Bir kadının çekici olması için topuklu ayakkabı giymesi, artı puan kazandırır mı?🎉Bana göre yürümesini iyi bilmek gerekiyor bence. Çünkü bazen topuklu ayakkabı giyince tam yürüyemiyoruz. Düşüyoruz bazen orada burada. O halde yürümesini iyi bilmeliyiz galiba.Heeled Xoxo! 💜Shoes #GüzellikBakım#Moda 💕
Topuklu ayakkabı, her kadının yürüyüşünü ve duruşunu seksi gösteriyor mu?
Ay yok. Şu tiktokır Cemre Solmaz'ın bi videosu denk geldi, kız dizlerini kırmış iki büklüm yürüyor topukluyla. Yürüyebilene iyi de olmuyorsa olmuyor zorlamamak lazım
normalde topuklu giymem hep spor ayakkabı giyerim yazında sandalet gene spor ayakkabı hatta kışın bile çizme bot giyeceksem topuksuz ya da harley çizme veya cat botu ayağımdan çıkarmam o kadar keyfime düşkünümdür üstelik boyum uzun olmamasına rağmen bu şekil dolaşırım 😀 neyse velhasıl herhangi özel bişey olduğunda ayağıma topukluyu ancak o zaman giyerim bu düğün olur davet olur bayram olur işte o zamanda ayağımda 10 cm topuklu ayakkabı ver giydir koşarım bile istifimi bozmam adeta sürekli topuklularla şık şık tık tık topuk sesi ile ömrümü geçiriyormuşum gibi olur 😀 taaa ki stilelettolara kadar işte dik açıyla ayağı kavrayan stilettoda biraz zorlanırım onda da gene pek belli etmesem de sıfatımdan ne kadar acı çektiğimi anlayabilirsiniz çünkü sıfatım hiç gülmez aklım ayaklarımdadır 😀😀😀😀😀😂😂😂
Yani giyimi ve tavırları ile yürüyüşü modern ve kültürlü bir kadın ise evet hemde çok ama çok Seksi gösterir.. Kuleli askeri lisesinde okurken bir pazar günü Beyoğlunda sinemaya giderken Sevda Ferdaya rastlamıştık.. oooofff ne kadındı ama direğe çarptım ona bakarken.. Aman askerim dikkatli ol demişti.
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥💋🍒❤️❤️👀 Yürüyüş ve duruş stilettolara karşı çaresiz kalıyor bence, buna özetle stiletto tılsımı da diyebilirim, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥💋🍒❤️❤️👀
19 yaşında alakayı anlamaman normal… yok topuklu ayakkabı yok kırmızı elbise yok elmacık kemiği Sonuç : güzelsin diyen her canavar erkeğe inanıp mağduriyet