Güncellemeler
+1 yıl
Valla bizi farklı yapan yerler kapattıgımız yerler yoksa tüm kızlar aynı nekadar açık giydiğinin önemi yok ve bundan tatmin olmaları da çok komik ben kapalı da değilim açık da değilim hayatım boyunca pantolon tişört giydim. Açık giymedim hiç ama saçma buluyorum zaten açık giyinmeyi bununla tatmin olan açık giyinen kızlarla arkadaş olmuyorm açıyosa gitsn prn yıldızı olsun madem vücudu güzel dimi😀😀 benm çok güzel şahsen ama ayıp yerlerimize kadar açamam o yüzden açarsam herkes görür
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
çok haklısın katılıyorum ya hep he hiç ama azda olsa tepki çekmemek adına teşhir ediyorlar kendilerini
Tam teşhir değil o basitlik içinde yüzüyolar tatmin oldukları şey üzücü. Ona bakan erkekler daha da basit çünkü kıyafetin içindekini güzel olduğunu düşünmekten dolayı kandırıldğı gerçeğini bile görmüyorlar. İşte o kızlar ancak böyle kandırılmayı umursamayan erkekleri çekerler. Benm gözümde hakikat, kandırmamak doğru olmak nasılsam göstermek önemli , vücut açısından bile böyle biriyim. O yüzden instaya açık kıyafetle dekolteli foto koymuyorum ama kimseye de göstermiyom özel olarak oralarımı çünkü hak eden yok
Benm mükemmel vücuduumu bilecek sonra gidip onu kandıran göğüs ucu iğrenç vjnası belki iğrenç ama bikini giydiği için beğendiği kızları likelicek erkekleri istemiyorum ya asla göstermem güzelliğini böyle lere çünkü onlar gizemli sanıyo daha fazla arzulattıgını sanıyolar kıyafetin sence doğru mu bu? Bence çıplk olmak daha güzel. Banane ya ben daha fazla arzu katmak için niye kapatıyım ki oramı niye arzulatıyım ki hem çok saçma kıyafet ile arzulattıgım erkekler vizyonsuzdur zaten. Kıyafetin içini hayal edenler bana da saygısızlık yapabilir çünkü olduğu gibi değil bikini ile göründüğü gibi sanarlar kızı bu kıza da haksızlık olur. Bu konuyu ben haksızlığa bağlıyorum çok fazla çünkü materyallik haksızlığa giden bi yol neden olmasın? Dikkat ediyorm ben de ama düşüncem ya hep ya hiç şeklinde.
Aynen ben çok denk geldim kapattıklarının çok çirkin olduğunu
Erkekleri arzulattcam diye uğraşıyorlar ama hepsi birbirinin aynısı erkekler hayal etmez ki gördüğü en güzel Vücudu o dekolteli kadının içine koyar. Bu arzulatmak mı? Hem neden ilişkiye girmeyeceğim erkekleri arzulatayım ki? Sevdiğim erkek giyin kıyafet ile daha güzel oluyo derse çıkarmasını seviyosa felan giyerim tabi ama görsellik olarak ilşkiye girmeyeceğim erkekleri neden arzulatayım ki çok saçma. Fakat O bana kıyafeti çıkarmasını seviyorum diyen erkek giyin önem ver ilişkiden önce güzel giyinmeye derse ama gidip de ilişkiye girmesi ile alakası olmayan bikinili altındsn içinden ne çıkacagı belli olmayan kızları beğenirse o kişinin dediğini yapmam ben. O zaman benim o baktıgı bikinili kızlardan ne farkım kalır? Ben de o zaman en baştan bu erkekle ilişkiye girmek yerine hiç göstermeseydim özel Bölgelerimi de instada baktigi bikinili kızlar gibi olsaydım? Yani demem o ki ya benim özel bölgemi görüyorsa bir kere bile görmüşse gidip saçma canım açik sksi olduğunu sanan kızları arzulamıcak ya da benle ilişkiye göremicek o erkek. Yoksa bende o kızlar gibi gösterip vermezdim. Haksızlık bu çünkü hem erkeğin bana haksızlığı hem erkeğin kendini o kızların özel bölgelrirnin güzel oldugunu sandıgı için kendini kandırması hem de erkeğin kendini kandırmasıdır bu olay. Hem de o sksi giyinen kızın güzel vücutlu kızlars haksızlıgıdır. Yani öyle anladın umarım.
Aynen çok çok haklısın
Sen istersen gezebilirsin ama şık gyinmek diye bir şey var çıplah olarak herkes şık değil mesela göbeklli falan kıllı iyi durmaz.
Ben bi mağazaya girsem benm vücuduma hiçbir kıyafet layık değil diyip çıkıyorum ordan 😂 ama cidden mükemmelliğimi kapatıyorlar orlarımı göstermeye çok heves liyim ama maalesef gösteremiyoruz da tamamen gösteremiyoruz ve bu da tüm açık kızlardan nefret etmemi sağlıyo neyi gösteriyor yani çok saçma erkeklerin hosuna mı gidiyor şimdi o göğs ucu kapalı vjnası kapalı kenarları açık resmen bir hiç uğruna beğeniyorsunuz vücutları. Açsın göstersinler çk sinir oluyom
Şimdi tamamen açsalar o kadar ilgi çekmez erkekler oraları merak ediyor içeriği merak ediyor aslında mesele o merakı sağlamak :) senin vücut oldukça iyi o zaman..
Mesele o merakı sağlamak mı kandırılmayı mınseviyonuz ya ya da erekte olunca size fark etmiyor hiç benm dediklerim size göre önemsiz o zaman çok yalnızım ya bu din ya da açık kızlar ve onu bişi sanan erkeklerle dolu bide sorunca kıyafet daha fazla arzulatıyo diyolar öf bıktım kandırılmanızdan siz bıkmazsınız zaten sizin hoşunuza her şey gidiyı ama benim derdim erkeklerin bunu anlamaması kıyafetle bile beğenen benim dediğimi anlamaz ki zaten boşuna çırpınıyom. Hiçbir erkek benim dediğime gelmez mi yani niye tüm erkekler kıyafetle daha iyi olduğunu düşünüyor ilişkiye mi gireceksiniz sanki o kzla hayır ama tek sebebi erekte olmayı seviyor olusunuz olmalı yoksa benm dediğimi anlardınız. Benim derdin hem bunu anlamayan erkeklerle her şey hoşuna giden kız ayırmayan kandırılan erkeklerle hem onlara bakmaktan dolayı kendi eşine haksızlık yapan erkeklerle hem açan ve benden çirkin oolmasına rağmen daha çok rağbet gören kızlarla benm derdim. Eşi ona göstermiş kendini ne diye gidip bikini ile görüp erekte oluyo o kızları ya da niye prn izliyolar? Hiçbir erkeğe göstermicem ya yeminle haksızlık yapıyolar. Mükemmel açık bir vücut görse bile haksızlık yapıyolar eşlerine çünkü ben GÖSTERMİŞİM Bİ KERE ONA DİMİ YOKSA BEN DE O BAKTIGI KIZLAR GİBİ OLURDUM. BENM FARKIM NERDE O ZAMAN burada? Ben de vermeyen kızlar gibi olayım? Ya da önünde sks yapayım başkasıyla izlediği videolar gibi?
Erkekleri arzulattcam diye uğraşıyorlar ama hepsi birbirinin aynısı erkekler hayal etmez ki gördüğü en güzel Vücudu o dekolteli kadının içine koyar. Bu arzulatmak mı? Hem neden ilişkiye girmeyeceğim erkekleri arzulatayım ki? Sevdiğim erkek giyin kıyafet ile daha güzel oluyo derse çıkarmasını seviyosa felan giyerim tabi ama görsellik olarak ilşkiye girmeyeceğim erkekleri neden arzulatayım ki çok saçma. Fakat O bana kıyafeti çıkarmasını seviyorum diyen erkek giyin önem ver ilişkiden önce güzel giyinmeye derse ama gidip de ilişkiye girmesi ile alakası olmayan bikinili altındsn içinden ne çıkacagı belli olmayan kızları beğenirse o kişinin dediğini yapmam ben. O zaman benim o baktıgı bikinili kızlardan ne farkım kalır? Ben de o zaman en baştan bu erkekle ilişkiye girmek yerine hiç göstermeseydim özel Bölgelerimi de instada baktigi bikinili kızlar gibi olsaydım? Yani demem o ki ya benim özel bölgemi görüyorsa bir kere bile görmüşse gidip saçma canım açik sksi olduğunu sanan kızları arzulamıcak ya da benle ilişkiye göremicek o erkek. Yoksa bende o kızlar gibi gösterip vermezdim. Haksızlık bu çünkü hem erkeğin bana haksızlığı hem erkeğin kendini o kızların özel bölgelrirnin güzel oldugunu sandıgı için kendini kandırması hem de erkeğin kendini kandırmasıdır bu olay. Hem de o sksi giyinen kızın güzel vücutlu kızlars haksızlıgıdır. Yani öyle anladın umarım.
Ben erkek düşüncesini bilmiyorum belki gerçekten de gördüğü en güzel vücudu gördüğü dek ol teye koyar değil gerçek , gerçek belki de kıyafetle bile görse azan fiziksel belirti gösteren erkekler anlamazlar ki hoslarına gidiyor çünkü öf beni farklı yapabilecek hiçbir erkek yok bu yüzden farklı bi erkek yok bu yüzden açık bile giy inmiyorum işte. Ümidim yok çünkü doğaları gereği beni en ufak şeyde aldatmış olacak belki çünkü hoslarına gidiyor her türkiye şey içi çirkin olsa da umrunda değil bikinili mi kız? Açık ten mi var erekte oldu mu oh onlara göre hava hoşşş. O kızlarınki gizemse ben de öyle Gizem istemiyorum ya olmaz olsun öyle Gizem.
Erkeklerin kıyafetle kızları daha çekici bulması daha merak uyandırıyor felan diyenlere rastladım hep sen gibi. Asla çıplak olsun diyen yok. Siz de haklısınız ama ben istediğim erkeği bulamıyorum bu dünyada şizofren oldum ya bukadar farklı olmak çk yorucu. Vücudum güzel zaten ama fikirlerim de farklı bu yüzden istediğim erkek yok resmen dünyada yapayalnızm ne açık giyinmek istiyorum ne gidip prn yıldızı olmak istiyorum hiçbir şey istemiyorum sonsuza kadar kimse oralarmı görmesin ya hak etmiyorrlae çünkü prn yıldızı olduğuna değmez açık vücut görmek isteyen erkekler de yeri gelince gidip bikinili kız bakıyo. Deişmez bi kursl bu yani tek beni tercih edecek bir erkek yok çünkü her iki türlüsü de hoşuna giden bir varlık var karşımda. Her iki türlüsü de hoşuna gidiyosa giidip ben açık giyinmemelk için yani bu fikrime göre yaşamak için prn yıldızı olsaydım bile kimse bunu anlamazdı ve yine bi değerim olmazdı boşa giderdi yani. Açık giyinseydim gidip yine çirkin bikinili kızlara bakmaya devam edecekler gidip yine video izleyecekler hiçbir zaman kimsenin bir değeri yok benm gözmde. Hayattaki tek değer bence o fiziksel organına sahip çıkabilen ve her şeyden etkilenmek yerine tercihini yapan erkektir. Öyle bir varlık var mı bilmiyorum ama ben ümidi kestim her türlü haksızlığa ugramış oluyoruz ne yaparsan yap. bu yüzden kimseye kılımı göstermem hevesim de yok zaten tarz giyinmeye dair felan
Burada mesele karşına çıkan erkeklerin doyumsuzluğu... doyumsuz insana ne kadar kadın göstersende fazlasını ister ne kadar p*rno izletsende farklısını arzular... çünkü bağımlı olmuştuır... p*rno bağımlılığı var seks bağımlılığı var bu birçok insanda olan şey ama bazıları saklar bazıları açıkça ifade ede... sinsi insanda çok fazla... aslında senin yapman gereken kendin olman başkalarına göre şekil değiştirmen değil.. kendin olduğun sürece kendin gibi davranırsın... sen tutup çırılçıplak ortalıkta gezersen kendi vücudunu değersizleştirirsin bu kesin olan bir durum... kuyumcular nasıl ki altınları değerli olduğu için kapalı bir dükkanda muhafaza ediyor seninde bedenin değerli onu kapalı bir şekilde muhafaza etmelisin.. brurada kastım tamamen kapan demek değil özel bölgelerin kapanması insani yönden güzel olur...
Yani doğru insanı yönden öyle ben de kızlar tarz için mı açıyo bilmiyorum yani kimse bilmiyor belki de öyle yetişince öyle devam ediyor ya. Doyumszlktan ziyade ben erkekleri gerçekten anlamıyorum hiç anlamıyorum fizyolojisinş de bilmiyorum güvenmiyorum hiç bir erkeğe testesteron nasıl etkiler hiç bilmiyorum zekanın önüne geçer mı erkeklerde neblm ya da erkekler her kızı beğenir falan çok kötü şeyler ya hiç sevmem erkekleri. Ben kendine sahip çıkan erkek isterdim ama maalesef kendileri bile farkınds değil mesela aşagıda kıpırtısı olur elinde değil ben insanı özelliklerden arınmış bi erkek istiyorum aziz gibi bişi olsun ya cidden en ufak şeyi kaldıramıyorum böyle bi erkek de yok maalesef hormonları her sn tetikte çok kötü ya evrende yapayalnız hissediyorum. Ne açan kızlar ne bakan erkekler öf
Bu şekilde düşünürsen yalnız hissetmen ve yalnız kalman normal.. bazı şeyleri biraz esnetmen gerek.. tabiki olağan dışı esneklik değil bu.. erkekler hormonsuz olamaz kadınlardada var aynı hormon... aziz diye bir şey yok azizlerind etestesteronu var ama doğru zamanda doğru yerde kullanıyorlar.. bazı erkekler heryerde kulanmak istiyor mesele o anda kendini tutabilmek. yanlış şeyler yapmamak...
Anladım böyle beni dengeye getiren konusmalar yapan insanları seviyorum ya teşekkürler. Yani doğru aradıgım türden insan yok galiba. Ama en iyisi ben ilişkikurmıcam ya en ufak şeyi dahi aldatma sayıyorum ben soyutladım kendimi iyice.
Kendini insanlardan soyutlamak yerine bazı şeylere ayak uydurmayı demenelisin.. tabiki gerçekten yanlış olduğua inandığın şeyler için adım atmazsın ama arada kalmış fikirler var mesela insanları yanlış yçnlendiren... bunlardan kendini arındırabilirsin.. arındıkça hayata daha pozitif ve farklı bakmaya başlayacaksın...
Evet arada kaldıgım bi konu zaten erkeklere asla güvenmemek konusu bu konuyu açınca felsefik fikirlerimi söyleyince ya da asla inanamayız ki size diyince ne diyon felan diyolar öf asla bilmiyorum birisi çıkıp erkekler şöyledir böyledir diye kesin net rahatlatan şeyler söylese bile inanmzdım galiba inanamıyorum ben ya erkek değilim çünkü. Hani ilerde çok güvendiğim erkek düşüncelerini fizyolojisini duygularını her şeyini baba anlatan biri çıksaydı bile inanır mıydım bilmiyorum çünkü kendine göre anlatacak belki yanlış şeyler diyecek emin olamıyorum bu yüzden arınamıyorum şüpheli düşüncelerden ya.
Erkekler konusunda bur kişiden fikir alırsan zaten yanlış fikir alırsın herkes kendi şahsi çıkışlarını evirip çevirip sana aşılar ve seni bu şekilde manipüle etmeye çalışır.. sen erkekleri bir kalıba sokma bence her erkek farklıdır her insanın kişiliği karakteri farklıdır... kendine göre bir kalıp oluşturmaya çalışırsan olmaz..
Kiyafet insanı soğuktan sıcakta, ultroviyole ışınlardan koruyan bir şey.
Kendini akıllı sanıp o güneşte çıplak dolaşanlar var ya yaşlanınca ciltleri ne hallere düşecek bilmiyorlar. Cilt kanserini kılpayı kaçırdıklarını da
Cidden mi güneş zararlı mı ki yoksa ömrü boyunca maruz kalmak mı zararlı
Saat 10'dan akşam 17'ye kadar güneşe maruz kalmak cilt kanserine götürüyor
Sadece çoraplarınızı çıkarın çıplak ayak gezin yeter kızlar. Fazlasında gözümüz yok
Senin dısarda kılımı bile görmemen için asla açıl giyinmeyeceğim iğrenç.
Tebrik ederim yerinde bi karar
Niye
Ee tamam çıplak gez o zaman neden kastın ki bu kadar saldım çayıra hesabı
Dünya düzeni izin vermiyo ki ben de bu yüzden açık giyinen kızlarla vücut yarıştırmaktan bıktım hani kolaysa oralarınızı gösterin hesabı yapıyom açık giyinen kızlarla neden böyle takıntılıyım bılmıyom çünkü asıl güzel yeri oraları değilse açtıgı yerler herkeste var boşa ilgi görmeleri haksızlık gibi geliyo bana. Erkekler de mal ucundan gördüğünü içi de güzel sanıyolar
ya arkadasın burdaki amaç erkekler s*kin beni bedenim mükkemel demek istiyo slk işte
aslında kapalı olması daha çok arzulatıyo merak ediyosun herkes çıplak olsa o kadar iyi olmaz bence
Ya şuna inanamıyorum bi türlü ya nası daha fazla arzulatabilir belki açacan iğrenç bi şey çıkacak arzuladıgın şeyle kızlar kandırıyo ki sizi. Bikini bölgeleri iğrenç belki kıyafetin cidden anlamı yok benm gözümde ya. Erkekler de daha fazla arzulatıyo diye tutturmuş neresi daha fazla arzulatıyo
şimdi şöyle düşün bir ortamdayız ben seni görünce cinsel organım yükseldi diyelim yanında baban var atıyorum hoş olur muydu zaten kıyafet bu yüzden çıkmış
Ha ama içimi gösteren kıyafetler bile benm isteğime yetersiz kalıyor transparanlar bile çare değil bana çünkü tam olarak net gözükmesini istiyorum her yerimin. Dediğim gibi göğüs ucu açık fotolar çeken kızlar var belli ediyolar ama yine de kıyafet unsuru güzelliğini hala kapatmaya devam ediyor ya sinir oluyom ben. Prn yıldızı olcam ben ya yok dayanamıyorum vallahi ama kıyafeti çekici bulan erkeklere de güzelliğini göstermek istemiyorum aldanmaya devam edebilirler çok arada kalıyorum ya. Genelde insanlar sadece isteklerine gösterir oralarını kıyafet ile sosyal medyaya atar sadece istediklerine açarlar oralarını ama benm açmak istediğim belli biri yok anlatabildim mi yani prn yıldızı olsam o da olmaz hak etmeyenler her daim karı kız bakan güzel vücudun hakkını vermeyecek olan pislik abazalar beni izlerdi bunu da istemiyorum. İçimden bi ses diyo ki instaya çırlçıplak fotoğraf at 😂😂yok çünkü öyle biri var mı ki böyle çıplk paylasan birileri instada yabancı Türk? Yok ki
kendinin bu kadar güzel olduğunu düşünmen sence ego olabilir mi nice güzeller gördüm bence bi tık kendini abartıyorsun
Ego değil ya haksızlık olduğunu düşünüyorum çoğu şeyin. Bu yüzden ya hep ya hiç diye düşünüyorum ben gibi olmayan kızları da küçük görüyorum kendimden. Onlara bakan erkekleri de küçük görüyorum. Umarım beni anlayan ve haksızlık yapmayan bir erkek bulurum. Ama bunun önünde bi engel var senin dediğin şey yani erkeklerin hoşuna kıyafetin daha çok gitmesi olayı. Böyle bişi gerçekten var mı merak ediyorum varsa bu beni fikrimden vazgeçirirdi ya çünkü ne yapsam boş olurdu yine onlar gidip kıyafetli kızlars bakacaklar benm göstermenin bi anlamı olmayacak. Bunu hak eden bu yüzden yok bence ya o kızları bişi sanmaya devam eden erkeklere ve yükselen erkeklere ben de kifayetle gösterirdim kendimi hak ediyor mu çünkü? Kıyafeti bişi sanıyosa ben de kıyafetle çıkarım karısısına ne ugrasacam daha kıyafeti bile çekici bulan erkeklere o mükemmel vücudu göstermek istemiyorum gitsin bikinili kızlara baksınlar ya da zaten açmış olanları izlesinler ben yokum ya öf özel muamele yapmam için özel birisi olması lazım haksızlık olayına çok dikkat ediyorum ben.
ses atar mısın bana yazarak çok uzun olacak
Bukadardı okursan ve araştırdıgm şeye cevap verirsen sevinirim çünkü sen de kıyafeti çekici buluyorum diyenlerden olduğun için uzattım kb
Aşkm sen taciz edilmekmi istiyon ahahah
Bu ne sitem bu ne şiddet bu ne celal 😂
göstermek mi istiyorsun
E gel ben göstereyim jdjfjf
Valla istersen ben seni görmeye talibim
Neden soruyorsun ki bunu
Engel olan var mı