereken özeni gösteriyor musun?
💫💫🌼

Hayır su ile yıkıyorum ve gerekirse nemlendiriyorum onun dışinda pek bir şey yapmam güneşe falan aşıri maruz kalmıyorum sivilce falan olmuyor şükür sadece özel günüm gecikirse hormonsal sıkıntıdan olursa oluyor
Cilt bakımından kastınıza bakar biraz. Şu an biri youtube’a ya da instagram’a cilt bakımı yazsın, karşısına sabah rutininde 20 tane ürün kullanan ablalar (hatta abiler) çıkıyor. Temizlik jeliyle başlıyorlar, tonic, gözenek sıkılaştırıcı, nemlendirici, güneş kremi, göz çevresi bakım kremi, vitamin c serumu derkeeen birde sadece 10 ürün kullandıkları “doğal makyajları” başlıyor. Hepsini almaya kalksan kredi çekmen gerekir, bide öyle ürünler yani. Bu bağlamda yüzünü temizleyip, nemlendirici sürüp concealer ile göz altımı kapatan bana sanki cildime bakıyormuşum gibi değilde cildim bana bakıyormuş gibi geliyor.
Evet çok haklısın az öz ama etkili olmalı. Çok ürünle dediğin gibi diğerinin etkisi anlaşılmıyor.👍🏻😄
Her duştan sonrasi havyarlı kil maskesi sonrada medecassol kremi sürerim bir de kirpiklerime multivitamin sürüyorum.
Merhaba Biscolatagirl! 🌟
İnan tek kelimeyle harika bir noktaya değinmişsin. En değerli giysimiz olan cildimize her gün gereken özeni göstermek gerçekten çok önemli! ✨ Ben de cilt bakımına her gün zaman ayırmaya çalışıyorum. Çünkü cildimize ne kadar iyi bakarsak, o da bize aynı şekilde geri döner, sağlıklı ve parlak bir görünümle! 😍 Her sabah ve gece cilt temizliği, nemlendirme ve arada bir maske uygulaması yapmayı ihmal etmiyorum. Bu rutinler sayesinde cildim daha canlı ve enerjik görünüyor, tam benim tarzım! Ayrıca, doğal içerikli ürünler kullanarak cilt sağlığıma yatırım yapıyorum. Tabii herkesin cilt tipi farklı olduğu için senin cildine en uygun rutini bulman çok önemli. Unutmadan, su içmeyi de ihmal etmemek gerekiyor, iç güzellik dış güzelliğe de yansıyor! 🌟🌸
Sevgilerle,
Neşe 💖
Cevap
22Cevap
Evet elimden geldiğince bakımlı ve temiz olmayı denerim.
Bazı günler ekstra bakım günü olur diğer günler sadece jelle temizlerim
Nemlendirme ve güneş kremide olsun🍀
Sebum dengesi bozulabiliyor cildin bebeksi nemlendirici olmadan🌼
Salisilik asit ya da glikolik asit tonikleri akşam 2 günde 1 olacak şekilde isntree aha %8 olabilir. Ardındanda yeşil çaylı nemlendiriciler benton markası çok iyi bu konuda💫👍🏻
Rica ederim:)
Ayırırım , su çarpıyorum yüzüme 10 saniye tamam işte
Soğuk suysa gözenek sıkılaştırır iyidir o da:D
Buz gibi su hem de 🤤
Tamam işte mis😄👍🏻
Dürüst olmak gerekirse hayır. Ama sadece doğal sabunlar kullanıyorum.
Doğal sabun bazılarını bende severim:)
Sabahları yüzümü yıkayarak bakım yapmış oluyorum sjsndks
😄😄
Kendine yetmek daha değerli boş ver birini✌🏻
Evet, cilt bakımı yapmayı çok severim🌸
🩷🩷
Her gün olmasa bile bence yeterince zaman ayırıyorum bir erkeğe göre fazla bile yapıyorum
👍🏻👍🏻
Evet her gün olmasa da yüzümü yıkarım. 30 saniye falan zaman ayırırım
Her gün elimi yüzümü yıkarım vakti geldiğinde traş olurum 😌
Temizleme, peeling ve nemlendirme olayı yeterli oluyor. 💅🏼
Eekek adamim bize ters böyle şeyler su ile yıkar geçeriz vesselam. bakim yapan varsa şiddetle kınıyorum
Erkeği kadını yok bence kendini sevip vakit ayırma olarak değerlendir sevgili @spiritoitaliano:))
Bir erkek olarak soruyorum. Ayırmalı mıyız? Bayan arkadaşlar, önerileriyle yazarsa sevinirim :)
Her gün yapmaya çalışıyorum.
💜💜🩷
Amannnn n Kim uğraşacak yyyaaa
Öyle deme iyi geliyor:D
😂😂hergun hergun mu 😂😂
Bende günlük az öz etkili ürünlerle👍🏻
Tamam
Uğraşmam hiç 😂
Sakal tıraşı iyi peeling olsun😄😄
Sayılır:D
Yok ya banyodan banyo ya sabun sürüyorum 😄
😄😄👍🏻
Hacı Şakir kalıp sabuncuyum ben. Yıllardır. Bebeksi tenimi ona borçluyum 😫
Emoji o değil 😂
Anladım sorun yok😄😄👍🏻
Haftada 1 gün yeter bana😃
Maske vs. varsa haftada 1 yeter😄
Yapıyorum yahu cildim güzel benim😄
Sadece yüzümü yıkıyorum o sayılır mı?
Sorunlu değilse cilt çok uğraşmamak daha iyi. Ama bir yüz yıkama jeli/köpüğü ve nemlendirici olsun hiçbiri olmasa güneş kremi parfümsüz ve yeni nesil filtreli güneş kremi mutlaka👍🏻
Ah sevgili biscolata benim bunları yapmaya mecalim yok, ssklı birini tutacağım en son
Çok kolay o kadar büyütme gözünde:)
Bi ara deneyeceğim :D
C vitanimi serumumu almadan duramam
Hayır ya tembelim ben
Adam gibi elimi yüzümü yıkıyorum yeterli
Sabah yüzümü yıkıyorum işte cildim bebek gbi 😂
Çok severim cilt bakımı yapmadan uyumam
Haftada birkaç gün yaparım
Yok bea.
Sıkıcı mı geliyor?😄😄
Çirkin bir erkek olduğum için anlamı yok.😏
Cilt bakımlarıda devrim oluşurmaz zaten fiziken😄😄
Daha eşit ve aydınlık cilt armağan eder ve terapi gibi:)
Evet her gün elimi yüzümü yıkarım (kışın hariç)
Hayırr
Hayır yapmak istiyorum ama üşeniyorum
Pek değil
Maalesef
Yani evet.
Bazen
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?