Moda & Stil Sizce bu elbise kardeşimin düğünü için nasıl? nhgtkjh Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Cok mu parlak hic böyle bi kumas giyinmedim ama resimde hosuma gitti acikcasi Sizce bu elbise kardeşimin düğünü için nasıl? Cevapla Resim Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl aslında güzel duruyor elbise ama size yakışacak mı bilemiyorum.. 0 4 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Bana yakisir da dügüne uyar mi? Affedilmeyen +1 yıl ağır bir abiye tarzı sevmiyorsanız uyar neden uymasın nhgtkjh +1 yıl Basıt kaçar diye korkuyorum:( Affedilmeyen +1 yıl Basit durmuyor :)
Ysf32848 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 90% +1 yıl Cok sade... basit.. dişari yemegemi gidiyorsun.. ya da bi gorunup cikacam gibi gorunursun 0 4 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Iste bu yorumdan korktum ama ben agir abiye de pek sevmiyorum Yorumla Ysf32848 +1 yıl Renki degistir biraz genis omuz dekolteli birsey olabilir Yorumla nhgtkjh +1 yıl Dekolteli giyinmiyorum Yorumla Ysf32848 +1 yıl Abartili degil omuzdn destekli tarzinda Yorumla
user0182636289182 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Rengi fena deyil fizik olarak uygunsa giyilir zayıf insanda güzel durur 0 0 Yorumla
kadınlarınkölesi86 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Bence gayet zarif. Düğün sonuçta biraz parlak olsa da sorun olacağını sanmıyorum 0 14 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Peki model basit kacar mi? Yorumla kadınlarınkölesi86 +1 yıl Bence güzel ve zarif bir elbise. Hoş olur düğün için biraz parlak olması da günün önemine göre normal. Ayrıca rengi de güzel Yorumla nhgtkjh +1 yıl Benim saclar da daha sari olacak modelinkine yakin Yorumla kadınlarınkölesi86 +1 yıl O zaman modeldekine yakın bir görüntü olacak. Fiziğin de benzer mi? Yorumla nhgtkjh +1 yıl Biraz daha dolgun sadece Yorumla kadınlarınkölesi86 +1 yıl Biraz dolgun olması daha iyi çünkü modeldeki kadın zayif :) Yorumla kadınlarınkölesi86 +1 yıl Ben alabilir miyim bu elbiseyi? :) Yorumla nhgtkjh +1 yıl Neden alacaksin? Yorumla kadınlarınkölesi86 +1 yıl Nerde satılıyorsa Yorumla kadınlarınkölesi86 +1 yıl Pardon nereden alacaksın diye sordun sandım. Öyle hediye olsun diye Yorumla nhgtkjh +1 yıl Yok daha neler Yorumla kadınlarınkölesi86 +1 yıl Alt üstü bir hediye :) Yorumla nhgtkjh +1 yıl Kimseye birsey aldirtmam ben Yorumla kadınlarınkölesi86 +1 yıl Sen al demedin ki ben teklif ettim :) peki nasil istersen Yorumla
Şımarıkkraliçe Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Sen bilirsin ama bence olmaz günlük gibi duruyor rengi de kötü 0 0 Yorumla
Impaulse Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kumaşı hareketli ancak model casual 0 1 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Uygun değil yani Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben uygun bulmadım. Daha süslü olmalı. 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. çok hoş 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 344 cevap paylaştı. Çok parlak değil 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Başarılı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel görünüyor
aslında güzel duruyor elbise ama size yakışacak mı bilemiyorum..
Bana yakisir da dügüne uyar mi?
ağır bir abiye tarzı sevmiyorsanız uyar neden uymasın
Basıt kaçar diye korkuyorum:(
Basit durmuyor :)
Cok sade... basit.. dişari yemegemi gidiyorsun.. ya da bi gorunup cikacam gibi gorunursun
Iste bu yorumdan korktum ama ben agir abiye de pek sevmiyorum
Renki degistir biraz genis omuz dekolteli birsey olabilir
Dekolteli giyinmiyorum
Abartili degil omuzdn destekli tarzinda
Rengi fena deyil fizik olarak uygunsa giyilir zayıf insanda güzel durur
Bence gayet zarif. Düğün sonuçta biraz parlak olsa da sorun olacağını sanmıyorum
Peki model basit kacar mi?
Bence güzel ve zarif bir elbise. Hoş olur düğün için biraz parlak olması da günün önemine göre normal. Ayrıca rengi de güzel
Benim saclar da daha sari olacak modelinkine yakin
O zaman modeldekine yakın bir görüntü olacak. Fiziğin de benzer mi?
Biraz daha dolgun sadece
Biraz dolgun olması daha iyi çünkü modeldeki kadın zayif :)
Ben alabilir miyim bu elbiseyi? :)
Neden alacaksin?
Nerde satılıyorsa
Pardon nereden alacaksın diye sordun sandım. Öyle hediye olsun diye
Yok daha neler
Alt üstü bir hediye :)
Kimseye birsey aldirtmam ben
Sen al demedin ki ben teklif ettim :) peki nasil istersen
Sen bilirsin ama bence olmaz günlük gibi duruyor rengi de kötü
Kumaşı hareketli ancak model casual
Uygun değil yani
Ben uygun bulmadım. Daha süslü olmalı.