Moda & Stil Arkadaşın nişanı için hangi elbise giyilir? adasuuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Eskisi kadar samimi değiliz ama yine de eski arkadaşlarımdan biraz sade olsun istedim sizce hangisi? Arkadaşın nişanı için hangi elbise giyilir? Cevapla Nişan Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Samimi değilsen daha şık olman gerek gadası o yüzden üstteki elbise daha güzel 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Sondaki bnece 1 0 Yorumla
TuniȿՁθ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Bu kızlar acayip, samimi olmayan arkadaş için elbise sorusu açıyorlar. Ben halamın düğününe tişörtle gitmiştim 1 1 Yorumla adasuuuu +1 yıl Mskdpsiwxlsş 😂😂 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Ustteki guzel ama yani bence alttakini giy. Yoksa 1 3 Yorumla adasuuuu +1 yıl Yoksa ne 🤨🤨😂 Yorumla Kovaa151 +1 yıl Simdi samimi de degilsinya, yani bilemiyorum. Nisanlisini elindenmi alican Yorumla adasuuuu +1 yıl Hayir be nxnsmamsns Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Üstüne çuvalla para verseler kahverengi giymem. Model olarak alttakini giy. 1 0 Yorumla
Yigido_apo58 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Alttakini giy knk şık ol bakarsın sanada talip çıkar 😅😅 1 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Ikinci cok guzel fizik guzelliginizi ortaya cikarmis 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl İkincisi daha çok yakışmış ama saçlarını açık tut açık daha havalı gösteriyor 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkisi de güzel ama alttaki diyorum sebebi ise hava soğuk 😄 yoksa üstteki derdim 1 0 Yorumla
UnforpeXx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Onu bunu bilmem ama fotoğraflardi kız çok güzel birine benziyor 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. İki efsane harikulade muhteşem mükemmel sansasyonel 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 605 cevap paylaştı. Yani kimin nişanı olduğunu karıştırtacaksın insanlara 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayy ikinci elbise çok güzelmiş onu giy kız 😊 1 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben dayıyım ben bilmem bana sorma 0 6 Yorumla adasuuuu +1 yıl Ahshahah dayıcım bilirsin bilirsin sana özel sordum 😂 Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Eğer seni birgün yakalarsam k*çına çiçekli fistan ya da şalvar , ayağına lastik ayakkabı , üstüne el örgüsü yelek , başına da tülbent giydirip öyle götürecem seni düğünlere. İntikam soğuk yenen bir yemektir YEĞENİM!!! Yorumla adasuuuu +1 yıl Çok güldürdün beni dayıcım, valla beni yakalaman çok zor😂 Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Niye hussein bolt musun kızım? benden hızlı koşamayacağına göre 👿👿👿 Yorumla adasuuuu +1 yıl Senden daha hızlıyım Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Sen beni kendi dayın sandın heralde. Ben senin yaşındakileri bir cebimden alır diğer cebime koyarm her konuda baby. Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. sade dersen 2. 1 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. birinci fotodaki elbise çok şık 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Alttaki 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. 2. görseldeki 1 0 Yorumla
DerinGökyüzü00 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Senin nişanın gibi daha çok ikiside hoşuma gitmedi 0 4 Yorumla adasuuuu +1 yıl Nişan büyük bir bahçede yapılcak bayağı lüks benden daha fena giyinenler var altta kalmak istemedim en sade bunlar vardı Yorumla DerinGökyüzü00 +1 yıl Yahu güzel olmak açık olmak değil ki çok açık bunlar Yorumla DerinGökyüzü00 +1 yıl Basit durur Yorumla adasuuuu +1 yıl O kadar da açık değil ki Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. ikincisi güzelmiş 1 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 707 cevap paylaştı. İkinci çok iyiymiş 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. hiç biri 0 2 Yorumla adasuuuu +1 yıl Diğer elbiseler çok abartılıydı Yorumla _Thanos_ +1 yıl hepsi öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Samimi değilsen daha şık olman gerek gadası o yüzden üstteki elbise daha güzel
Sondaki bnece
Bu kızlar acayip, samimi olmayan arkadaş için elbise sorusu açıyorlar. Ben halamın düğününe tişörtle gitmiştim
Mskdpsiwxlsş 😂😂
Ustteki guzel ama yani bence alttakini giy. Yoksa
Yoksa ne 🤨🤨😂
Simdi samimi de degilsinya, yani bilemiyorum. Nisanlisini elindenmi alican
Hayir be nxnsmamsns
Üstüne çuvalla para verseler kahverengi giymem. Model olarak alttakini giy.
Alttakini giy knk şık ol bakarsın sanada talip çıkar 😅😅
Ikinci cok guzel fizik guzelliginizi ortaya cikarmis
İkincisi daha çok yakışmış ama saçlarını açık tut açık daha havalı gösteriyor
İkisi de güzel ama alttaki diyorum sebebi ise hava soğuk 😄 yoksa üstteki derdim
Onu bunu bilmem ama fotoğraflardi kız çok güzel birine benziyor
İki efsane harikulade muhteşem mükemmel sansasyonel
Yani kimin nişanı olduğunu karıştırtacaksın insanlara
Allah’ın emri diye düğün yaparlar emri olmayan herşeyi yaparlar
Uzun elbise her zaman iyidir
Ayy ikinci elbise çok güzelmiş onu giy kız 😊
İkisi de olur
Onu kiskandiracaksan iki
2. ci iyi gibi.
Ben dayıyım ben bilmem bana sorma
Ahshahah dayıcım bilirsin bilirsin sana özel sordum 😂
Eğer seni birgün yakalarsam k*çına çiçekli fistan ya da şalvar , ayağına lastik ayakkabı , üstüne el örgüsü yelek , başına da tülbent giydirip öyle götürecem seni düğünlere.
İntikam soğuk yenen bir yemektir YEĞENİM!!!
Çok güldürdün beni dayıcım, valla beni yakalaman çok zor😂
Niye hussein bolt musun kızım? benden hızlı koşamayacağına göre 👿👿👿
Senden daha hızlıyım
Sen beni kendi dayın sandın heralde. Ben senin yaşındakileri bir cebimden alır diğer cebime koyarm her konuda baby.
Fizik çok şyi ama 2. Elbise daha uygun
sade dersen 2.
birinci fotodaki elbise çok şık
Birincisi
Birinci
Birinciyi giy
Alttaki
İkincisi
2. görseldeki
İlk olani giy
Alttaki
İkinci daha iyi gibi
2 Daha İyi Yakışmış
üstteki
Senin nişanın gibi daha çok ikiside hoşuma gitmedi
Nişan büyük bir bahçede yapılcak bayağı lüks benden daha fena giyinenler var altta kalmak istemedim en sade bunlar vardı
Yahu güzel olmak açık olmak değil ki çok açık bunlar
Basit durur
O kadar da açık değil ki
Birinci
1. Elbise
Giyersen elbise yok mu oluyor
ikincisi güzelmiş
İlki bence
1. giyilir
İkinci çok iyiymiş
hiç biri
Diğer elbiseler çok abartılıydı