Moda & Stil Sizce hangi kombini yapsam güzel olur? Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Havalar soğuk yağışlı Elbise Pantolon Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi kombini yapsam güzel olur? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yani ben elbiseyi kadınları daha çok yakıştırıyorum Ama tabii ki bulunduğun ortam bir gireceğin yerlere göre de değişir ama bana soracak olursan elbise 0 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Ne için bunu bilemiyoruz. Mesela ilk buluşmada elbise, normal gün için kotlu olan. Sen artık karar verirsin. 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Kisi güzel olunca tabi hepsi yakisiyor arkadas. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İkiside güzel ama nereye gideceğine, hangi ortama girecegine bağlı. 0 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İkisi de mük ama yağıyorsa pantolonlu kombin daha mantıklı 0 0 Yorumla
hfhvjghhg Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Elbise ama beyaz ayakkabı yerine bot veya topuklu sandalet giy 0 0 Yorumla
Oktaygül Takip Et Xper 2 Yaş: 52 +1 yıl Bayan fark etmez üstüne giydikten sonra zarif ve biraz daha öz güven gelişir 0 0 Yorumla
Sare_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ama bence pantolon kombinin altına beyaz Nike aşırı iyi olur 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ikiside hoş ama üsttekini daha çok beğendim 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 515 cevap paylaştı. Elbise yakışmamış 0 0 Yorumla
alindzeko Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Elbise daha rahat olur güzelliğini bilmem 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Pantalon kombyn 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Pantolon her türlü daha iyi 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. pontolon :D 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı. Pantolon 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Elbise nett. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yani ben elbiseyi kadınları daha çok yakıştırıyorum Ama tabii ki bulunduğun ortam bir gireceğin yerlere göre de değişir ama bana soracak olursan elbise
Ne için bunu bilemiyoruz. Mesela ilk buluşmada elbise, normal gün için kotlu olan. Sen artık karar verirsin.
Kisi güzel olunca tabi hepsi yakisiyor arkadas.
İkiside güzel ama nereye gideceğine, hangi ortama girecegine bağlı.
İkisi de mük ama yağıyorsa pantolonlu kombin daha mantıklı
Elbise ama beyaz ayakkabı yerine bot veya topuklu sandalet giy
Bayan fark etmez üstüne giydikten sonra zarif ve biraz daha öz güven gelişir
Ama bence pantolon kombinin altına beyaz Nike aşırı iyi olur
bence pantolon kombini güzel
ikiside hoş ama üsttekini daha çok beğendim
Elbise yakışmamış
Elbise daha rahat olur güzelliğini bilmem
Pantalon kombyn
Pantolonlu kombin daha güzel
Pantolon her türlü daha iyi
Kot pantolon böyle yakışacaksa tamamdır