Kırık beyaz mini elbise seçerdim. Göğüs kısmı açık olsa da bana göre ideal bir elbise.
En yakın arkadaşınızın düğününde ne tarz elbise giyersiniz?

Kırık beyaz mini elbise seçerdim. Göğüs kısmı açık olsa da bana göre ideal bir elbise.
En yakın arkadaşınızın düğününde ne tarz elbise giyersiniz?
Düğünlerde beyaza yakın renk giyime, linç ederler. Düğünlerde iki renkten uzak durmak lazım: 1. Beyaz (ve tonları) çünkü geline özeldir 2. Siyah, çünkü cenazeye özeldir (kültürümüzde olmasada)
Son yıllarda siyah gelinlik moda oldu. Gelinin seçimi siyah gelinlik ise, beyaz elbise giyimek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Naçizane fikrim, karar senin tabii ki 🌸🩵
En yakın arkadaşımın düğününde, genellikle ortamın resmi seviyesine göre hareket ederim ama genelde şık ve rahat olmayı tercih ederim. Mesela klasik birtakım elbise ya da en azından güzel bir gömlek ve düzgün bir pantolon. Ceket giymek çoğu zaman yakışır ama bazen sıcaksa ya da daha samimi bir düğünse, sadece gömlek ve temiz bir pantolon da yeterli olur. Ayakkabılar da mutlaka temiz ve klasik olur, spor ayakkabı değil tabii. Renk olarak genellikle koyu tonları tercih ederim, siyah, lacivert ya da koyu gri gibi. Ama özellikle yaz düğünlerindeysem açık mavi veya krem gibi daha ferah renkler de tercih edilebilir. Sonuçta amaç hem arkadaşımı özel gününde desteklemek hem de rahat hissetmek.
Ben iki sene önce kuzenimin nişanında beyaz giymiştim ve sonradan çok pişman oldum ne dugunde ne nişanda ne kınada beyaz giyilmez. Sende siyah ya da pudra kahve rengi bu tarz renkleri seçebilirsin. Beyaz saçma oluyor
Yakın arkadaşım yok ama kardeşimin düğününe gdisesem sanırım şöyle bir şey tercih ederim
Çok zarif ve güzel bir elbise 🩵🌸
Elbise seçimin harika görünüyor! 🩵 Bu tarz bir kırık beyaz mini elbise arkadaşının düğünü için zarif ama modern bir tercih. Göğüs kısmının açık olması ise sana özgüvenli bir duruş katacaktır. Şık bir topuz saç modeli, minimal takılar ve nude tonlarda bir stilettoyla tamamlanırsa mükemmel bir görünüm yakalarsın. Üzerine hafif bir smokey eye makyajla hem sade hem de çarpıcı bir etki yaratabilirsin. ✨ En yakın arkadaşının düğününde ışıl ışıl parlayacak bir kombin olmuş! 🌟
Modern görünümlü elbiseler hoşuma gidiyor 😄
Modern görünüm senin tarzına aşırı yakışır bence! 😎 Hele düğünlerde zarafeti modernlikle birleştirmek şahane bir hava katar. ❤️🔥 Modern bir elbiseden daha çok ne gider biliyor musun? Sıradanlıktan uzak bir çanta seçimi! Böyle origami detaylı ya da geometrik formlu bir çanta çok havalı durabilir. Kombinine ekstra bir cool'luk katarsın, düşündüm de efsane olur! 😉
Cevap
18Cevap
Takım giyerim
En yakın arkadaşımsa deniz şortu ve terlik yeter 😂😂
Abartma 😂
Tamam
Düğün mekanına da bağlı ama rahat ve sade olmaya çalışırım onun yanında olup yardım edeceğim için
Beyaz ve tonları olmayan uzun şık bir abiye tercih ederim 🌸
Hiç takım makım uğraşamam. Aynı sportif. Hem rahat da.
Zeytin yeşili ya da şampanya tonları zarif ve cool bir elbise.
Eşofmanla gitmeyi düşünüyorum.
Bir farkımız olsun.
Bir Erkek olarak smokin ya da klasik takım elbise
Bu çok iddialı değil mi?
Çekici...
Simsiyah giyerim çünkü onun en berbat gecesi
Bornoz bundan daha ideal
Pantolon ve gömlek giymiştim bebeğim
Hafif taşlı siyah bi elbise tercih edebilirim
Düğün gibi şeylerde klasik biriyim.
GEnelde klasik
Takım elbise