Herhangi bir cinsel amaçla yazmıyorum bunu. Sonuna kadar rahatlıktan yanayım ve keşke böyle bir şey olsaydı diyorum. Herkes çıplak dolaşsaydı eğer normal hayatta böyle anlamsız karmaşaların yaşanacağını sanmazdım. Bunu dileyen yoğun bir kitlenin olduğunu biliyorum. Kesinlikle cinselliğin dışında bu duruma bakan insanlardan bahsediyorum. Umarım onlarla bunu başaracağız.
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜsteleyerek açıklamana gerek yok, sonuna kadar katılıyorum. Bir nudist olarak, insanın en güzel kıyafetinin kendi bedeni olduğunu düşünenlerdenim. Şayet böyle yaşansaydı, sapıklıklar, cinsel zaaflar ve tacizler olmazdı. Normalleşir, rutinleşirdi. Evimde yalnızken asla giyinik olmam. Ciddi bir rahatlık. Nedendir bilmiyorum ama gitar çalarken giyiniyorum. Galiba ezmesin diye, hiç düşünmemiştim. :)
Ancak bu bilinse de kapital ve küresel güçler buna daima engel olacaktır. Giyim ve unsurlarına ait sektörler biterdi. Karşı cinsime kendi bedeninden daha güzel bir kıyafet biçemiyorum mesela. Ama aksesuarla da çok şık olurdu. Keza erkekler de karşı cinsine aynı görsel estetiği bırakıyordur. Umarım çıplak ve özgür bir dünyayı görebiliriz.32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim, o 10 likelık samimi içselliği hissettim.
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılİlkokul tanımıyla özgürlük; birinin özgürlüğünün bittiği yerde diğerininki başlar. Yani diyor ki sen soyunmak istiyo olabilirsin ama ben senin lömbür lömbür sallanan memelerini görmek istemiyo olabilirim...
42 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. 3 kadın görüşümü likelarken dislike atan tek şahsın erkek olması da ülkenin durumunu özetledi bir nebze :)
+1 yılBiz İnsanız , insanı Allah yeryüzüne halife olarak yaratmış ken , böyle iğrenç bir şekilde dışarıda olmayı miden kabulleniyorsa, tabiki sen dolaşabilirsin. Ama bu ülkede değil. Biz müslümanız ve elimizden geldiği kadar yaşamaya çalışıyoruz. Toplumumuzun dini ve ahlaki değerlerini siz ve sizin gibi sapık zihniyet ler bozdu zaten. Git yamyam ülkelerinde anadan doğma gez. Tabi sağlam kalabilir sen...
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdep haya ahlak ar namus gibi kavramlar senin için bişey ifade etmiyorsa, hayvanlardan farkım olmasın diyorsan dolaş kardeş
110 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
84Cevap
ülkemizde zihniyet değişmediği sürece değil çıplak gezmek insanlar artık kendi keyiflerinden yaşam standartlarından ödün vermeye başlayacaklar. mesela şort giymeyi çok sevecek sıcaklarda en doğal hakkı da zaten ama giyemeyecek. geçen gece sahilden dönüyordum önümde de bir kız evine yetişmeye çalışıyordu hızlı hızlı. yoldan da motosikletli hayvanlar geçiyordu suriyeli tipli adamlar anlamışsındır. kıza öküz gibi baktılar kız oralı bile olmadı yoluna devam etti. yani gözüyle bile becermeye çalışan insanların olduğu bir yerde bu söylediğinin gerçekleşme ihtimali çok düşük.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok Haklısın
+1 yılYa bir kere çok basit kış ayları için düşün üşümemek adına. Ya bu çıplak dolaşmama işi sadece bedeni korumak için ayağın zarar görmesin diye ayakkabı giyersin gibi daha biçok medeni var. Hasas bölgeleri dış etkenlerden koruyor. Gelse böcek osırsa ne olucak. Sadece durum böyle gelişince insanlar cinselliği çıplaklık ile bağdaştırdığını düşünüyorum yani asıl neden o değil temel ihtiyaç olarak doğmuş, sonuç o oluyor.
28 Yorumla- +1 yıl
Konuya mistik bir bakış açısıyla yaklaşalım.
Örtünme konusunda muhkem (hüküm içeren) bir ayet var Kur'anda. Yalnızca başörtüsü ile sınırlandırmamak lazım.
İnsanları yaratan Allah, yarattığı insanın cinsel organlarını.. kısacası bedeninin her yerini görüyor.
Durum böyleyse Allah'ın böyle bir ilke koymasının bir amacı olmalı.
Gayet açık.
Kişiler arası ilişkileri düzenlemek / Sosyal düzeni sağlamak.
Çok basit minik bir varsayımla örneklendirelim:
Eşinle bir akşam bir yere kahve içmeye çıktınız. Otururken bir süre sonra eşinin yan masadaki kapalı olmasına rağmen vücudunun dışavurumunu teşhir eden bir kıyafete sahip olan hanımefendiyi incelediğini farkettin. Haliyle bu durum üzerine çok rahatsız oldun. Eşinle gergin bir diyalog başladı. Ve en sonunda ona karşı güvenin zedelenmeye başladı. Kısacası kişiler arası düzenin sarsılmasına yol açtı (açabilmesi kuvvetle muhtemel) - +1 yıl
@OguzKAYI ya sonucta senin dedigin sey sonradan gelismis oluyor. Ilk insanlari dusun. Onlar icin temel bir gudu.
- +1 yıl
İlk insanların tarihsel gelişimini bilmiyoruz. Hatırladığım kadarıyla bilimsel açıdan bir evrimselleşme başlığa altında inceleniyor... Öyle bile olsa insanların ilk türlerinin tamamen anadan üreme bir vaziyette piyasa dolaşmalarının bir mantığı yok. İlkim, coğrafi koşullar vs gibi dış etkenlerde korunmak için ilkel de olsa elbiseler keşfetmişlerdir herhalde.
- +1 yıl
Ancak böylesine hassas bir mevzuya İslâmi bir perspektiften bakmalısın.
Erkek ve kadın arasındaki cinsel eğilim yaratılıştan mevcuttur. Dolayısıyla bu fıtri eğilim fiziki fonksiyonlar tamamen tükenene kadar sürmektedir ancak dinimiz iki cins arasındaki bu fıtri Arzu'nun yapay yollarla kışkırtmadan doğal mecrasında yani güvenli ve temiz konumda gelişmesini ve tatminini düzenlemiş bireylerin bu arzuların esiri olmak suretiyle altyapısı aile olan toplum düzenini çökertecek davranışlardan uzak durmasını istemiştir dolayısıyla da karşı cinsler arasındaki davetkar arzularla doğrudan ilişkili olan kıyafet konusunda bir takım düzenlemeler yapmıştır. - +1 yıl
@OguzKAYI guzel konustun be abi
sen yurt dişinda dahi bu şekilde gezemezsin. çevirirler. çünkü direkmen farkli bir boyut farkli bir mod içinde hür olmak istiyorsun. çiplak dolaşmak istiyorsan evin içinde istedigin kadar gez. ama toplumda her zaman farkli bakilir farkli görülür farklı yorumlanir.
tabi ki benim içinde güzel olurdu anadan üryan gibi dolaş ne olacak hele şu sicaklarda bende isterdim ama malesef.10 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGoruntu kirliliği had safhada olurdu. Herkes slim görünüme sahip değil , sagdan soldan arkadan fırlamış yağlar soba kazanı bacaklar sarkan bir şeyler falan...
11 Yorumla - Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDimi ya o zaman kimse kıyafeti ile yargılanmazdi. ya da kimse kıyafetin içini merak etmezdi. Zaten cinsellik hissini veren gizleyip sakladigimiz yerler. Eger herkes çıplak olsaydı tahrik edici unusurlar yok olur giderdi. Mesela bir kadının saçlarını veya gözlerini nasil yorumluyorsak gögüslerinide öyle yorumlardık yani Basitçe ve alışıla gelmiş bir şekilde
12 Yorumla- +1 yıl
Afrikadaki bazi kabileler kismende olsa çıplak bir toplum icinde yaşıyorlar. Belgesellerde felan illaki denk gelmissinizdir. Bir erkek. olarak yari çiplakta olsa gördüğüm hic bir kadindan etkilenmedim tahrik olmadım. Çünkü beni o an ilgilendiren nasil gorundukleri degil yaşadıkları hayat tarzi
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnsanlar çıplak olsaydı şuanki halınden daha çirkin olurlarda çünkü kıyafet dediğimiz bez parçaları insanların kusurunu örtüp özgüven kazandırır. Belkide sokakta gördüğün erkek kız 10 kişiden birinde orasında burasında kusur var. Bence hoş olmazdı istemezdim.
02 Yorumla- +1 yıl
Yaniiii dediğin gibide olabilir aslında çünkü vücudunu o halde beğenmeyen insanlar diğer çıplak insanların vücudlarına bakarak kendi bedenlerini sevebilirler ama görüntü kötü olurdu yani böyle bir şey olursa genci yaşlısı herkesin spor yapmasını isterdim buruşuk buruşuk, şişman şişman çıplakları göremem
+1 yılBir film vardı ya adam senin düşünceydeydi çocuklarınıda bu düşüncede büyütmeye çalısıyodu ve gayet ıyı gıdıyodu🤗🤗 adını hatrlayamıyorum ama yaa😕
116 Yorumla- +1 yıl
@Battista @ilaydatwt buldumm🤗 filmin adı: captain fantastic 🤗🤗🤗
- +1 yıl
@Battista bilmem üzerine geç düşünmüş olabılırım 🤗
- +1 yıl
@Battista bu kız ne bee 😁😁😁 sensın bu😁😁
- +1 yıl
@Battista effferimm😁😁
- +1 yıl
@Battista ahahaha saoll 😁
- +1 yıl
@Battista aynıı memlekettenız ya ondan 🤗🤗
- +1 yıl
@Battista 😁😁 burayı doldurmasak mıı😁
+1 yılEvet isteyen bir kitle var. Ama evli insanlar var ve onlar eslerinin baskalarini ciplak gormesini istemeyebilir veya cok dindar birisidir sokakta ciplak insanlari gormemek icin kafasini egip yuruyebilir. Toplum denilen sey insanlari rahatsiz etmeden yasayabilmek
10 Yorumla
+1 yılŞehvet, arzu ve merak ortadan kalkardı. Bu duruma cinselliğin dışında da bakmak zor olur çünkü hayvanlara nazaran biliş yapımız duyularımız çok daha gelişmiş. Bence senin dediğin durumda çok daha fazla kaos olurdu.
10 Yorumla
+1 yılçok ilginç bir yaklaşım tam çok önemli bir konu sapıkmısın kızım ya
15 Yorumla- +1 yıl
çıplak gezilirmi evde gezersen gez yatarken öyle yat dışarda öyle gezilmez yapmayın böyle şeyler
- +1 yıl
Off koptum ya. Çok iyi de oldu çok da güzel iyi oldu taam mı :D
- +1 yıl
Çoh önemli bir konuya değindin tam yaklaşım yani mühim. değilim kızım ya
+1 yılÇıplak bir insan bence çok kötü görünüyor. İster kadın olsun ister erkek. Ciddiyim.
http://prntscr.com/k6se6u10 Yorumla
+1 yılkesinlikle mantıklı yok kıyafet giy yok hazırlan herkesin malı meydan da kimse de merak duygusu da kalmıyor çoğu cinsel sorunu bile aşarız bir de kalktığı zaman rahatsızlıkta vermez
30 Yorumla
+1 yılRahatlık sen açık giyinip dışarı çıktığında sana yan gözle değil de normal insan gözüyle bakmalarıyla olur. Çıplaklık medeniysetse hayvanlar bizden daha medeni demiş Mehmet Akif. Çıplaklık medeniyet değildir. Medeniyetin temeli düşüncelerdir.
24 Yorumla- +1 yıl
Herkes çıplak gezse yadirganmaz fakat toplum ve insan ahlağını yıkmış oluyoruz öyle
- +1 yıl
Bunca yıldır benimsenmis birşey var bunu yıkmak imkansız ve de mantıksız bence. İçimizde olan bazi şeyler var mesela utanma. Tamamen çıplak kendi başına evde bile olsan bir rahatsızlık hissedersin. Dışarı iş görüşmesine gittiğini düşün herkes çıplak. Böyle bir ortam var olabilir mi? Alışveriş merkezine yemeğe gidiyorsun herkes çıplak yemek yiyor. Hem örtunmek bir ihtiyaçtir. Sicaktan soğuktan dış ortamdan korunmak için. Tamamen cıplak otursan koltukta yine rahat edemezsin bir zaman sonra.
İyikide gezmiyoruz büyük ihtimalle kör olurdum yasli teyzeler amacalar kafamda canlandikca neyse...
21 YorumlaDiğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. Çıplaklık iğrenç. İyi ki kıyafetler var.
İnsanlar elbiselerle güzeller.60 YorumlaDiğer konusunda 685 cevap paylaştı. Evde istedigin kadar ciplak gez kardes kimse karismaz sana veya ciplaklar plaji var ama heryerde olacak is degil
12 Yorumla
+1 yılBunu geçen ben de düşündüm. Neden kıyafet giyiyoruz diye. İnsanoğlunun kıyafetle ilk tanışması kışın soğuktan korunmak için oldu. Sonrasını ben de bilmiyorum :D
10 Yorumla
+1 yılŞerefsizlik namussuzluk yapmak çok istiyosan ülke dişına hadi bakım
21 YorumlaDoğanın olumsuz koşulları gereği giyinmeye ihtiyaç duyacaksındır. Doğal yaşam koşullarına hayvanlar kadar uyum sağlayamadık daha
31 Yorumla- +1 yıl
👍👍
Evin içinde istedigin gibi çıpak gez dolaş sortla v. s ama dışarıda filan cok zor imkansız hic bir ülkede de böyle birsey yok hem. cok istiyorsan ciplaklar kampı var bir gidip dene istiyorsan :)
10 YorumlaDiğer konusunda 495 cevap paylaştı. Arzu ve isteği öldürür bu..
Merak ve tutku içinde özel yerlerin saklanması lazım. Sen de bir yandan haklısın. Ne dmeek istediğini gayet iyi anladım12 Yorumla
+1 yılİyiki böyle bişey yok. Ne kadar iğrenç olurdu düşünmek bile istemiyorum
30 Yorumlaİnsanlığın bilmem kaçıncı yüzyılındayiz. Senin gibi düşünen insanlar olmamış mıdır? Tabiki olmuştur. Bence geçmişe bakarak daha net cevap alırsın. İşi dini konuya getirmek istemesem de ilk insanlar yani hz adem (adam) ve Havva (Eva) sadece dini kaynaklarda geçiyor ve çıplak olmadıklarından bahsediyor. Ta ki elmayı yiyene kadar. Ve bildiğimiz bir pompei vakası var. Ama neden genele yayılmasını istiyorsun bunu anlamadım. Kendi özelinde istedigini yaparsın utanmadıktan sonra
14 Yorumla- +1 yıl
Ying ve yang, iyi ve kötü, siyah ve beyaz. Yaşam hep zıtlıklar içinde dengede durur. Bence bunu yapabilmeniz zor. Sizin genele yayma isteğiniz kadar karşı taraftan genele yayılmamasi için çalışan insanlar olacak. Geçici bir süre belki ama kalıcı olmaz. Peki neden böyle not arzunuz var? Amacınız nedir?
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaz kış çıplak olabilirsek normal gelirdi diye düşünüyorum fakat insan derisi ince. Yaz haricinde hasta olmamak için mecburen kıyafet giymek gerekecek. Yine bir şey farketmez ve anlamsız bir uygulama olurdu.
10 YorumlaHayvan değiliz biz insanız. Mahremiyet denen bişey var.
20 Yorumla
+1 yılSokakta neden ayakkabı giydiğinizi düşünün cevabı bu sorunuzla da örtüşecektir. Selamlar.👋
20 Yorumla
+1 yılÇıplak dolaşsa insan doygunluga ulaşır kimse kimseye ilgi duymazdi. Hiç güzel bir görüntü değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbune saçmalık mk amazondaki medeniyet görmemiş kabileler bile orasını burasını kapatıyor
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaprak?
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen bir basla bakalim dedigin gibi olursa bizde arkadan geliriz
10 Yorumla
+1 yılBen kıyafetimle rahatım isteyen çıplak dolaşsın laf etmem. Ancak pek dışarı da çıkmam.
10 YorumlaO zamaan
10 YorumlaKatiliyorum sana keske olsa rahat dolassak haklisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer müslümansanız bu soru sizi dinden bile çıkartabilir. Çünkü bu soru Allah'ı kurallarına karşı gelmektir. Müslüman değilseniz de sizi İslamiyete devam ediyorum.
12 Yorumla
+1 yılahlaki duruma aykırı.
Ülkedeki insanların %97'si müslüman ve inandığı dinlerde böyle bir şey yok.16 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca çok beğendiğiniz avrupa'da geçen yıl 10 dakika çıplak dolaşan bir kadına 500 euro para cezası kesildi. hiç bir ülkede (hristiyan, müslüman) böyle bir şeyeizin verilmez
- +1 yıl
'Herkes çıplak dolaşsaydı eğer normal hayatta, böyle anlamsız karmaşaların yaşanacağını sanmazdım'
yazmışsın asıl herkes çıplak dolaşsaydı karmaşa olurdu zaten tecavüzcüler cirit atıyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk insanlar böyle dolaşıyormuş zaten. Zamanla kıyafet vs çıkmış
20 YorumlaBunca dert tasa açlik susuzluk gecim sıkintisi varken kafa yordugun seylere bak
32 Yorumla
+1 yılelbise derdi de olmazdı..
ütü derdi de..
sevdim ben bu fikri :)10 Yorumla
+1 yılSiz gezin topluca çıplak
Biz milleti giyinik idare edemiyoruz bunlar çıplaklık diyor. Size herşey müstehak11 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerşey bir yana bakımsız pis insanları düşününce. ben istemezdim.
10 Yorumla yatak odası hariç evet bedenimize çirkin demek gibi his oluyor. . bence toplum ayini
10 YorumlaSonuna kadar katılıyorum sana. Bir çok kötülüklerin önüne geçilir.
13 Yorumla- +1 yıl
Emin misin 😂😂
- +1 yıl
H. b. bok baligi
+1 yılMüslüman olduğumuz icin ahiret inancimiz var. Tesettüre uygun giyinmeye calisiyoruz
20 Yorumla- Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKışın bir çıplak çık dışarıda
Sonrasındada beyin dondurucu iç tamam mı10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkışın soğuktan donarız ama yazın olabilir bence hatta denizde havuzda mayo bikini vs gereksiz çıplak girmeli herkes
02 Yorumla- +1 yıl
Ayaginla ez 😊
- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılVücüdun güneşten kanser olur, kışın donardın.
Normal zamanda da cildin çabuk yıpranıp erken ölürdün14 Yorumla- +1 yıl
Ben de istemiyorum, ama bir var uykuda ölmek, bir de var acı çekerek ölmek
Kanser çok kötü bir şey - +1 yıl
Çıplak olunca başına gelecek en reel şey bu
+1 yılDolaşmak istiyorsan dolaşabilirsin kimse engel değil :)
10 YorumlaPompei var ya taş oldular taş o senin düşüncen
32 Yorumla- +1 yıl
Pompeii deki olay eşcinsellikten dolayı helak oldular
+1 yılSen tanimadigin erkegin yaninda cıplak dururmusun?
12 Yorumla- +1 yıl
Yok mesela bn senin yaninda ciplak duramam utanirim
Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. hayvanlar gibi mi? çok kömik ya
12 Yorumla
+1 yıltakıcam çüküme yaprağı gezicem ne güzel yok.
12 Yorumla- +1 yıl
evde ne güzel boxer'la geziyorum sadece, dış dünya çok kötü abijiiim
+1 yılinsanlar çıplak halde iğrenç gözüküyor
70 Yorumla- Diğer konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yıltecavüz etsin bıraksınlar mk rahatlarsın
Gerçi daha iyi olur küçücük çocuklar yerine senin gibi hakeden s*ürtüklere yapsınlar mk32 Yorumla- +1 yıl
Şimdi yanında olup dudaklarının ortasına tekmeyi yapıştırmayı isterdim
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılülkenin nüfusu 1 yilda %30 artardi herhalde
12 Yorumla- +1 yıl
bu cevaba bu bakisi atarak kaciyorum 😝
http://i.hizliresim.com/lZddZp.jpg
+1 yılİsteyen gezsin tutan yok :D
21 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Rahatlıkla gevşekliği karıstırmssn sen güzelim
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKar, yağmur, fırtına olunca nasıl çıplak gezecen. Sivrisinek, böcek, hayvanlardan bahsetmiyorum bile :D
01 Yorumlaİstiyen istediğini yapar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evde mumkun oldugunca ciplak yasamaya calisiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
evli misin
sen dolaş
71 Yorumla
+1 yılDolaşamıyoz derken sokaklarda çıplak mı gezek. Don paca:))
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem