Moda & Stil Sabah tam giyindiniz eşiniz olmamış beğenmedim derse ne yapardınız? serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl sizin iş ortamınızda güzel ve alımlı giyinen kadınlar var mı Sabah tam giyindiniz eşiniz olmamış beğenmedim derse ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. ben sevdiğim kadını beğenirim her türlü 0 0 Yorumla
mOLiiiiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Ben buna olmamış demem diyemem. Sadece nasıl avuçlanır onunhayal ederim ve çıkmadannmutlaka avuçlar ellerim 1 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl aynen Yorumla
Gitmekaldiyemedim4 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Eşim olabilecek kişinin bence öyle bir hakkı yok ben beğenerek bir şey giyicem veya o anki moduma göre ve o beğenmiycek yok olamaz öyle bir şey 2 0 Yorumla
Ateslibirbey Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Harika görsel yok sa senin hatun mu senin kide böyle giyer mi 1 0 Yorumla
Koyluguzeli_90 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Erken kalkip ne giyecegime yardimci olsaydin derdim 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Napıcam ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣🤣 2 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tekrar bir bakarım üstüme benim hoşuma gittiyse giymeye devam ederim 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Üzerimi tekrar değiştirmek zorunda kalırım, eşimin beğeneceği şeyler giymeye çalışırım 0 0 Yorumla
zelalnisa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl darılırdım da eşim olsa öyle bişi demez herhalde 1 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl belli olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben sevdiğim kadını beğenirim her türlü
Ben buna olmamış demem diyemem. Sadece nasıl avuçlanır onunhayal ederim ve çıkmadannmutlaka avuçlar ellerim
aynen
Eşim olabilecek kişinin bence öyle bir hakkı yok ben beğenerek bir şey giyicem veya o anki moduma göre ve o beğenmiycek yok olamaz öyle bir şey
Harika görsel yok sa senin hatun mu senin kide böyle giyer mi
Erken kalkip ne giyecegime yardimci olsaydin derdim
Napıcam ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣🤣
Tekrar bir bakarım üstüme benim hoşuma gittiyse giymeye devam ederim
Üzerimi tekrar değiştirmek zorunda kalırım, eşimin beğeneceği şeyler giymeye çalışırım
darılırdım da eşim olsa öyle bişi demez herhalde
belli olmaz
Direkt yatağa atıp cezalandırırım onu öyle bir şey diyemez
Kızarım ve üzerimi değiştirmem.