Her ne kadar hemcinslerimde olsa illa savunacağım diye bir kaide yok. ( Bütün resimlere bakınca bana hak vereceksiniz ) Siz kıyafet uyumunuza ve bazı bölgelerin görünmemesi için nasıl önlemler alıyorsunuz? Bu tarz giyinenlerin amacı nedir? Neden beyazın altına siyah sütyen takmakta ısrarcısınız? Kızınız 13 yakında böyle giyinmeye başladığını görseniz nasıl önlem alırsınız?
Biz bazı kadınlar giyimimize dikkat ederken neden bazı kadınlar kendilerini teşhir etmeye müsade ediyor?
13 yaşında ki kız çocuğu ergenlik ilk evreleri ve en zor dönemi yani ne çok sıkmak ne serbest bırakmak gerekir en önemlisi ona güvendiğinizi hissettirin size rahat olsun çünkü güvendiği zaman sizden birşey saklamak yalan söylemek zorunda kalmayacaktır hata da yapsa rahat olacaktır size. En önemli konu ona kesinlikle sert tepkiler asla olmaz durumları gibi sözler söylemeyin o bir genç ve kanı hızlı aktığı için çılgınlık ergenlik yapmak isteyecektir ve sakindiginiz herşeyi yapacaktır.. bu nedenle ona tepki vermeden örnekler ile doğruyu öğretin.. en önemli detay da şu asla ayıp olmaz demeyin kesinlikle açık rahat olun ve sizden utanmamasi gerektiğini düşündürun daha çok detay varda bunları yazdım. Yardımcı olurum yine
Sanırım kimisi umursamıyor. Bu daha çok rahat toplumlarda böyledir. Dikkatsizlik ikinci bir sebep olabilir ki bu da nadirdir. Ama sanırım çoğunluk bilerek ve isteyerek yapıyor. Bir tür ilgi çekme yöntemi. Aslında bir çok insan ilgi odağı olmak ister zaman zaman. Eldeki kaynaklar kısıtlı ise elde olanlarla yapıyorlar. Bir diğer sebep de bunun hastalık düzeyinde olması olabilir. Göstermekten cinsel haz duyuyor olabilir.
Bunlar farklı istekli bayanlar cehennemi tadacak olanlar. O kadarı da fazla abartılı. Bir sınır olmalı. Hani diyelim beyaz içine siyah giydin ceket al üzerine kapat demi ya da tayt giyeceksin arkanı kapatacak bir tişört giy. neden başka insanların bakması için hem kendine hem de karşı karga ateşe atarsın ki?
bakılmak, dikkat çekmek çoğu insanın hoşuna gidiyor. Bazıları yeteneğiyle, zekasıyla vs.. dikkat çekerken bazıları da fiziklerini sergilemeyi seçiyor..
Bu benim bile umurumda değilken, senin nasıl umurunda olabiliyor, kıçında ne varmış ne yokmuş ne giymiş zerre umurumda değil, beni tiksindirmesin yeter.
Allah korusun kızım böyle olsun istemem ki zaten ben kapali ve giyimime dikkat eden biriyim cocugumun boyle olmasina izin vermem teshirciliktir bu Cok haklısınız 🌸
O kapalı kızın neresi gözüküyor Çul anlamadım diğer resimlere gelince Evet belki dikkatsizlikten belki özellikle yapılmış bence Öncelikle onları öğretilmeli bazı şeyler sonra da aslında vücudun sergileyerek değil Aklına zekasını becerisine iyi kalbini göstererek sevilmek daha güzel bir şey
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fileli çorap giymiş fileli çorap fantezi kiyafet sınıfına girmekte idi ama yeni nesil bunu moda diyip normal giymeyede başladi
Tesettürlü kızın biryeri gözükmüyor ama giydiklerine bir bakar mısın, açılsın daha iyi en azından tesettürü alçaltmaz. Memeler kabak gibi ortada, deve hörücü diyebileceğimiz bir topuz, fazla dikkat çeken renkler, pozisyon, bunlar tesettüre sığmaz 1, çoğu açık kadından daha çok dikkat çekiyor bu da 2.
Erkekler evlenecekleri kızlarla daha çok fazla kullanılmamış arıyorlar bu bir gerçek ablam bende öyleyim asla b tiplere bakmam sevdiğim kız bana değer versin yeter