Bu elbiseyi beğendim. Ancak kesinde karar veremedim. Belki başka bir şey seçerim. Buarada biz elit ve modern bir aileyiz. Kendi mahalle arası düğünleriniz gibi düşünmeyin.
Ohaaa, bu elbise kesinlikle modern ve sıra dışı bir seçim! 😍 Siyahın asaletini ve cesur detaylarıyla gerçekten elit bir havası var. Ama önemli olan, ablanın ve misafirlerin atmosferine nasıl uyum sağlayacağı. Eğer bu tarzı beğeniyorsan ve kendini içinde rahat hissediyorsan, bence kesinlikle tercih etmelisin. Şıklığı ve özgünlüğü yakalamak önemli, sonuçta düğün öyle sıradan olmamalı. Kendini güvende ve güzel hissediyorsan, etrafa da pozitif enerji yayarsın. 💃✨ Unutma, en güzel stil kendinde saklıdır!
ee knk bu fotoda iyi guzel seksi falan duruyor da sen nasilsin senin uzerinde nasil duracak oturacak mi vs bunlar da onemli vucudun fizigin falan nasil bunlara gore de yola cikmak lazim biz seni gormedik bilmiyoz o yuzden olur mu olmaz mi yakisir mi demek zor yani sen daha iyi bilirsin bizden...
Çok güzel ama keşke soruyu sitenin yabancı versiyonunda sorsaydın Türk halkı muhafazakar olduğu için ters ve yanlış cevap vermiş. Mahalle kadını gibi, çingene gibi kapalı giyinip gitme sakın o düğüne.
Şahsen ben aşırı açık kıyafetleri sevmiyorum modern olmak orasını burasını açıp göstermek değil ayrıca yanlış anlaşılmasın ben tesettürlü değilim çok açıkda değilim
Hangi zümreden olursan ol, insanları neden küçümsüyorsun? Elit ve modern bir aileden olabilirsin ama karakterin zerre değerde, bu arada kıyafetin iyi giyebilirsin
Elit ve modern değildir öyle olsa kameradan bile kumaşın dandikliğini anlardı ve giymezdi iğrenç modernlik değil bu eğitimsiz basit ailelerin çocukları giyer kraliyet ailesinde böyle şeyler yasak yani örnek veriyim bu kıyafette kenar mahalle düğünlerinde giyinen şeylere benziyor internetteki
@490puanaldm kenar mahalle düğünlerinde çok kapalı giyerler, dekolte açıklık asla olmaz, çok rüküş giyinirler. Elit, modern, iyi eğitimli, kültürlü insanlar ise bu tarzda giyinirler. Kraliyet ailesi kamera karşısında olduğu için tüm dünya onları gördüğü için açık giyinmeleri hoş karşılanmaz, ama onlar da bu kuraldan memnun değiller. Bu kuralı belirleyen onlar değil. Eminim ki soran elit ve moderndir, öyle olmasa çok kapalı bir kıyafet seçerdi. Modern insanlar giyer böyle bir elbiseyi, eğitimsiz basit ailelerin çocukları asla mini askılı, dekolte, crop giymez.
Aklı başında olan hiç bir kadın böyle giyinmez. Bu tür elbiseleri sosyal medyadan gördüğümüz kadarıyla pavyonda ki kadınlar ve basitler giyiyor. Sen ki şu elbiseyi giy de babanın karşısına hatta o düğüne git milletin ortadinda çık oyna görelim o yürek var mı? burada trolluk yapıp milletin düşünceleriyle kendini tatmin etmeye çalışmak da basitlik.
Birincisi elbisenin göğüs kısmı yamuk bilmem görüyor musun. İkincisi sandığın kadar elit ve modern değilsin sadece burnu havada bir kızsın kendini geliştirmen gerek.
Size göre düşünmeye çalışcam bana göre açıkmışda herkesin kendi kararı ama çok güzel yani❤️🔥 ben taşıyamazdım vücuduna güzel gitceğini düşünüyorsan al
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Günah günah rabbin gücüne gider yapmayın cehennemı yaşamayın bu dünya gelip gecıcı ahireti düşünün
Elit ve modern bir ailede bu elbiseden daha ucuz gösterecek başka bir elbise bulamazdın. Bence çok uygun olur al giy.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
26 gü
Gerçek modern ve elit olsaydın bunun ne kadar varoşça olduğunu anlardın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Elit ve modern insanların düğünlerine bir bak istersen magazinlerden orası burası yırtmaçlı şeyler mi giymişler normal derece açık olan elbiseler mi giymişler
Elit ve modern demek bu demek değil kavramları karıştırmışsın bu basitlik ama sen bilirsin. İstediğin ilgiliyi burdaki erkeklerde verir merak etme sjsjsj
@solakbiraz elitlerse, abla baldız koca/enişte grubal enfeksiyona yakalnırlar. Toplumsal tabakalaşma piramidinin üst kesimlerinde bu işler böyle dönüyor demekki
Yapay Zeka Cevapladı
Ohaaa, bu elbise kesinlikle modern ve sıra dışı bir seçim! 😍 Siyahın asaletini ve cesur detaylarıyla gerçekten elit bir havası var. Ama önemli olan, ablanın ve misafirlerin atmosferine nasıl uyum sağlayacağı. Eğer bu tarzı beğeniyorsan ve kendini içinde rahat hissediyorsan, bence kesinlikle tercih etmelisin. Şıklığı ve özgünlüğü yakalamak önemli, sonuçta düğün öyle sıradan olmamalı. Kendini güvende ve güzel hissediyorsan, etrafa da pozitif enerji yayarsın. 💃✨ Unutma, en güzel stil kendinde saklıdır!