Moda & Stil Hangi kombini almalıyım sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Elbise vs. Etek Crop Güncellemeler+1 yıl Hesabımı sildim bbbbbb Hangi kombini almalıyım sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence birincisi 0 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Mavi kilolu göstermiş siyah kombin daha hoş ve zayıf göstermiş, siyah iyidir 0 0 Yorumla
Rimuru Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 90% +1 yıl Ilki nedense beli kalin gostermis ikinciyi al fistik gibisib 0 0 Yorumla
mature_director_ist Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl ikiside çok güzel ama üstteki sana çok yakışmışalttakinin başka rengi var mı 0 0 Yorumla
opusmedelisi34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İkisini de al. gerçi kış geliyor heryerin donar bunlarla 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkiside hoş. Ama ikinci fotodaki renkler seni daha şık göstermiş. 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her ikisi de güzel görünüyor 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 752 cevap paylaştı. para varsa ikisini de al ama illaki biriyse eğer günlük ise mavili akşam gezme takılma filansa diğeri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Etek giymis halini dışarıda görsem bir kahve ısmarlamak isterdim 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Moda & Stil konusunda 528 cevap paylaştı. Yeni mi sildin 😂😂 0 0 Yorumla
Savas86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ikiside çok seksi. Ama sen etek olanı al 😉 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Üstten siyah alttan kırmızı çiçekli olan. 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Etek ve crop daha güzel duruyor üstünde. 0 0 Yorumla
Melis_Aktas Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl İkisi de gayet güzel. 2. daha güzel ama. 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. BEn olsam ıkısını de gıydırmezdım 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl ıkısıde guzel soyleyeyım Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. ikisi de çok güzel sen de öyle tabi <3 0 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Siyahlı çicekli çok güzelmiş onu al 0 0 Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl O göbeğini gizleyecek bir şeyler alsan daha iyi 0 0 Yorumla
beautylife035 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl croğ daha iyi hep bizi daha iyi gösterir 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Elbise daha şık bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ikisinide al.. yok biri diyordan, elbiseyi. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl silnme, neden? Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Elbiseyi al. 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 461 cevap paylaştı. 2. daha güzel 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Moda & Stil konusunda 974 cevap paylaştı. Siyah bence 0 0 Yorumla
Şekerseever Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Elbise 0 1 Yorumla Şekerseever +1 yıl Mesajı aldım bunu söylemen iyi oldu. Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 518 cevap paylaştı. Alttaki daha çekici görünüyor 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. 2. Fav 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Offf fiziğin harika 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır yani hesabı sildiğini niye özellikle söyledin bari bunu görüp cevap verip öyle gitseydin Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2 cisi 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Elbise iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Bence birincisi
Mavi kilolu göstermiş siyah kombin daha hoş ve zayıf göstermiş, siyah iyidir
Ilki nedense beli kalin gostermis ikinciyi al fistik gibisib
ikiside çok güzel ama
üstteki sana çok yakışmış
alttakinin başka rengi var mı
İkisini de al. gerçi kış geliyor heryerin donar bunlarla
İkiside hoş. Ama ikinci fotodaki renkler seni daha şık göstermiş.
Her ikisi de güzel görünüyor
para varsa ikisini de al ama illaki biriyse eğer günlük ise mavili akşam gezme takılma filansa diğeri
Resim fake ve fake olduğuna dair kalıbımı başarım net!
Her ikiside sana cok yakiamis vucuduna ne giysen yakisir
Etek giymis halini dışarıda görsem bir kahve ısmarlamak isterdim
Yeni mi sildin 😂😂
İkiside harika
Ikiside çok seksi. Ama sen etek olanı al 😉
Üstten siyah alttan kırmızı çiçekli olan.
Etek ve crop daha güzel duruyor üstünde.
İkisi de gayet güzel. 2. daha güzel ama.
BEn olsam ıkısını de gıydırmezdım
ıkısıde guzel soyleyeyım
ilk foto elbise çok tatlı
İkisi de amacına uygun
ikisi de çok güzel sen de öyle tabi <3
Siyahlı çicekli çok güzelmiş onu al
O göbeğini gizleyecek bir şeyler alsan daha iyi
croğ daha iyi hep bizi daha iyi gösterir
Elbise daha şık bence
Etek crop daha hoş durmuş.
Etek crop daha albenili
ne güzel bacakların
ikisinide al.. yok biri diyordan, elbiseyi.
silnme, neden?
Çek çek daha cok çek karnini jajaj
Foto 2 yıl önceden mi kaldı
Elbiseyi al.
Crop al canım
Mavi olan daha iyi.
crop daha seksi geldi gözüme
2 numaralı.
Sağdaki altınada fileli çorap al
2. daha güzel
Etek crop
2. si çok daha güzel
İkisi de hoş
Mavili daha seksi
Üçüncü
Siyah bence
elbise bence cok iyi
Kış günü yanıyonmu
Elbise
Mesajı aldım bunu söylemen iyi oldu.
ikinci
Alttaki daha çekici görünüyor
Alttaki
İkinci
İkisi de iyi
Alttaki
2. Fav
Offf fiziğin harika
Hayır yani hesabı sildiğini niye özellikle söyledin bari bunu görüp cevap verip öyle gitseydin
2 cisi
ilki iyi olmuş
Elbise iyi
etek crop bence
Göbeğini erit ince:)