AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
b olur
Buldun mu sütyenini
Sohbet sevmiyoruz neyse
Gögüslerin küçük yahu
Saol a... m... m
Sarkıklar mı sarkıklarsa beğenirim
Küçük diye zoruna mı gitti gardaş
Evet ama senlik ya da erkeklik mevzu yok anada kendimi beğenmiyorum olay bu
Niye beğenmiyorsun gögüslerini
Sıradan?
Ayrık sarkıklar mı o yüzden mi abartıyorsun
Şöyle diyeyim yatıyorum sutyensiz biri anya bakıyor biri Konya'ya
Ayrık memeler ilgi daha çekiyor diyorum anlamıyorsun iki üçkişiye bakıp memelerini kötüleme
Sarkık ayrık meme her zaman candır bana göre
Sana fikrini sormadım erkek bozuntusu erkek bozunrulati bok olsa yer ya
Erkek milleti işte bok olsa yer erkek bozuntusu yalaklaik yapma sanane ki
Yok ya dik meme sevmiyorum gerçekten beni abazanlarla bir tutman kalbimi kırıyorsun dik meme gördü mü arzulayamıyorum sarkık meme ilgimi çekiyor yapım bu ne desem anlamayacaksın
Sen neden bu kadar karamsarsın
İy erkekler kapatılsın cidden ya sizin hayatınızdaki insana sadık kalma ihtimaliz peki arzu istek sizin için göz zinası bile aldatmak değil ya
Canım benim ne alakası var insan sevdiğini arzulayamaz mı bunun nesi aldatmak ya sizin sevgiliniz olmadı mı
Milleti görüp arzular ya sevgilisi var e göz milletide görüyor sizin sadakatiniz mi var ben ne kızlar gördüm nelerle aldatılıyor ya
Yoo ben aldatmadım kimseyi sen neden bu kadar linç atıyorsun bana kötü anın mı geçti
Yaş kaçtı senin
Profilde yazıyor?
Ne sorguladın?
Tamam hiç sevgilin oldu mu ve kapalı mısın
Konu ile alakası sapık misiniz siz sapkın misinz bide kapalimisinz sizin sapkınlık ve onların o.. Ra.. spulum yüzünden teseturyn adı çıktı ya
Sevgili kelimesi bile kirletiniz of
Gerek yok
Kimi takcam hayırdır lan ne diyosun
Erkek milleti seks için manipyon yönetimleri peşinde yine klasik erkek 🤢🤮
Üç saattie takıyorsun halka açık bizi linç ederler diye burada beni m yazışmaları görmesinler diye
Buradan sana ne yapabilirim kafan mı hoş
Merak etme senle cinsellik konuşmam hem çok yalnız kalmışsın blli o yüzden kafanı sıyırmışsın gögüsleri de takıyorsun
Yanlız olmak iyidir * insanlar için yanlız değilim 4 tane kedim var yazma göğüsleri takarım ya düşün kilo veriyon haf edersin bir anca düşün kilo verdin ve bir anda şeyin küçülmüş cart curt bunun kadın ya da erkej ya da takıntı alakası yok merak ediyor insan haniden gittiği için sarkmasi falan dikkat çekiyor kendin kendine yano
tmmm
70B kullanacaksın
Küçük mu yani?
Avuç içi kadar olmalı verdiğin ölçülere göre. Küçükle normal arasında yani
Bu arada ölçü alırken göğsünün altından ve tam göğüs çevresinden alırsan daha sağlıklı olur
Evet avuç içi kadar bu kötü bir boyut mu yanlış anlamayın yani?
Neye göre kötü :)
İlgi çekmek istiyorsan kötü
Rahat hareket etmek ve sıcak havalarda eziyet çekmemek için iyi.
İlgi değil ne alaka aynı karşında seksi değilim bu bile üzücü, ya da bu göğüslerle evlilik hayaeli kurmak aptallık olur aldatılmak garantili küçük kötü
Push up sütyen kullan taş gibi görünürsün ahahahfd
Bide yatınca dümdüz sağa sola sutyensiz kayıyorlar
Yok dolandırıcılık o onu açan insanın duyguları ile oynanmış gibi olur
O geçici çıkarınca nolcak, şahsen çok kırıcı düşün dus aliyon çıkardın o manzara seni üzmez mi
Düzenli kullanımda etki etmez mi
Beden soruyorsun sandım aslında. Ona göre yanıt vermiştim.
Küçük göğüslü olmandan ötürü dertlisin sanırım. Bu göğüslerle aldatılmak garanti demişsin. İnsanların bakmaya kıyamadığı güzellikte kadınlar bile aldatılabiliyor. Ne kadar güzel olduğunun, ne kadar seksi göründüğünün bir noktadan sonra önemi kalmıyor. Nasıl bir insanla birlikte olduğun önemli.
Kimseye akıl verecek, tavsiyede bulunacak konumda değilim ama bence sen göğüslerine takılı kalmak yerine kendini geliştirmeye odaklan. Eğitimine önem ver, spor yap beslenmene dikkat et bedenini güzelleştir. Değiştiremeyeceğin şeyler için kendini yıpratmak yerine, geliştirebileceğin şeylere zamanını ve enerjini harca
Beden evet bilmiyordum şimdi baktım küçük kategorisi giriyormuş göz ucuyla bakmakla bile aldatmak benim için
Beğendirmek değilde aldatilmak zoruna gider ay sen yetersizsin damgası yersin
Saç rengi değişti diye aldatan var sarışın evlenip onu öyle sevip esmerle takılan ya da saç rengi değişince bile aldatan var çok kırıcı
Güzellik için ya da begendirmek için değil aldatıp aldatıp sen yetmedin gözüm açıldı ay işte senden daha iyileri var oluyor
Gece sutyensiz yatarken gogusleirmin dağılma durumu nasıl toplabilirim belli bir kullanımda en azından büyüme toplanma olur mu
Rahatsız oluyorum belli kullanimda destekli sütyen toplar mi gogusleri
Sütyen göğüslerinin daha fazla sarkmasını engelleyebilir ama toparlamaz. Göğüslerinin bu kadar neden dağıldığını bilmiyorum çok mu kilo verdin. Eğer ani kilo kaybındansa yavaş yavaş kendini toparlar.
Evet 70 kilodan 47 kiloya düştüm 5 ayda toplar mi cidden
Ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz evde belli hareketler yapıyorum ya da spor soluna gidemiyorum ama gitsem dambıl ağırlık falan toplar mi toplayimca daha dik daha iri ve daha belirgin büyük durur
Dimi
Konunun uzmanı değilim seni hatalı yönlendirmek asla istemem, gördüğüm kadarıyla senin için çok önemli çünkü.
Ani kilo verdiğin için göğüslerinin içi boşaldı, dolayısıyla derin sarkmış oldu. Mümkünse sıkılaştırıcı kremler ile eğer alamıyorsan normal nemlendirici kremlerle her gün 5-10 dakika göğüslerine masaj yap. Masaj yaparken içeriden dışarı doğru (aşağıdan yukarı) dairesel hareketlerle masajını yap.
Derin kendini toparlayacaktır, şuanki halinden çok daha iyi olacaktır ama bu baya uzun süre muhtemelen 4-5 aydan fazla.
Ya teşekkür ederim taktım çünkü kötü durdu ve bir anda oldu göğüs bedenimi şaşırdım zaten bulamiyodum hem o hem bu birden salındı 75-80 alıyorum 70 kilo iken 85 kadar çıktı şimdi olmuyorlar ölçüm yaptım a b bundan almıyorum yani birdrn değişince kafam karisti
Diyet egzersiz fazla kaçtı lakin evde spor egzersiz ve diyet ağırlık falan yok saldı direk kendini?