Moda & Stil Dövmelerden hoşlanır mısınız? ulanokyanus Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Bence çok fazla abartanlar var bu dövme konusunda. Özellikle erkekler koluna boydan boya dövme yaptırıyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz. Ayriyeten dövme yaptırmayı düşünüyorm. Beğendiğiniz modeller var mı tavsiyede bulunurmusunuz Dövmelerden hoşlanır mısınız? Cevapla Dövme Soruları Erkek Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet dövmelerden hoşlanıyorum benim de var 3 tane 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Küçük, zarif dövmeleri severim ancak vücudu kaplayan dövmeleri itici bulurum. 2 1 Yorumla ulanokyanus +1 yıl +++1 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Artık sıradanlaştı dövme olayı hayır ilgimi cekmiyor. Bir zamanlar cok istiyordum artık dövmesizlik daha çok ilgimi cekiyor 1 0 Yorumla
Axu4535 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Böyle küçük dövmelerden bende yaptırmayı düşünüyorum boyun ve bacak için 1 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl minimal olanlar çok iyi abartı olunca gözü bozuyor bence 0 1 Yorumla ulanokyanus +1 yıl Aynen Yorumla
dlrax35 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Kızlara hiç yakışmıyor ama belki bir iki küçük dövme yakışır 0 2 Yorumla ulanokyanus +1 yıl Omzuma yaptırıcam galiba minimal Yorumla dlrax35 +1 yıl Olabilir Yorumla
Balıketliçıtır Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bayılırım özellikle bacak ve kalça kısmına çok istiyorum bu aralar😍 0 8 Yorumla ulanokyanus +1 yıl Ay bacakta cidden çok güzel duruyo ama minyonum uzun bacaklara gidiyor ya dövme Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl Benim de boyum kısa 155😂 Ama yaptırıcam sende yaptır güzel olur bence😌 Yorumla ulanokyanus +1 yıl Lan ben de 155 im Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl Kilo?😲 Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl Yüzün çok tatlı bu arada kızım ya🙄😅 Yorumla ulanokyanus +1 yıl Lan yicem 😄😄 Yorumla ulanokyanus +1 yıl 50 kilom Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl Tam olmak istediğim fizik ece seçkin gibi minyonlar çok tatliş olur örnek sen😂 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Çok severim ama dövme konusu özeldir. Kendi sevdiğin, değer verdiğin semboller olmalı 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evet seviyorum ve kullanıyorum ama kömür kazanına düşmüş gibi değil ash 0 0 Yorumla
senos6134 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Evet çok seviyorum göğüsüm üstüne sevgilimin adı yazılı onunkin de de benim adım var 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl 5 dövmem var severim yeni bir kaç tane için daha tasarım bakıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şöyle bir şey düşünür müsün 0 1 Yorumla ulanokyanus +1 yıl Ordaki dövmeyi ben bile görmeyeceğim aq kbjbbccn ne alaka Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç sevmem, medeniyete aykırı bulurum. Çete, İllegal kılıklı insanların yaptığı bir şey. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yaptırmak günah ve yaptıranda günah bize söylemek düşer ama ne isterseniz onu yapın karışamayız 😊 1 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı. dövmelı kadın her zaman cekıcıdır 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Severiz 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 863 cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet dövmelerden hoşlanıyorum benim de var 3 tane
Küçük, zarif dövmeleri severim ancak vücudu kaplayan dövmeleri itici bulurum.
+++1
Artık sıradanlaştı dövme olayı hayır ilgimi cekmiyor. Bir zamanlar cok istiyordum artık dövmesizlik daha çok ilgimi cekiyor
Böyle küçük dövmelerden bende yaptırmayı düşünüyorum boyun ve bacak için
minimal olanlar çok iyi abartı olunca gözü bozuyor bence
Aynen
Kızlara hiç yakışmıyor ama belki bir iki küçük dövme yakışır
Omzuma yaptırıcam galiba minimal
Olabilir
Bayılırım özellikle bacak ve kalça kısmına çok istiyorum bu aralar😍
Ay bacakta cidden çok güzel duruyo ama minyonum uzun bacaklara gidiyor ya dövme
Benim de boyum kısa 155😂 Ama yaptırıcam sende yaptır güzel olur bence😌
Lan ben de 155 im
Kilo?😲
Yüzün çok tatlı bu arada kızım ya🙄😅
Lan yicem 😄😄
50 kilom
Tam olmak istediğim fizik ece seçkin gibi minyonlar çok tatliş olur örnek sen😂
Çok severim ama dövme konusu özeldir. Kendi sevdiğin, değer verdiğin semboller olmalı
Evet seviyorum ve kullanıyorum ama kömür kazanına düşmüş gibi değil ash
Evet çok seviyorum göğüsüm üstüne sevgilimin adı yazılı onunkin de de benim adım var
5 dövmem var severim yeni bir kaç tane için daha tasarım bakıyorum
Şöyle bir şey düşünür müsün
Ordaki dövmeyi ben bile görmeyeceğim aq kbjbbccn ne alaka
Hiç sevmem, medeniyete aykırı bulurum. Çete, İllegal kılıklı insanların yaptığı bir şey.
Yaptırmak günah ve yaptıranda günah bize söylemek düşer ama ne isterseniz onu yapın karışamayız 😊
Kesinlikle hoşlanmam karşı değilim.
dövmelı kadın her zaman cekıcıdır
Sağ kolumda dövmem var
Severim.
hoşlanmıyorum
Severiz
Evet.
Sevmiyorum
Hayır
Hiç bulaşma. Kanserojen bulaşır la.
Hayir
Anlamlı olanlardan evet