Sadece erkekler bakıyor hayır yani senjn hemcinsin senin popona neden baksın da kıskansın onda da var aynısı.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bakıyor kardeşim süzüyor kusur bulunca da dedikodu yapıp dalga geçiyor kadınlarda bu var yarış halindeler
Arkadaşım açık giyinmekten kastediyorum
Açık giyinmekle de yarış halinde olunuyor moda neyse ona göre.
Neden herşeyin size yapıldığı düşüncesine sahipsiniz?
Tamam da ne kusuru olacak ki açık giyinen birinde
O giyinmek olmuyor ki hem
Sana göre değil. Evrende bütün her şey erkeklere yapılmak için yaratılmadı öncelik meselesi değilsiniz her kadın sizi tahrik etmek istemiyor bunu idrak edib
Bal gibi de amaçları o.
Bugün bir kız cafede oturmuş eteğiyle frikik vermeye çalışıyor sürekli.
Mesela hangi kadın napsıjn onun frikiğini?
Medeniyet çıplaklık artık anlayın bunu 🤣🤣
Medeniyet ne alaka? Erkekler olarak çok yoğun kompleksli hemcinsleriniz var her şey sizin için oluştu sanıyorsunuz komiksiniz gerçekten
Bir kadın bir dekolte açığıyla bile bir kadını alt edecek ruj tonuyla 1 adım öne geçeceğine inanıyor. Buna inanmazsınız belki ama hem cinsler arasında çok yoğun bir rekabet oluyor kadınlarda Bunun nedeni Eskiden küçüklük çağlarında 3 yaş sendromu dediğimiz babaya olan düşkünlük ve annesi ile küçük yaşta rekabet ettiği için bunu ileriye taşıması Eğer ki eksik büyümüşse ve babadan da tam ilgi yoksa ona psikolojik olarak diyebiliriz ilgi çekme çabasında diye Onun dışındaki kadınlar zaten Büyük olasılıkla kendi hemcinsleri ile her zaman yarış halindelerdir örnek veriyorum bir Kozmetik dükkanına gidin kadınların arasında birbirlerine olan bakışlarına bir göz atın daha da farklı olanı mağazaya girin kadın mağazasına iki kişi aynı üründen alırsa çok değişik tarzda bakıyorlar Bunu ben yaşadım Kendime pantolon alıyorum o zamanlarda modaydı Tabii bu pantolon kızın biri gelmiş saçları beline kadar uzun sarışın kasada ödeme yaparken hem aldığım kıyafete Hem de suratıma ve vücuduma bakıyordu bakışları da alay eder gibiydi Çünkü aynı ürün Onda da vardı ve kendisine Daha Çok yakışacağını düşünüyordu kadınları Anlayamazsınız
Ulannn neden tanga gstring vajina çizgisi teşhir ederek yarışıyorsunuz onu anlat? Erkekler için basbaya.
Alla Allah ya kız vajina gösteriyor kalça çizgisi teşhir ediyor yarışıyoruz diyorlar sjjsjsks
Aynen senin için açıyorum bak diye. Ne değişik varlıklarsınız olum siz? Dünyanın derdi bitti de kadına mı kaldı? Bakma o zaman kapat gözünü? Hem şikayet ediyor hem de bakıyor tahrik oluyorum ortamda şeyim gözüküyor belli oluyor demiyor da kadını yerden yere vuruyor. Vajina açan yok muhtemelen halüsinasyon görüyorsun bence terapi gör bu kötü bir şey değil
He he yok tayt giyen kadınların çoğunun vajinası ortada, birde belli etmek için çoğu kadın pantalonu yukarı çekiyor ki pantalon vajinaya yapişsin da izi belli olsun
Bakmaya tahrik olmaya devam et sonra gel burada kadını aşağıla. Bayağı baktığına göre sen de açsın normal düşünen biri kafasını çevirir bu kadar incelemez.
Bence önce kendi düşüncelerini düzelt zira açıklık bir terbiye meselesi ise halledilir ama düşüncesi bozulan birinin eski haline dönmesi çok zordur.
Bende buna şaşırıyorum kadınlar arası yarışı ve bu sadece türkiyede var 🤣🤣
Evet kesinlikle. Maalesef doğru en çok estetik yaptıran ülke de Türkiye çünkü kusursuz olan mükemmeldir diyerek kadınları standart tarz haline getirdiler herkes birbirine benziyor ve bunun için yarışıyor estetikleri bile aynı
Yıllarca yurt dışında yaşadım inan insanlar bir birinin umurun da değil ama Türkiye de mükemmel olma arayışı
Bence çok fazla baskılanmış olmaları ailede ilgi görmemiş olmaları bunun başlıca sebebi. Çünkü yurt dışında kişiler arasında iletişim bizden çok daha başarılı aile kavramı orada çok daha iyi çünkü ebeveyn olacaklar bunların eğitimini görüyor çocuklar için çeşitli aktiviteler var psikolojik destek imkanı var anne ve babayla kesinlikle rekabet üst düzeyde değil. Burada hem toplum insanın zayıf yönlerini kullanarak birbirine benzetmeye çalışıyor hem de aile ilişkileri çok sorunlu... Sonra çocuk kafasında mükemmel olma profili çiziyor mükkemmel olursam herkesi ezerim ve egom yerine gelir diyerek adım atıyor bencil birine dönüşüyor... Elalem ne der anlayışı ile büyütülen herkesin hayatında mutlaka sorun oluyor.
Şöyle bir fark var bizde aile her şey dir onlarda değil
Onlar sağlıklı ayrışıyor anne babadan biz sağlıksız ondan dolayı
Aşırı haklısın. Asla bakmıyorum. Hatta varoş görünüyor gözüme. ŞAHSİ FİKRİM. Tamamen dikkat çekmek için size karşı bence !:)
Seninde meme dekolten maşallah.
Dikkat çekmeye ve erkekler tarafından beğenilmeye çalışıyorlar ama itiraf etmiyorlar
her şey sizin için yaratılmadı :)
Dünya sizin etrafınızda da dönmüyor. Kutsal da değilsiniz.
Komik
Oradan bakınca evet komiksin
Biraz daha anlatsana sariyoooo
Kafan güzel ayıl da konuşalım.
bence kadınlar da bakıyor
Lezbiyen imajı vermemek içindir heralde
Bakmakla alakasi ne mk estetik gorunmek olay
Yoo ben bakıyorum ama caktirmiyorum
Helal be nesin sen
İnsanım ben ya sen nesin?
Bende sohbet lover ım