Moda & Stil Arkadaşımın nikahı için hangi elbise? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisini tercih etmeliyim ikisi arasında kararsızım Bordo elbise Lila elbise Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşımın nikahı için hangi elbise? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
darknesssgirll Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Ten rengine göre söylücem beyaz tenliysen kırmızı olanı seç esmersen lila rengini 0 1 Yorumla darknesssgirll +1 yıl Bordo pardon* Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yaş Aralığın doğru mu Bunlar biraz daha genç işi geldi bana çünkü? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 25 yaşındayım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşıma uygun gelmedi bana Ama ille de hangisi dersen..Vücudun benziyor ise...Baştaki kırmızı... Yorumla
queen_E Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Lila çok güzel aynısından bende de var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha almadım şık duruyor mu? Yorumla queen_E +1 yıl Valla ben çok seviyorum günlük bile giyilebilir Yorumla
maviseven12 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bence lila begendiysen 1 1 Yorumla BuluT_Beyyy +1 yıl Sana da yakışır bu ☺️ Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Ben B diyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ten rengine göre söylücem beyaz tenliysen kırmızı olanı seç esmersen lila rengini
Bordo pardon*
Yaş Aralığın doğru mu Bunlar biraz daha genç işi geldi bana çünkü?
25 yaşındayım?
Yaşıma uygun gelmedi bana
Ama ille de hangisi dersen..
Vücudun benziyor ise...
Baştaki kırmızı...
Kırmızı olan uygun bence
Bencede bordo çok güzel
Lila çok güzel aynısından bende de var
Daha almadım şık duruyor mu?
Valla ben çok seviyorum günlük bile giyilebilir
Birinci
Ilki