Moda & Stil Kadınlar neden topuklu ayakkabı giyer? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kadınlar neden topuklu ayakkabı giyer?Onca zahmet ayakta /dengede durma çabası neden? Kadınlar neden topuklu ayakkabı giyer? Cevapla Ayakkabı Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MrFunny Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aynen haklısın bari babet giysinler topuklu yerine. 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Zarif ve arzulatici buluyorum ben kadında stilettoyu... 0 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Daha ozguvenli ve dikduruş ve birazda dikkat çekilen boy için olabilir ,,, 0 0 Yorumla
ronaldo_66 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl İnsanların tutkunları karşısında mantıklı açıklamalar yapmanın bir yararı yoktur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl annem 1.67, ablam ise 1.77 boyundadır. ikisi de topukludan vazgeçmiyor. 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 988 cevap paylaştı. Alımlı olmak için 0 0 Yorumla
ksjsössösö Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl genelde sadece düğünlerde giyerim oda mecburen :( 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seni mecbur kılan ne? Yorumla ksjsössösö +1 yıl yakın akraba olması Yorumla Soran +1 yıl Yakın akraba topuklu mu giy diyor anlamadım Yorumla ksjsössösö +1 yıl Ya hayır boş ver sjsjmj Yorumla
Tuğçetoffee Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hiç sevmem 😅 spor severim 0 2 Yorumla MrFunny +1 yıl Babet ayakkabıda güzel aslında Yorumla Tuğçetoffee +1 yıl Yani Yorumla
kadinsix Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl ben seviyorumm 0 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Profilinde topuklu mu var ayağında Yorumla
Mislina4438 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Güzel durduğu için 0 1 Yorumla MrFunny +1 yıl Bana göre Babet ayakkabı güzel duruyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aynen haklısın bari babet giysinler topuklu yerine.
Zarif ve arzulatici buluyorum ben kadında stilettoyu...
Daha ozguvenli ve dikduruş ve birazda dikkat çekilen boy için olabilir ,,,
İnsanların tutkunları karşısında mantıklı açıklamalar yapmanın bir yararı yoktur
annem 1.67, ablam ise 1.77 boyundadır. ikisi de topukludan vazgeçmiyor.
Hiç topuklu giymeyen bennn
Alımlı olmak için
genelde sadece düğünlerde giyerim oda mecburen :(
Seni mecbur kılan ne?
yakın akraba olması
Yakın akraba topuklu mu giy diyor anlamadım
Ya hayır boş ver sjsjmj
daha boylu görünmek için
Çünkü neden olmasın
Hiç sevmem 😅 spor severim
Babet ayakkabıda güzel aslında
Yani