daha once mankenlik falan yaptın mı bu elbıse sana daha şik ve yapısı durur eger amator cekım ler falan düşünürsen yardımcı olabılırım sıze boyle bı iş dusunursenız
Erkek tarafı hep öyle zaten kız tarafı biraz daha açık sözde gelinin halası falan da açık giyinmişti gerçi açık olmayan normal bir şey de giysen ilk defa görmüşler gibi bakıyorlar kadınlar bile gözüyle yiyor
Göğüs kısmı biraz açık onun dışında olabilir bence
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya evet o kısım biraz kafamı karıştırıyor. Benim göğsüm biraz daha büyük ve çok göze çarpsın istemiyorum bu manken s beden sanırım ben m alacağım kapatır gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet olur bence
Sen tabiki istediğini giyebilirsin ve en yakın arkadaşının düğününde şık olmayı istemek gayet normal. Ama muhafazakar bir ailenin gözüne çarpar.
Elbise güzel fazla abarti da değil güle güle giy
Bana biraz açık geldi bence düğünde daha usturuplu ol arkadaşın sonuçta üzülmesin
daha once mankenlik falan yaptın mı bu elbıse sana daha şik ve yapısı durur eger amator cekım ler falan düşünürsen yardımcı olabılırım sıze boyle bı iş dusunursenız
Valla çok şık ve sksks sinn kesin dibi düşerler yani
Resimdeki sen sen
Muhafazakarlığa uygun mu diyorsan hayır
Çok göze çarpar mı yani?
Çok çarpar muhtemelen erkek tarafında herkes kapalı giyinecek çok göz önünde olursun
Erkek tarafı hep öyle zaten kız tarafı biraz daha açık sözde gelinin halası falan da açık giyinmişti gerçi açık olmayan normal bir şey de giysen ilk defa görmüşler gibi bakıyorlar kadınlar bile gözüyle yiyor
Yani elbise de oldukça iddialı göze batmak istemiyorsan tavsiye etmem
Göğüs kısmı biraz açık onun dışında olabilir bence
Ya evet o kısım biraz kafamı karıştırıyor. Benim göğsüm biraz daha büyük ve çok göze çarpsın istemiyorum bu manken s beden sanırım ben m alacağım kapatır gibi
bacaklar ve göğüsler güzel
Muhafazakarların ağzının suyu akar
Off olur çok alımlı ve zarifsiniz hanımefendi
Açık ya düğünden daha çok parti elbisesi gibi
Boş yapma moruk
Boş yapan sensin
Sebeb aşko
Kumaş yetişmemiş
Ne alaka
iddialı
harika
arti esarp - gozluk 🔥