Moda & Stil En yakın arkadaşımın düğününde hangisini giysem? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi? Aaaa Bbbbb Ccccc Ddddd Eeeee Fffff Ggggg Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Amma abarttınız ya bir soru sorduk altı üstü En yakın arkadaşımın düğününde hangisini giysem? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence birincisi daha güzel ama sen bilirsin tabi ki de :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler :)
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Düğün olduğuna emin miyiz? Bunlar daha çok bir erkekle baş başa güzel bir gece yasayacagin zaman giyilebilir gibi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet düğün Yorumla canturkkk +1 yıl 3-4-5 bence düğün için uygun diğerleri çok açık diye düşünüyorum ama senin tercihin tabiki Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla canturkkk +1 yıl Rica ederim bunların içerisinde de 5 numara bence çok güzel kırmızı tatlı duruyor Yorumla Zeynepyldzzz +1 yıl Biraz abartılı değillerimi sence Yorumla Soran +1 yıl @Zeynepyldzzz abartılı olmayı seviyorum 😂😂 Yorumla Zeynepyldzzz +1 yıl Ahahajsjsjakalalsksjsjsjks Yorumla Soran +1 yıl @Zeynepyldzzz yoksa Biliyorum abartılı ve iddialı olduklarını Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bunlar gecelik değil mi günlük giymek için mi bunlar 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 445 cevap paylaştı. Bunlar düğün değil fantezi kıyafeti. Hele de Bbbb 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. İki çok iyi görünüyor. Aşırı cesur. Yıkıp geçecek tarzda. 0 3 Yorumla ElleBella +1 yıl Senin eşin giysin Yorumla kingkong17 +1 yıl @ElleBella sen giy görelim benim eşim yok Yorumla ElleBella +1 yıl Olsa giydirirdin Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% +1 yıl En sondaki olan, en azından diğerlerine göre bir tık daha masum 0 6 Yorumla ElleBella +1 yıl Eşin giyebilir mi Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Ben soruya yanıt verdim sadece Yorumla ElleBella +1 yıl Kıskanç birisin sanırım Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Hayır denge esas Yorumla ElleBella +1 yıl Dekolte mini dışarda olabilir mj Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Soru harici cevap vermiyorum Yorumla
analcıkız23 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Ben G, giyerdim. Fizik ve tarzını bilmediğim için bişi diyemem. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çıplak git ne kasıyosun efil efil git 0 1 Yorumla Soran +1 yıl HAklısın Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Moda & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. Yani hiç birini giymesen de olurmuş herhalde 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
demir4292 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Damadı baştan çıkarıp ufak bi kaçamak 🔥 1 0 Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Bunlardan hiç birisi düğün elbisesi değildir. 0 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Büyük cesaret bunları giymek her kadın giyemez. 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bunlar mikiş kombini aşko düğünde giyilmez 0 0 Yorumla
Arzzuu1 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Damadı evlilikten vazgeçirmek istiyorsan b giy 😂 2 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla demir4292 +1 yıl Bunu giyip aklımı karıştırabilir misim 😁 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mankendr durduğu gibi durmayacağına eminim 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl ikinci güzel :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
TuranTrk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Çıplak git mk 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. D diyorum 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 653 cevap paylaştı. 3 seçenekte çok iyi 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 998 cevap paylaştı. En sondaki 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. c diyelim 0 0 Yorumla
sexyhatununbirisi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl B bence net 1 1 Yorumla demir4292 +1 yıl Kesinlikle katılıyorum. bu konuyu daha detaylı incelememiz lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence birincisi daha güzel ama sen bilirsin tabi ki de :)
Teşekkürler :)
Düğün olduğuna emin miyiz? Bunlar daha çok bir erkekle baş başa güzel bir gece yasayacagin zaman giyilebilir gibi
Evet düğün
3-4-5 bence düğün için uygun diğerleri çok açık diye düşünüyorum ama senin tercihin tabiki
Teşekkür ederim
Rica ederim bunların içerisinde de 5 numara bence çok güzel kırmızı tatlı duruyor
Biraz abartılı değillerimi sence
@Zeynepyldzzz abartılı olmayı seviyorum 😂😂
Ahahajsjsjakalalsksjsjsjks
@Zeynepyldzzz yoksa Biliyorum abartılı ve iddialı olduklarını
Bunlar gecelik değil mi günlük giymek için mi bunlar
Bunlar düğün değil fantezi kıyafeti. Hele de Bbbb
İki çok iyi görünüyor. Aşırı cesur. Yıkıp geçecek tarzda.
Senin eşin giysin
@ElleBella sen giy görelim benim eşim yok
Olsa giydirirdin
En sondaki olan, en azından diğerlerine göre bir tık daha masum
Eşin giyebilir mi
Ben soruya yanıt verdim sadece
Kıskanç birisin sanırım
Hayır denge esas
Dekolte mini dışarda olabilir mj
Soru harici cevap vermiyorum
Ben G, giyerdim. Fizik ve tarzını bilmediğim için bişi diyemem.
Çıplak git ne kasıyosun efil efil git
HAklısın
Yani hiç birini giymesen de olurmuş herhalde 😂
Aynen
Damadı baştan çıkarıp ufak bi kaçamak 🔥
Bunlardan hiç birisi düğün elbisesi değildir.
Kızım bunlar gecelik gibi 😄
Giyilecek tek seçenek c
Büyük cesaret bunları giymek her kadın giyemez.
Bunlar mikiş kombini aşko düğünde giyilmez
Damadı evlilikten vazgeçirmek istiyorsan b giy 😂
😂😂😂
Bunu giyip aklımı karıştırabilir misim 😁
Mankendr durduğu gibi durmayacağına eminim
ikinci güzel :)
Teşekkürler
Çıplak git mk 😂
tamam
Üçüncü veya dördüncü
D diyorum
G olan