Şeffaf topuklu ayakkabı giymek istemelerinin nedenleri neler olabilir, moda olması dışında başka neden/nelerden kaynaklı olarak çıplak ayaklarını göstermek isterler?
Kadınlar neden şefaf topuklu ayakkabılar giyerek çıplak ayaklarını teşhir etmek isterler?
İnsanlar ve kadınlar fiziki olarak perileri kıskanıyorlar çünkü. Her kadın topuklu ayakkabı giymeden topuklu ayakkabı giymiş görüntüde olmak ister. Şeffaf topuk bu hayale avantaj sağlıyor bu sebeple moda oluyor esasen. İnsanlar, ah insanlar, hayaller ve hayatlar!😎🍀🗝️
Nerden biliyorsun kardeş teşhircilik olduğunu? Kadın belki sevdiği için giyiyordur 😃 bir kadının bunu giymesinden bir mesele çıkmaz ama kişinin giyimine “teşhir” demek vazgeçilmesi gereken bir düşünce kalıbıdır. Çünkü ne niyetle giydiğini bilemezsin
Sapıklık değil bunun adı fetiş türü hiç mi yok senin fetiş ve fantezi türün tamam kadın ayaklarına karşı olmayabilir ama hiç bir tane bile fetiş türünün olmadığına inanmam her insanda vardır bu durum yok diye direttiyorsan eğer sen kendini tanımıyorsundur demektir bu.
Eğer bir kadın bu şekilde ayakkabı giyiyorsa zaten ayak tırnakları ojelidir ve kombinin en son görüntüsünü bu şekilde oluşturur bu yüzden şeffaf giymeyi tercih eder
Evet yorumuma dikkat ettiysen modadan bahsetmedim hangi moda olursa olsun genel olarak giyim tarzı bu şekildeyse o ayakkabı veya terlik ojeli ayağa giyilir... ojesiz en kötü plajda giyilir onun dışında giyen yoktur sanmıyorum
İnanmayacaksınız ama ben ayakkabının kendisine bakıyorum. Onu ancak hayatımın kadının ayağında gördüğümde anlamlandirabilirim. Katilirsiniz ya da katılmaz siniz o sizin bileceğiniz bir şey.