İki kardeşim evleniyor bir kaç aya şimdiden elbise arayışına çıktım. 19 yaşındayım sizce gelinin koz kardeşine böyle bir model yakışır mı? (Genelde gelin koz kardeşler abartılı şatafatlı giyiniyor ya hani)

İki kardeşim evleniyor bir kaç aya şimdiden elbise arayışına çıktım. 19 yaşındayım sizce gelinin koz kardeşine böyle bir model yakışır mı? (Genelde gelin koz kardeşler abartılı şatafatlı giyiniyor ya hani)

Görseldeki elbisenin modeli çok güzel ancak gelinin kız kardeşi için rengi uygun değil. Başka bir renkte olsa düğünde çok şık olmuş diye açıkçası sana bakarlar.
Emin olamadım. Aslında elbisenin modeli güzel ama göğüs üzerindeki taşları kötü. Sanki Muhteşem Yüzyıl'da giyilen o ağır kıyafetler gibi duruyor üzerinde.

Üsttekine bayıldım lo
Cevap
12Cevap
Tamamen senin sevip sevmemene bagli. Sevdiysen olur sevmediysen olmaz. Bence sevmissin belli. O yuzden burdan kimseyi dinleme giy. Çokta yakısır
Renk doğru bir tercih değil, ablasının en mutlu gününde karalara bürünmemesi lazım. Elbise modeli güzel
Bence hem 19 yaş için fazla ağır hem de ablanın düğününde yas tutar gibi bir görüntü oluşturur.
Elbise pek güzel değil ayrıca 19 yaş içinde hiç doğru seçim değil çok daha şık elbiseler vardır eminim araştırın
damadın kafası karışabilir. kızkardeş böyle giymesin
Yok be ablamın yanında ben esamem bile okunmaz
:) damat öyle demeyebilir :)
damadin kafasi karisicaksa oyle damadin ya
oyle damadin ya* dicektim
ahahahhahah kufur sansurluyor
@uye_ismi_bulunamadi :) üzmeyin damatları :)
@uye_ismi_bulunamadi Nooluyo kız, ben damadın arkadasiyim , hayırdır sana?
Benca harka bir elbise fiziğini biliyorum ama modeli güzel
Siyah değil de soft renkler tercih etsen daha iyi olabilir, ama bu elbise çok fena ya bayıldım.
Bence yaşına uygun çok güzel zarif elbiseler var tabiki sana kalmiş herkesin zevki farklıdır kimsede karışamaz bu modelerede göz atabilirsin

bence kafa karıştırmana gerek yok başka bir şey giy :D
yaşını çok büyük gösterir , siyah renk tercih etme bence 19 yaşında daha cıvıl cıvıl renkler tercih edebilirsin. mesela su yeşili , bej, açık pembe bakabilirsin. kumaş olarak saten ya da tül tercih edebilirsin
Kötü bence bu elbise 19 yaşında olsaydım da azcık daha genç işi giyerdim açıkcası kır kardeşimin düşününe bu biraz ağır kaçmış
Önerebileceğin site veya ig hesabı falan var mı ordan bakayım
Rengi farklı olsaydı daha güzel olabilirdi
Hangi renk mesela
Zümrüt yeşili mesela
Daha güzel modeller tercih edebilirsin
Ne gibi ne önerirsin
Yeterli xperim yok galiba yazamıyorum
Model güzel ama renk daha canlı olabilir.
Hangi renk mesela
Güzel ama farklı renkleri varsa ona bak
Bu modeli başka bir renkte düşünemiyorum…
Fiziğine bağlı
Nasıl yani?
Kadını fiziği nasıl işte normal ince yani ince mi olmak gerekiyor diyorsun?
Bir balık et diyor diğeri ince diyor gel de anla
Evet?
165 55
Sıkı elbise giyince de oynarken rahat edemem. Bunun elbisesi kabarık değil bol yanı kadın ayaktayken gelinlik eteği gibi durmuyor.
Yakışır lakin herkes taşıyamaz bu elbiseyi
Kimler taşıyabilir?
Tamam uyuyorum. Kollarım kürdan gibi umarım düğüne kadar kilo alabilirim..
Eğer boy göğüs ve yüz şekli tarif ettiğin gibi sadece kollarım ince
19 yaş için gereksiz ağır bir elbise
rengi kötü yaşına göre
Bence çok hoş olursun 😊
fiziğin kaldırabilecek mi elbiseyi bu şekilde?
Nasıl bir fizik kaldırır bu elbiseyi?
en fazla balık etli ve 80bden aşağı olmayacak bir fizik :)
Anladım demek ki biraz kilo almam gerekiyor
Gelin beyaz giyecek kardeşi siyah olmaz
Tüm renkleri almışlar bana siyah kaldı 😂
ya git başka bir şey al, mavi al bir şey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?