basenlerim çokmu geniş bacaklarım çokmu kalın duruyor?
https://i.hizliresim.com/4Zm0g7.jpg
fikrinizi almak istiyorum. teşekkür ederim.
https://i.hizliresim.com/4Zm0g7.jpg
fikrinizi almak istiyorum. teşekkür ederim.
Basenım nasıl buram nasıl yaxmaya utanmıyonuz ama gızlı kullanıcı olarak yaxıyorsunuz ayıp ya bayansınız bayan agır olun ya agır amacınız erkekler yazıp sız cosun dıye demı gercekten yazıklar olsun bır bayan oldugum halde senın gıbıler yuzunden nefret edıyoz ya he cok genıs az ye olur mu
bunu gizli sormıcaksam neyi gizli sorcam başka -_-
Hahaha
evet memnunum bütün erkekler beğeniyormuş demekki. kızlar zaten basenlerimi beğenmesine gerek yok lez değilim sonuçta.
Basenlerin tam bence ideal canım tayt içinde güzel gorunuyorlar kilo alma cok seksisin şu halinle
Teaekkürler :)
Canım yorumları okudum çoğu hakli dedim özellikle bayanlar resmen bazen değil kuşu sermissin ortaya basenlerin iyi çirkin değil eritmek içinde su tavsiyem var ben ve duvar arasında duracaksin ben vurucam duvardan sıyrılıp yine bana duvar ve benim adamda zigilay can anca ole olur
Ben anlamıyorum sizi burada amaç ne 40 kişi iyi dicek 50 kişi hayır dicek nabıcan basenlerini mi eritceksin. -Erkekler için mi yaşıyorsunuz kardeşim.
-Az gidin kaybolun.
-Hiç yakışmıyor hiç... (bu konular..)
basen yakışıyor yani? :D tnx
eh biraz yumuşaktır kendisi:D
no no no. okadarda değil:D
tabii ki dee -_-
Cevap
205Cevap
A mi basi açmış yorum istiyor:) te allam size kiz diyenin aklini siciyim
ya neremi açmışım o kadar açık saçık kız foto atıyor üff -_-
Oburlerine eşlik ediyim dedim Haha harbi ne var l*n fotoda
asgfsasd öldürdün yemin ediyorum :D:D:D
Dışarı böyle çıksan varya kuyuya koyar kafana taş atar bunlar. Ha bide tuuu sana lanet böyle foto mu koyar insan reziiiil
şaka dimi bak ciddiye almıyorum şu an :D
Ortama uyum sağlıyorum:Dcevap yazanların çoğu göze girme derdinde tipinde iyi hadi öptüm baaay:D
siz bayanlar işin iyice suyunu cıkarmaya başladınız bence... afedersin de neden " taytını " bu kadar teşhir edercesine gösteriosun ki amaç basen değil burada... tırnak içinde yazdım umarım gereken mesaj alınmıstır tarafından.. beyin bedava hatuna bak yha
Ahahhah kızların yorumlara bak köpek gibi kıskanıyorlar :D basenlerde sıkıntı yok raad ol milletin ne dediğine bakma sanki açıp mnı sergiledin alt tarafı giyinik iki bud var yorumlara bak ailenden utan diyolar ahaha
harbiden aile maile diyorlar bir tuhaf bu millet asdha
şu an otobüste karşımda duran kız sen misin ölçülerinz birebir :D
İyisin iyi ortası ideal dir. Ne çok zayıf ne çok kilolu . Böyle iyi...
:):)
Gece gece midem bulandı görmek zorunda mıyım ben senin apış aranı?
basenimid görmek zorunda değildin niye bakıyorsun ozaman soruya -_-
Basenine yorum yapmak için geldim onda mide bulandırıcı bir durum yok ama cidden iştahım kesildi manzara karşısında
Bence harikulade.. Çok nadir beğenirim. Bu zamana kadar buna benzer çok soru soruldu ama en güzeli bu..
iyi hissettim teşekkür ederim :)
En çok merak ettiğim bayanların yorumlarıydı :) Ama takmıyorsun, insanların ne söylediği senin için önemli değil. Bu gayet hoşuma gitti.. Ama yorumları okurken iyi güldüm :)
yerden yere vuranlarda var ama açık açık fikrini öyleyip güzelse güzel diyen kızları takdir ettim valla ya da kiloluysam kilolusun diyenleri. diğerleri pek umrumda değil.
Kilolu değilsin, halk dilinde ''ayva göbek'' var biraz.. Ben fitness eğitmeniyim ama cok düzgün kalem gibi vucütlar hoşuma gitmiyor. Daha doğal ve biraz da hatları belli olan vucüt en güzelidir. Gerçeklik hissi veriyor dokununca.. Öteki türlü sanki oyuncakmış, estetikmiş gibi hissediyorum.
vaay fitness mı eğitmen mi :D ben napmalıyım kalçam biraz küçülsün diye :/
Program yazmalıyım sana.. Hem egzersiz hem de beslenme odaklı.. Başka yolları da var tabii. Yaz bana.
ya hayır buraya yaz
Buraya yazamam. Istıyorsan yazarsın. iyi geceler.
aman iyi geceler -_-
yazma eksilirsin -_-
Yahu burdan nasıl yaziyim.. Yaz bana yaziyim işte.. Sen yazınca eksilecek misin?
utanırım ashdgf
Utanacak ne var anlamadım ki? Şu kızları haklı çıkarma şimdi :)
nası yaa -_-
Yaz ve utanacak bişey olmadığını göster.
ya bak aklımı çeliyorsun ikna olmak üzereyim :D
Iknasın zaten :) Cıkıcam birazdan ona göre..
düşünüyorum :D
Başlatma şimdi düşünmene
ya :( emin olamıyorum biraz daha ikna et :D
Yazma gerek yok. Iyi geceler. Çocuklarla takıl sen.
kaç yaşındasın :/
Yazarsan görürsün! Çok uzattın..
ya alla ala sen böyle bana kızarsan yazmaya korkarım :D
Çok fenasın :)
Bence sen şu sorunun başlığını değiştir ve şöyle yap: " Taytım nasıl alt dudaklarım belli oluyor mu?" ;))
" Taytım nasıl alt dudaklarım belli oluyor mu?"
O zaman, al sana cevap:
Taytın güzel fakat sende biraz bol mu durmuş ne, daha darı yok muydu? Dudakların belli olmasına ramak kalmış kızım.
Benim görüşümün ta altlarda ne işi var acaba alsana üste şunu :))
gece gece sapıkca yorumları okumak için attın demi bu fotoyu itiraf et
Oha oha ohaa artık ohaaaa bu durumlara kadarmı geldiniz. yazık be
canım niye gitmiyorsun :D bi' laf yetiştirme çabaları falan, ?
üzgünüm ama gerçekten saçmaladın sana cevap vermediğim halde nasıl sana bildirim geliyor?
Basenlerini çekecek olsaydın arkadan cekerdin. Bildiğin a*mini cekmissin. Gunah gunah bide anne olucaksin. Yukarda Allah goruyor bu yaptıklarını.
Resmen şeyini görücüye cikarmissin.
kalça sormuyorum ki.. arkadan çeksem dert önden çeksem dert zaten her türlü yapcaktınız bu yorumlaru -_-
Cekmesene o zaman a. q yanlis anlama rahmetli Antonio Quieni andim
Bu siteye girdiğimden beri kızlarda şunları gördüm:
Eşimle sevişirken bla bla bla,
g*tüm nasıl bla bla bla,
Bacaklarım nasıl bla bla bla,
Sperm tadı bla bla bla.
Olum ben kendi hemcinsime kızardım da vazgeçtim... Ciddiyim...
Herkesin gözü basenlerinde emin ol :D
Subliminal mesaj veriyor nedense ;)
https://hizliresim.com/oYQ09b
Sendekide benzeri bunu sende çok iyi biliyorsun
Tam anlamıyla bir ilgi fukarasısın. İnsanlardan övgü duymak için a mını açmak tam senlik. ya da bu sahte soru. İki türlü de kıötü
zehir kusmuş
5 senedir satiş danismanli yapiyorum ünlü bir giyim markasinda senin gibi günde en az 50 bayan bu soruyu soruyor gayet iyisin birazcik kilon var 40- 42 bedensin sanirim ideali 38-36 beden
evet biraz kilom var
hayır çok iyisin sadece fazla abur cubura girme arkadaşım
abur cubur değilde süt içmeyi seviyorum mesela her gün illaki içiyorum buda bana yarıyor bence. tadını sevdiğim için bırakamıyorum :/
anladım sütten olmaz zaten bir şey bal falan atma fazla şeker atmaa...
şeker kullanmıyorum. bişey olmazmı harbiden. valla kafama takıyordum hep
sütten zarar gelmez bak sana bir şey söyliyeyim akşam saatleri çok önemli akşam 6 dan sonra yemek veya çay içme
çay sevmem içersem yeşilçay içiyorum zaten *-*
ama 6dan sonra yemek yememe konusunda bişey diyemeyeceğim :D
işte kilit nokta o zaten
bak dene irade oluştur kendindeee
Sen basenlerinin iyi olup olmadığını mi merak ediyorsun yoksa basenlere talip mo arıyorsun çözmeye çalışıyorum
basenlere talip arayacağım en son yer burası olur.
Sorduğunu iddia ettiğin şeyi de gayet arkadaşlarindan ailenden destek alarak öğrenebilirsin kendini kamuya açmaya gerek yok sanırsam
saçmalama yaa ailem arkadaşlarım tabiki yok canım gayet normal diyorlar ben beni tanımayan insanların fikrini almak istiyorum bunun kadar basit bişey yok zaten çok normal -_-
Peki o zaman taş gibi maşallah seni tanımayan bir yorumcu olarak :) sexuel bir amaçla taş gibi değil objektif bir bakışla taş gibi
neler var akedeşş ahahaah gece gece ıyı güldüm :)))
bende çok eğleniyorum su çok güze gelsene . yarında göbeğimi sorayım agsdfg
komik şey :))))
tatlımm tam sınırdasın ama sexilik sınırında süper görünüyor hele ki selülit yoksa :) muhteşem olursun...
Bence mükemmel bir fiziğe sahipsin sakın kilo felan verme ayrıca Tayt giymeye devam gerçekten seni harika çekici gösteriyor desem?:)
Bu fotografi ve erkeklerin yorumlarini baban gorse senin gibi evladi oldugu icin utanir ben olsam redderim bile seni mezhepleriniz ne genis arkadat g*tunde balina gibi kendin goremiyorsun heralde bize sordugunagore yazik
bende annemle babamın seviştiğini düşündüğümde bana iğrenç geliyor -_-
Sen komple igrencsin onu ne yapicaksin? Cidden varya soyunuzun nereye gittigi belli degil cok edebsizsiniz seni alicak adama aciyorum uzuluyorum.
sen hala bu soruya niye geliyorsun o zaman? cevabını verdin gitmen lazımken hala takip ediyorsun bu sana saçma gelen sorumu? abi valla tuhafsınız @siyahaşk
Ne genissiniz siz ya zaten yorumlardan abazalarin dolustugu belli oluyor kalibinizin adami olun be yazik size ego die ne hallere dusuyorsunuz ayrica ego tatmini yapicaksaniz egr yorumlarima atmayiniz !
Insanlar rtik midesi genislemis bir sey beklememek lazim @siyahaşk
Yaaaaa siiiiizzzz niiiiyeeeee biiiitmiiiiyoooonuuuuzzzzz?
Bu gece cehennemlik olursun artık :)) koy bir viski nasılsa yanıcan
Haha güzeldi :)
seriously?
img1.wikia.nocookie.net/.../Seriously.gif
you think? https://i.hizliresim.com/04VBB9.jpg
I joke :) perfect ;) https://i.hizliresim.com/n5PWQV.jpg
oo ye :D https://i.imgur.com/Q9h15.gif
Arkadaşım sizdeki bu özgüven eksıklıgını anlamıyorum bız erkek mılletı doyumsuzuz eyvallahta sız kadın mılletıde erkeklerı yoldan çıkartmak ıcın doğmuasunuz ayıptır be
yoldanmı çıktın bo fotomla kıyamam :D
evet :)
ne alaka ya
yeter artık fikir almak adı altında üstü kapalı ego tatmini... bacı tamam ideal bir vücudun var ama bunu ortaya gizli olarak değil öz kimliğinle yap bide öyle görek seni
ben nasıl görünüğümü dışarıdan gören gözlerden duymak istiyorum sadece
ne geçicek eline sen olduğun gibi ol beğenen alacak olan öyle beğensin
Bence birazcık bacak inceltme ve karın çalışırsan senden seksisi şamda miss world 2014 güzeli :D
basenlerin geniş denecek kadar fazla değil ama şu anki bedenin çok çekici.
benim soruma benziyor :D bak bakalım benim basenlerimde kalınmı seninki gibi :d
www.kizlarsoruyor.com/.../q2115562-kizlar-pantolonum-nasil-bacaklarim-kalinmi-yaa-resimli-hep-kizlar
kukun fena görünüyor ama :D birleştirelimmi :D
... kadar boyun var türlü türlü huyun var. Seni de senin gibilerin de alayının suyuna kibrit çöpü...
Siyah zayıf gösterir. Aslını bilen sensin ancak görünürde herhangi bir olumsuzluk yok bence ideal.
Offf. Tam istediğim gibi. nah bana böyle manita bizde gidek tahtaya vurak mk :)
ahaha :D
ulan bu bacaklar bu vücut ahh ahh
fikrimi al beni al herşeyimi alllll
hehehe
Kendinizi neden böyle bir duruma sokuyosunuz anlamıyorum. Yazık..
Bu ney ya bu ney allahim yarabbim olamaz boyle sey ne akil kaldi ne atacak kalp gittim ben :(((
Basen değil de şey görüyoruz daha çok yazıklar olsun.
Bu biraz karanlik cikmis daha net bir foto ataydin, bir de basen arkadan belli olur sekerim;) hafif balik etlisin. İste..
Arasina teneke teneke bal doker bayiltana kadar yalarim orayi.. yalniz tras et orayi da kaygan olsun bal dokcez sonucta.. Istedigin yorum bumuydu?
Basenlerin iyi ama ayrı bir cumhuriyet oluşturmuş olan göbeğini yok edebilirsen iyi olabilirsin.
ne gobegı ya erkek gozuyle bakıyorum harıka Seksi az cıkıntıları bellı oldumu daha sexı ole sıfır beden cekıcı degıl erkeklere. Harıkasın Canım
benim yerime cevap verilmiş zaten hadi by
Biraz kalın beraber çalışırsak biraz daha incele bilir
boydan fotoğraf yok mu :D
böyle nerden belli olsun ya :D
boyun kaç kilo kaç :D
bu fotoya göre dizlerin çok ince
basenler oldukça geniş
kızlar kıskançlıktan çıldırmış resmen, 10 numara bir fizik eleştirecek bişey bulamayınca içlerindeki zehri kusmak için her türlü yolu denemişler :D ulan ne kıskanç bir millet bu türk kızları
kıskançlıktan diyorsun yani :D fiziğimi beğenmene sevindim
Oram nasıl buram nasıl eskiden sitede böyle bişeye rastlamazdık şimdi heryer popo bacak heryer geziparkı
Kızım şöyle sacma sapan seyler yapmayın. Ne bicim konu bu.
hayır geniş faln değil canım ya neden öyle bir düşnceye sahipsın anlamadım? Ayrıca o giydiğin siyah şey çok yakışmış, severim öyle dar giysıleri bir bayanda.:)
Bizene l*n basenlerinden bizi günaha sokma git tövbe Estağfurullah ya
seni sınıyorum bakalım azacakmısın diye ashgdsfa.
https://data2.whicdn.com/images/127526655/large.jpg
Tövbe edelim bu yaptığın hiç güzel birsey değil
bence sorun yok soruyu okurken bu goruntuyu dusunmemıstım deyım sana
daha iyisinimi düşünmüştün hayal kırıklığına uğrattıysam sori :D
yok sorunca kotusunu dusunmustum :)
boy kılo kac?
Görünmeyen bişeye nasıl yorum yapalım. Simsiyah bir foto koymuşsun hiç bişey belli olmuyor.
Basenler bahane bence dikkat cekilmek istenen yer belli ;)
Basenden geçilmiyor kaldırsın biri bu iğrenç görüntüyü :)
Bole cikma sokaga buyuk basen kapkaccilari var aman taciz falan olursun :) goruntu olarak guzel
hahahaha bildiğin azdırmalı freeze sorusu bu :D üni okurken imal usullerinde bir konu :D
sütun gibi bacakların olmasını engelliyo bu basen şekli...
Su tayt yok mu su tayt giymeyin l*n şunu bir tuhaf oldum bak
ne saçma soru allah akıl fikir ihsan eylesin tüm amcığın belli be gel yap gibi duruyor
bir kız apış arası dedi vallahi oramdan soğudum ya pöff -_-
iyi giderin var basen böyle mi gösterilir peki amaç bewlli
nasıl gösterilir
neytse amacına ulaşmışsın işte
Seks sever bir erkeğe göre iyi ancak bana göre kötü. =)
seks sevmiyormusun yani :D
Sevişecek biri yok :D Olsa belki severdim. Hmmm bir düşünüyüm... evet evet severdim :D
Maşallah seni alan yaşadı :D
Kiz ole bir pantolon giymisinki yani dehset bir sekil almis hatlarini basen masen mi gorur adam:))
kalça dediğin böyle olur
gurunun onayını aldıysak tamamdır zaten :D
Fikrimi değilde aklımı aldın
aaha :D
daha fazla almak istermisin
Bel kısmın iyi hafif göbek var besenler ve bacaklarda genis gibi ama çok degil
hafif göbek var malesef :( peki fikrin için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar