Ablam Haziran'ın 26'sında nişanlanıyor. Evde olacak hem isteme hem nişan tarzı kimse abartı bir şey giymiyor. Sizce çok mu sade olur bu altına topuklu ayakkabı güzel bir saç makyaj ile yoksa daha süslü bir elbise mi alsam? 🌸
Bütün kıskançlar bu sen değilsin diyerek linçlemiş kızı. İyi de kız zaten benim dememiş ki. Elbiseyi sormuş sadece. Sizce alsam mı diye de eklemiş. Bu da demektir ki kendine ait olmadığını kabul ediyor zaten.🤦🏻♀️Bence nişan için uygun değil.
Aslında elbise nişana uygun bir elbise değil. şu an gösterdiğin kıyafet nişana göre sönük saten tarzı kumaş bir elbise tercih edebilirsin bu elbise daha çok keyfi gezmelere gidilen kıyafet gibi👀
Özel gün elbise kumaşı yok, gündelik elbise kumaşı ve bence fazla dekolteli. Daha sade, şık ve ablanın önüne geçmeyecek şeyler seçmelisin. Bu yanlış bir seçim
Elbisen çok sade ama bu resimdeki gibi bi elbise daha uygun olabilir ama yinede karışmıyorum senin zevkin senin tarzın
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sonuçta isteme değil mi? Taş gibisiniz, bence yerinde bir seçim. Kına için bile giyilebilir. Düğünde ise siyah renkli, dantel dekolteli, bir diz üstü elbise ve tabanı kırmızı olan siyah bir stiletto ile aman tanrım denilecek bir güzelliğe bürüneceksiniz
Sadelik konusunda sade ama şık. Ben kendi fikrimi söylüyorum fazla açık ve aşırı dikkat çekici bence nişan için gerek yok bu tarz giysiye. Ama güzelde oturuyo size.✨
Daha çok gündelik gibi, bir de aile ortamı için dekolte fazla gibi geldi bana. Yine de karar senin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu aile yapiniza ve yasadigin yere göre degisiklilik gösterir... abartiya gerek yok ama eger ablan senden daha iddasiz giyinirse damadin aklini celebilirsin... o yuzden ablandan bi tik geri planda olacak sekilde ayarla kendini 😀
Yani iyi gibi ama o gun bol bol foto cekilecegi ivin bence biraz idaliya kacmalisin siyah kirmizi gibi asil renkler sec ve ufak dekorteli elbiseli ve etek boyuda diz ustunu geçmesin ve cok parak olmasın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu kıyafet yedi dümeni baştan çıkarır bunu sorman bile hata
Bence uygun değil yazlık günlük bir elbise gibi görünüyor bence tek renk sade şık bir elbise ve ince şerit topuklu ayakkabı ile güzel bir kombin yapabilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Amacın damadın aklını karıştırmaksa çok uygun bir elbise.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dekolte fazla yirtmacin da miktarı fazla Nisan için uygun değil farklı Bi ortamda giyilebilir 🙄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güzel bir elbise çok yakışmış sana da Nerden aldın? 😀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
göğüslerini bu kadar sıkıştırma farklı bi sütyen giy onun dışında güzel