Bak güzel soru bunu detaya eklemeliydim fıstık🩵 Kesinlikle yanımda bunu kabul etmem ama ben yanında olmadan işine dışarı vs. giderse kendi bilir. Kendine saygısı derim.
Bence öyle biriyle evlilik olmaz olmamalı ütü şarttır olmazsa olmazlardandır erkek kendisi bir başına yaşasa ütüsüz yaşasa anlarımda evli olup ütü olmaması çok saçma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendi bilir öyle kırışık biçimde dolaşmayı kendine layık görüyorsa kendini o ölçüde seviyor derim. Bana sadece tavsiyede bulunmak düşer.
Peki yanında kırışık giyinen bakımsız bir erkek olsa eşinden utanır mıydın?
Bak güzel soru bunu detaya eklemeliydim fıstık🩵
Kesinlikle yanımda bunu kabul etmem ama ben yanında olmadan işine dışarı vs. giderse kendi bilir. Kendine saygısı derim.
Evet kesinlikle yanımda öyle birini istemem ben de
❤️
♥️
Altı üstü ütü onuda alamıyorsa karı niye alıyor bekar ölsün
Öyle biriyle evlenmem maddi olarak zor durumdaysak ben alırım
Eşim bey umarım böyle aksi tavırlar sergilemez zira giydiğim herşeyi ütüleyen biri olaraktan onunda kırışık şekilde ortalıkta dolaşmasını gönlüm kaldırmaz 😬😬
İçim el vermezdi. Ütü her evin has köşesinde durmalı.
Bende giyerim kırışık sanki toplantıya iş görüşmesine mı gıdıyoruz
Halının ya da yatağın altına koyar düzleştiririz 😂😂
Kuru temizlemeye veririm parasını da kendi düşünsün
Selam
Bence öyle biriyle evlilik olmaz olmamalı ütü şarttır olmazsa olmazlardandır erkek kendisi bir başına yaşasa ütüsüz yaşasa anlarımda evli olup ütü olmaması çok saçma
Kırışık giysin o zaman.
Ben alırım, buruşuk kiyafetten nefret ederim.
O rahatsız olmasa bile ben rahatsız olurum öyle giymesinden madem ütü almıyor o zaman ütü gerekmiyen kıyafet alsın o daha makbul 😂
işte sırf bu yüzden neden ateşli ve doğal enerjisi yüksek bir eş almayı düşünmeye sebep
Kendim ütüsüz asla gezmeyeceğim için kendim alırdım ama ona ütü yapmazdım nsjdbd
Almazsa kiris kiris gider
Kırışık giymekte ne var
Ne mi var, bakımsız görünüyor
Ben öyle giyerim gocunmam da ütü lazım olur o ayrı
İyi sen giy :d
Öyle yapıyorum çok iyi
Kavga çıkar #TeknolojininEvHali
Bence her evde olması gereken bir şey ütü makinesi.
Kendisi bilir ama sinir olurum
cimrilik evliliği bitirir
Giysin işime gelir
Gömlekleri kırışık giyinme olmaz.
Kendim ütü alırım
Giysin umrumda olmaz
Bende fazla ütü yapmayı sevmem zaten
Kızardım
Çıldıracaktım
Boşarım
Kızarım
Yaşat bunu