Niye çıplak gezmiyoruz?

Gösteren niye her yerini göstermiyor asıl Kapalı yerleri merak ediyoruz. Neden ayıp diye mi suç diye mi neden insanlar açık giyniyor ki gtüne kadar açık ama gtu açık değil asıl önemli yeri kapattıktan sonra neden öyle geziyolar? Bana göre ya hep ya hiç cidden açık giy inmiyorum ve o kızlar gibi hevesim yok çok ucuz bi heves çünkü, ya kapattıgı yerleri çirkinse? Bizi iki kalça iki şişkin göğüs bacak göbek ile mi kandırıyolar sokaktaki tüm kızlar? Ama aslında göğüs uçları iğrenç ve vjnlrı da iğrenç dünya düzeni neden böyle çirkin olanlar asıl önemli yerlerini göstermiyo çünkü tek elindeki yerleri o gereksiz açtıgı yerleri. Benle yarısamazlar bile ama tatmin oluyolar yarım yamalak kıyafetler giymek ile neden böyle? Tarz mı yani tüm mesele?

Güncellemeler
+1 yıl
Valla bizi farklı yapan yerler kapattıgımız yerler yoksa tüm kızlar aynı nekadar açık giydiğinin önemi yok ve bundan tatmin olmaları da çok komik ben kapalı da değilim açık da değilim hayatım boyunca pantolon tişört giydim. Açık giymedim hiç ama saçma buluyorum zaten açık giyinmeyi bununla tatmin olan açık giyinen kızlarla arkadaş olmuyorm açıyosa gitsn prn yıldızı olsun madem vücudu güzel dimi😀😀 benm çok güzel şahsen ama ayıp yerlerimize kadar açamam o yüzden açarsam herkes görür
Niye çıplak gezmiyoruz?