Moda & Stil Dövmeleri sever misiniz? Lost-Soul Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben çok seviyorum. Acıtıyor mu diye düşünenler için söylüyorum, acı eşiğinize bağlı. Ama öyle yoğun bir acı yok haberiniz olsun. İstanbul Anadolu yakasında yaşayan ve yaptırmak isteyenler için stüdyo önerebilirim. Güncellemeler+1 yıl 9 tane dövmesi olan ben, çok seviyor😒 Dövmeleri sever misiniz? Cevapla Dövme Soruları Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. dövmeleri seviyorum bende 3 tane var 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben yüzük parmağımın arasina yaptirdim gözümden yaş geldi resmen 🥺 1 11 Yorumla Lost-Soul +1 yıl Sen çok naziksin canım biliyorum😂 Yorumla flaneurx +1 yıl Dimi dimi Yorumla Lost-Soul +1 yıl Oyyyy🤗 Yorumla flaneurx +1 yıl Ama dövmeci dedi orasi ince deri kemiğe cok yakin cok acır dedi bisey olmaz dayanırım dedim ama son dakika bi damla gözyaşım pıtt dedi Yorumla Lost-Soul +1 yıl 😪ama kötü bi haberim var. 10 yıl içinde o dövme Büyük oranda kaybolacak biliyor musun😪 Çünkü orası çabuk deri atıyor Yorumla flaneurx +1 yıl Bi daha yaptırım napalim 😒 Yorumla flaneurx +1 yıl Beni eksileyende 💃💃 Yorumla Lost-Soul +1 yıl Sorryyyy Yorumla flaneurx +1 yıl Allah seni kahretmesin 😂😂 Yorumla Lost-Soul +1 yıl 😂😂😂 Düzeltildi Yorumla flaneurx +1 yıl Mersi 🥳🥳 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşırı dövme sevmem en fazla iki tane 1 3 Yorumla Lost-Soul +1 yıl Hiç nickin gibi değilsin 😒 Şişko diye baktım fit çıktı. Yorumla Şişkoletta +1 yıl Nickimin dış görüntümle alakası yok. Şişko lafını seviyorum sadece😊 Yorumla Lost-Soul +1 yıl Bende şişkoydun da zayıfladın nick öyle kaldı sandım😂 Tombiş lafını da ben seviyorum 😜 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. dövmeleri sevmıyorum sadece anlamlarını merak edıyorum , kım neden yaptırmış diye 1 1 Yorumla Lost-Soul +1 yıl Evet hepsinin bir anısı oluyor. Tabi sadece süs olsun diye yaptıranlar da var. Ama o da bana mantıksız geliyor Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Severim , bir çok dövmem var 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı. Çok değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
dövmeleri seviyorum bende 3 tane var
Ben yüzük parmağımın arasina yaptirdim gözümden yaş geldi resmen 🥺
Sen çok naziksin canım biliyorum😂
Dimi dimi
Oyyyy🤗
Ama dövmeci dedi orasi ince deri kemiğe cok yakin cok acır dedi bisey olmaz dayanırım dedim ama son dakika bi damla gözyaşım pıtt dedi
😪ama kötü bi haberim var. 10 yıl içinde o dövme Büyük oranda kaybolacak biliyor musun😪 Çünkü orası çabuk deri atıyor
Bi daha yaptırım napalim 😒
Beni eksileyende 💃💃
Sorryyyy
Allah seni kahretmesin 😂😂
😂😂😂 Düzeltildi
Mersi 🥳🥳
Aşırı dövme sevmem en fazla iki tane
Hiç nickin gibi değilsin 😒 Şişko diye baktım fit çıktı.
Nickimin dış görüntümle alakası yok. Şişko lafını seviyorum sadece😊
Bende şişkoydun da zayıfladın nick öyle kaldı sandım😂 Tombiş lafını da ben seviyorum 😜
dövmeleri sevmıyorum sadece anlamlarını merak edıyorum , kım neden yaptırmış diye
Evet hepsinin bir anısı oluyor. Tabi sadece süs olsun diye yaptıranlar da var. Ama o da bana mantıksız geliyor
Severim , bir çok dövmem var
Minimal dövmeleri severim
Çok değil