Moda & Stil En yakın arkadaşımın düğünü için bu elbise nasıl olur sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Güzel mi çirkin mi sizce? Güncellemeler+1 yıl Eğer alırsam giyip güncele linkini koyarim. En yakın arkadaşımın düğünü için bu elbise nasıl olur sizce? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Angel_Tati Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Kilolu gostermis sanki. Alt kismi tül mü tül olsa daha zarif gösterir çunku benzerinden bende var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben kilolu değilim Yorumla Soran +1 yıl Manken de zayıf durmuyor zaten Yorumla
Larvia Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Olabilir güzel elbise güzel ve yerinde bir saç ve makyajla daha da güzel olur 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 826 cevap paylaştı. Fiyatını da guncellerken koy bari hayrına bayıldım ❤️ 0 0 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kırmızının asilliği diye bişey var çok beğendim al bence 0 0 Yorumla
CeɦennemdeƙiVodka Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Düğün için gayet uygun bir elbise bence dağınık bir topuz ve önü açık bir ayakkabıda oldumu tamamdır 0 0 Yorumla
luarbm Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl COK BEGENMEDİM senin fizik güğzel sanki daha iyilerini giyebilirisn 0 0 Yorumla
KStandart1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzel durmuş üzerinde giyebilirsiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben değilim Yorumla KStandart1 +1 yıl Senin üzerinde görmek gerekli herkeste farklı durabilir dene üzerin de nasıl duruyor öyle karar ver Yorumla
Sessiz_insan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzel ve tatlı duruyor olabilir evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiimm Yorumla
DeccalınTohumu_666 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Fazla abartılı ben giymezdim. 0 0 Yorumla
Bugrakagan67 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Çok hoş ve şık elbise 0 1 Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl İnşallah alirsiniz Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 479 cevap paylaştı. Resmi bişey bozuyor sanki 0 0 Yorumla
DiyetisyenAlp Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Çok şık duruyor evet güzel boy ve kilo kaç 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 173 53 Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Çok orantılı fiziğin spor diyet var mı Yorumla Soran +1 yıl Genel olarak yediklerime dikkat ediyorum. Sporla pek aram yok arada bir yürüyüş yapıyorum. Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Neden gizlisin peki Yorumla Soran +1 yıl Nedeni belli Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Profilinde foton var mı Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim çok hoşuma gitti bence de olur gibi Yorumla
ogayeo Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Çok abartılı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kardeş gibiyiz beraber büyüdük Yorumla ogayeo +1 yıl Yani tabi öyle bir samimiyet varsa giyebilirsin, gelinin kız kardeş gibi bir şey yani Yorumla Soran +1 yıl Evet beni kız kardeşi gibi görüyor. Yorumla
1küllük Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kilolu gostermis giyeni 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama yakışmış. Ben 36 bedenim. Yorumla
maviseven12 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Guzel bence 1ama daha sadede olabilir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok yakınız kardeş gibiyiz beraber büyüdük. Yorumla maviseven12 +1 yıl Sana atim dedigim tarzda Yorumla maviseven12 +1 yıl www.google.com/search Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla maviseven12 +1 yıl Begenmedinm8 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
deelfiiinnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzel bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim de hoşuma gitti. Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olmamış 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 777 cevap paylaştı. Olur şık. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. iyi bence 0 0 Yorumla
İncrediblevelocity Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 328 cevap paylaştı. Resimdeki sen misin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır, ben değilim. Yorumla İncrediblevelocity +1 yıl Keşke sen olsaydın Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Elbise yanıyo 🔥🔥🔥 0 0 Yorumla
Bojinov_o Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok şık bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Kilolu gostermis sanki. Alt kismi tül mü tül olsa daha zarif gösterir çunku benzerinden bende var
Ben kilolu değilim
Manken de zayıf durmuyor zaten
Olabilir güzel elbise güzel ve yerinde bir saç ve makyajla daha da güzel olur
Fiyatını da guncellerken koy bari hayrına bayıldım ❤️
Kırmızının asilliği diye bişey var çok beğendim al bence
Düğün için gayet uygun bir elbise bence dağınık bir topuz ve önü açık bir ayakkabıda oldumu tamamdır
COK BEGENMEDİM senin fizik güğzel sanki daha iyilerini giyebilirisn
Güzel durmuş üzerinde giyebilirsiniz
Ben değilim
Senin üzerinde görmek gerekli herkeste farklı durabilir dene üzerin de nasıl duruyor öyle karar ver
geniş göstermis seni biraz
Düğünde kırmızı olmaz sanki
Güzel ve tatlı duruyor olabilir evet
Hiimm
Çok güzel bence iyi elbise
Fazla abartılı ben giymezdim.
kiloluysan siyahını al bence daha iyi durur
Elbise güzel de başka renk baksan..
Ben beğenmedim etek kısmını özellikle
Bu ne ya görümce misin sen
Siyah olmalı bence elbise guzel👍
Çok hoş ve şık elbise
İnşallah alirsiniz
Resmi bişey bozuyor sanki
güzel ama fazla iddialı
Olur alyina da sitletto sandalet giy
Çok şık duruyor evet güzel boy ve kilo kaç
173 53
Çok orantılı fiziğin spor diyet var mı
Genel olarak yediklerime dikkat ediyorum. Sporla pek aram yok arada bir yürüyüş yapıyorum.
Neden gizlisin peki
Nedeni belli
Profilinde foton var mı
Çok güzel sevgilin ama şabslı
damat geline odaklanamaz
Olur
Benim çok hoşuma gitti bence de olur gibi
Çok abartılı
Kardeş gibiyiz beraber büyüdük
Yani tabi öyle bir samimiyet varsa giyebilirsin, gelinin kız kardeş gibi bir şey yani
Evet beni kız kardeşi gibi görüyor.
Kilolu gostermis giyeni
Ama yakışmış. Ben 36 bedenim.
Guzel bence 1ama daha sadede olabilir
Ama çok yakınız kardeş gibiyiz beraber büyüdük.
Sana atim dedigim tarzda
www.google.com/search
Maalesef
Begenmedinm8
Hayır
Güzel bence
Benim de hoşuma gitti.
30 yaş üstü için ideal pek genç kız işi değil
Güzel
Olmamış
Bana yolla bu elbiseyi müq
Harika bence