Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. E hani muslumandiniz. Allahın emirlerinden cikmazdiniz. Ya avrupada 2 ülkede çok eşli lik yasal. Coguda metres hayatı yaşıyor. Zenginlerin hepsi 1+1 ev alıyor metreslerine. erkeklerin çoğu aldatiyor. Şimdi diyeceksinizki 1. esin izni lazım. Yok öyle bişey hangi fıkıh kitabında yazıyor söyleyin. Hakaret olmadan tartışmaya acigim buyrun.
08 Yorumla- +1 yıl
İğrençsin arkadaşım. Bak biraz hayal et başkalarının açısından düşün. Baban annenin üzerine kuma getiriyor annen nikahlı karısı ama evde başka bir kadın var kocası o kadına dokunuyor o kadını seviyor. Annen babanın canı istediğinde karısı onun dışında evde hizmetçi gibi.. Annenin psikolojisi bozulmaz mıydı? Üzülmez miydi?
- +1 yıl
Adam zaten diyor ki hani Müslüman dınız. Allah'ın emirlerinden çıkmazdınız. Neden bu yanlış geliyor. Yani bir kıza sorsan içki içmeyen koca isterim der. Niye çünkü günah der. Bunun gibi bir ton şey. Onu yapmasın bunu yapmasın namaz kılsın işine gücüne baksın. Allah oyle emrediyor. Ee bakarsan çok eşli olmakta Allah'ın emri. Emrine karşı mı geliyorsunuz. burada kimse lafı yanlış anlamasın. Biz başka kadın alacağız diye diretmiyoruz da sizin kafanızdaki bu çelişkiye de anlam veremiyoruz açıkçası.. Şu dini kitabı işinize nasıl geliyorsa oyle kuşşanmayın..
- +1 yıl
@venedikmerve öncelikle üslubuna dikkat et baştada yazdım hakaret içermeyen eleştiri yapabilirsiniz.
Önce gidin erkek nedir fizyolojisinden psikolojisine kadar öğrenin.
Erkekle kadını kıyaslaman bile baştan aşağı yanlış. Sizin sevgi kavramınızla erkeğin sevme kavramı farklı bunu artık çözün.
Olayı sen sadece cinselliğe indirgersen bence evlenme, evlilikte cinsellik sadece bir bölümdür ve evliliğin çoğu cinsellikle geçmiyor.
Bir çoğunuz istemedikçe kocasıyla birlikte olmuyor bile bunda bile ikinci eş zaruri olabilir. Çünkü erkek ile kadının cinselliğe bakış açısıda farklı.
Herşeyi geçtim, ben müslümanım elhamdülillah ve Allah bana bu ruhsatı vermesinin bir sebebi olduğunu düşünün ve iman edin. İşinize geldiği gibi müslümanlık yapmayın. - +1 yıl
- +1 yıl
@KolaKoy ben zaten allaha inanmıyorum arkadaşım onun hiçbir emri umurumda değil.
@selcukbey size gelince selçuk bey size de söyleyeyim kadını aşağıda tutup erkeğe ekstra özellik tanıyan bir tanrıya inanmıyorum, evliliğe sadece cinsel açıdan baktığımı söylemedim ben yorumumda sevgiden de bahsettim ev işinden de bahsettim istediğin yöne çekme. ileride eşin olacak arkadaşa sabır diliyorum - +1 yıl
@venedikmerve kadını aşağıda tutmakla ne ilgisi var anlamadım.
Erkeğede extra özellik verilmiştir kadınada siz objektif bakmıyorsunuz o kadar.
Sevgi konusuna gelince önceki yorumumdada bahsettim, biz erkekler sizin bizi sevdiğiniz gibi sevmiyoruz bizim sevmemiz sahiplenme koruma gibi kavramları kapsıyor, çoğu ayrılıkta sen beni benim sevdiğim gibi sevmiyorsun laflarından olmuyormu.
Ev işleri çocuk bakımı gibi konularda zaten avantaj bu ne gibi dezavantajı olabilirki. - +1 yıl
Canım ya git biraz araştır 1. eşin rızasının şart olduğunu görürsün. Diğer türlü kul hakkina girer erkek. Hem bu Allahın emri değil azgın erkeklere getirdiği bir sınırlamadır. Bende müslümanım ve en nefret ettiğim konu bu fakat biz hakka inanırız, Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz.
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı. simdi ben yapmis olsam bosasin beni derim hak ediyorum derim..
ama esim olacak kisi yapiyorsa ne tokat atarim nede sert vururum yapacam tek sey onu babasindan nasil istedimse babasini arayip gel al kizini derim..20 Yorumla
Ne tokati ne diz bukmesi.. Kesinlikle el surmem tokat atmam kocam ve o.. Kadin benm evime giremezler onlar gider ben degil.
Bosanmada zorluk cikarmadan bosanirim ama asla ve asla cocugumun kesip cope attigim tirnagini bile gostermem herhangi para yardimi nafaka vs hic biseyini almam cocugumn akli ermiyosa öldu derim hatta33 Yorumla- +1 yıl
yüreklisin
bende erkek kuma getiririm çift çift takılırız :D
2613 Yorumla- +1 yıl
çok ayıp
- +1 yıl
çift çift takılmak ayıp diyorum. yani hem o getirecek hem sen
- +1 yıl
dağıt anam evleri başına yıkılsın arsızların sen de birini bulma ayıp önce ayrıl sonra bul. beni dinle :d
- +1 yıl
yok yani yapmak zorunda değilsin :D sana erkek mi yok elini sallasan 100 :D
- +1 yıl
değer vermeli eblette ama güveni de unutmayalım :d en çok güven vermeli sana ;)
- +1 yıl
yoo bazıları sırf göze girmek için değer vermiş gibi yapıyor
- +1 yıl
tamam bu seferde senin dediğin olsun zaten doğru söylüyorsun yapmacık olan anlaşılr tabi kız salak değilse :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılbak şimdi. ilk önce canım (!) kumacığımla iyi anlaşır aklına girerim bir güzel. üstüme kuma getirdiyse belliki onu daha çok seviyo çünkü. neyse işte aklına girerim bu baştada banada böyleydi sonradan böyle oldu zırt pırt falan. bunun aklına şüpheyi düşürürüm. sonra bunlar kavga ederken çekirdek çitlerim bir taraftan. sonra bunlar ayrılınca bende o adam klıklı malın yanına gider etme bulma dünyası be canım napıcan der boşarım onu. hem aşksız hem parasız kalır p**evenk :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılo değil de.. b diyen erkekler neyin nesi anlayamadım :)))
13 Yorumla- +1 yıl
onlar kuma getirmek isteyen:)
- +1 yıl
birine yetebiliyorlar sanki deee :))) klasik türk erkeği işte. teldeki kuş eldeki kuştan daha evla görünüyor, teldekini de avcuna alınca yine kıymeti kalmıyor.
- +1 yıl
hayaller işte :)
+1 yılNe tokadı, onun eline koz vermem. Evimi de terk etmem.
Onu evimden artırır, bosanir, iliklerine kadar tazminatla kuruturum. :)32 Yorumla- +1 yıl
bak bunu unutmuştum onu evden kovmak daha iyi olurdu
- +1 yıl
Tabiki. :) :)
+1 yılCok manasiz ve gereksiz birsey bu eger oyle birsey olsaydi tabiki onu kapi disari yapardim... asik olsaydim bile o bana deger vermiyosa ustume kuma getiriyorsa tabi ki tam o sirada benin gozumde degeri 0 ra inecek
00 YorumlaFifti Fifti Bende Getirirdim allahlala edepsize bak almış da beni bunuyo teee vururum vallahi :D düşüncesi bile sinir etti he. d
01 Yorumla- +1 yıl
sinirlenme baboş bunlar sa dece hayal :d
+1 yılÖyle bir şey yapacak olsam ben adamlığımdan utanırım be. Ona ne hacet!!
40 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. dövüş sanatlarıyla ilgilenirim temiz bir sopa çekerim..
20 Yorumlaİsviçreli bilim adamları B şıkkını seçenlerin karakterlerini aramaya başlamalı acilen. Kendinize azıcık saygınız olsun ya.
00 Yorumla
+1 yılönce kabullenmis gibi yaparım. . Zamanla mal varlığını üzerime yaparım. . sonra adam beni aldattı diye dava açar birde nafaka baglatirim gül gibi yaşarım:)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 897 cevap paylaştı. Nerdeeee öyle bir cesareti olsa keşke Tebrikler der evi karının üstüne yapar ve adama helal olsun der ülkeyi degiştiririm 😉
03 Yorumla
+1 yılBekara adam boşamak kolay evli değilim boşarım desem boş ortada çocuklar kalacak sonuçta kendime eşimi bağlarım kendime bakarım gözünün dışarda olmaması için bütün kadinligimi kullanırım
10 Yorumla
+1 yılNe dovupte kucuk dusurecem kendimi yaptiysa kendine yapti
Evimr kimse giremez dunyada tek erkek te o degil00 Yorumla
+1 yılTokada gerek yok direk biter benim için. Tazminat davası açarım donuna kadar alırım. Beni aldatmış ki kuma getiryo.
00 Yorumlahatunzade.com/aldatilan-es-oje-dokerek-yakti/ işte böyle bir şey 😈
02 Yorumla- +1 yıl
:// acımasızca
manyak mısın ben daha birinciyi bulamıyorum millet kuma getiriyor anasını satayım..
20 YorumlaDinimiz de var bu ama nasıl? İki eşe de aynı sevgiyi ilgiyi vermen gerekir yoksa olmaz ama ben istemezdim. Ayrılırdım.
10 Yorumlabence büyük konuşmamak lazım sonra başıma gelir falan allah korusun...
11 Yorumla
+1 yılEe temizlik-ütü-yemek.. yapacak biride lazım ne de olsa yazık acıdım şimdi kumaya ;))
10 YorumlaKabul edip terketsem belki umurlarinda olmaz utammazlar. vala dalarim ikisinde Allah ne verdiyse çocuklarla beraber. tazminat davası açar evdenfe kovarim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılTokadı basarım fakat evime dönmem o defolsun gitsin ş*rfıntısıyla😈
20 Yorumla
+1 yıltokatı hem kumaya hem o herife hatta yumrugu yokyaa uçan tekme yapalım biz onu.
30 Yorumla
+1 yılYa c şıkkı evden kovarim kac tane alirsan al derim ya da ona arkadas olsun diye bende bir kuma da onagetiririm erkek :D
00 YorumlaD- Ikisinde pompai tüfekle dograr ibreti alem olsun diye apartmanin önünde cesetlerini sallandiririm
10 Yorumla
+1 yılHem eşime hem kadına tazminat davası açar, boşanırım tabii ki.
10 YorumlaGideceksem de yemeklerinin içine zehir atar öyle giderim herhalde jsdjfs
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkatil olurum. ama şöyle de birşey var. tamam evlendik iyi güzel madem böyle bir durum var ayrılalım. evliliği tattık ayrılığı da tadalım der giderim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhosgeldin iki gozum, sen geldin kirk yillik beton cayir cimen oldu, demez.
ikisini de anasinin a*ina geri sokardim.01 Yorumla- +1 yıl
. Oo
Ben tokatla kalmam bıçağı saplarım valla aldatmaktan beter bide benle yaşıcak. Yok öyle bir dünya
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 658 cevap paylaştı. kocayı evden kovar boşanma davası açarım. Haddini bilecek herkes
10 Yorumla
+1 yılBüyük konusmayayim simdi basima felan gelir, hayat bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle büyük konusmayayim sonra o kocayı * gelmis ini geçmişini doğduğuna pişman ederim gebertirim olum onu hayal ettim boyle cirkinlestim kusra bakmayın
04 Yorumla- +1 yıl
önemli değil dilediğin gibi hayal kur anlat noproblems
Cevap sahibi+1 yıl:D thanks sen ne yapardın
- +1 yıl
bu şehri yakarım111
:D
Cevap sahibi+1 yıl:D sabah sabah okuyorum tekrar gülüyorum valla ya :D
+1 yılMangal gibi yürek olması lazım adam da; Romayı ben yaktım..
00 Yorumla
+1 yılKuma mı kaldı? Bunlar da Karagül gibi dizilerin enjekte ettiği zehirler...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. ilk önce kumayı döver sonra eşimi abime dövdürürüm yaparım bunu valla, o kimde kimin üstnüe elin paçozunu getiriyot l*n
00 Yorumla
+1 yılkuma hemde benim üzerime tokattta yetmez sıcak su, çivili sopa, oklava , ütü hazırla kendini kocacığım ben geliyorum :) nihahah
00 Yorumla
+1 yılne evime dönmesi yahu :d boşarım süründürürüm donuna kadar alırım valla onun ana evine nasıl döneyim ben kendi evimi alır otururum :D
00 Yorumla
+1 yılKuma getiren mi var :) esinizin metresi olsa ne yapardiniz diye sorsan daha mantikli olurdu.
02 Yorumla- +1 yıl
tamam eşin metres yapsa sen naparsın
- +1 yıl
Kardesim kocami dover bende kadini.
+1 yılOna kırgınlığımı belirticek tek kelime bile etmezdim. Hiç konuşmadan boşanma davası açardım davaya bile gitmezdim avukatım giderdi.
00 Yorumla
+1 yılHz. Ali peygamber efendimize Hz. Fatima nin uzerine bir es daha almak istedginde peygaberimz sav. Bile once fatmayi bosa dedigine göre , kim ki bir kadnn uzerine kuma getirmeye cesaret edebilir?
10 YorumlaTokadı basar dönerim dedim ama öldürüp köpeklere yem ederim gibi geliyor.
10 YorumlaBende kuma getiririm hem de şöyle en yakışıklısından
10 Yorumla
+1 yılKumayi kelle paca corbasi olarak ona sunarim. Canim kocam
00 Yorumla
+1 yılzaten sevgilim var asdfgh öyle birşey yaparsa ağzına sıççarım ama seviom sarşnımı ^-^ :D
00 Yorumla
+1 yılKatlanırım demişler bir de. Gurursuzlar. Sevdiklerinden değil, gidecek yerleri yok ondan.
11 Yorumla- +1 yıl
belki ailevi sorunları var
42 erkek katlanirim demiş 😂 Ulan o kumayla onu birbirine diker yakarim.
00 Yorumla
+1 yılonları evden atar tazminat ve boşanma davası açar o parayla da tatil yaparım.
10 Yorumla
+1 yılevini yakarım yahuu. ciddi ciddi yakarım yani. benden ayrılmadan öyle bir halt yapmış diye.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birşey yapmaya cesaret eden bir insan yanımda duramaz sktrsn gitsn
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi kiskanc birine , sanmiyorum yapabilecegini asd
10 Yorumlasabah işe giderken komaca yanlışlıkla arabayla çarparım herhalde
00 YorumlaKuma gelen kadını döverim adama da basarım tekmeyi, boşanırım.
00 YorumlaBabamın evine dönerdim galiba.
100 YorumlaAsla katlanmam. Bakışları ile beni aldatmasına bile izin vermezken, kuma getirmesine tepkim sadece tokat olmaz.
00 Yorumla
+1 yılböyle birşey yaparsa o kaşarı da alır defolur gider ev bana kalır ayrıca mal varlığının yarısını alırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslümanların ''ayrılırım'' dememesi gerek aslında. 4 kuma bile getirebilir erkek
15 Yorumla- +1 yıl
Peki neden aynı şey kadınlar için geçerli değil : DDDDDD
Cevap sahibi+1 yıl@poseidonunkizi Bilemem, ben Agnostiğim; din ve tanrı inancım yok. Bunu Müslümanlar düşünsün ;)
Cevap sahibi+1 yıl@posedionunkizi
Cevap sahibi+1 yılEvet, daha birçok şeyle çatışıyor da dindarlar farkında değil...
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiktogi yere geri sokarim o "es" dedigin insan gorunumluyu.. 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerde l*n benim sustalim suralarda bir yerdede musta olacakti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyle adamlarin onunde tupcuye vereceksin. Kuma da neymiş
00 YorumlaKumayı yolarim kocamın da kafasına çuval geçirir öyle yanımda gezdiririm.
00 Yorumla- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar