Ruh halime göre değişir, bu arada yanlış anlama lütfen çok hoş birisin bence siyah senin rengin değil sıcak tonlar senin rengin gibi duruyor siyahı da çok severim o ayrı 💥 fizik🤌
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim, ne tarz renkler kullanmalıyım sence? Siyah renk klasik bir renk ve ben bir çok ten rengine gittiğini düşünüyorum özellikle de beyaz tene siyah yakışıyor bu nedenle kendime yakıştırıyorum moda tasarım öğrencisiyim açıkçası bu tarz uyumlara da önem veriyorum ama düşüncelerin için ve iltifatın için teşekkür ederim 🙏🏻
Yani bu görsele göre konuştum açıkçası belkide siyah çok boğdu seni ama gerçekten çok hoşsun ne giysen taşırsın dedikleri cinsten 🤌🥹 ama bence sen böyle kırmızıya yakın mürdüm kırmızının tonları şeftali tonları sana çok yakışır bence
Günlük anında kombin yapmayı o kadar çok istiyorum ki ama maalesef kesinlikle sürekli giyip çıkarırım çoğı zaman uzunca bir süre gardropun önünde vakit geçirdiğim oluyor
Siteye inerken bile kombin yapar inerim, alışkanlık olmuş artık. Uyumsuzluğa yer yok hayatımda özellikle giyim kuşam konusunda. Çoraplarıma kadar uyumlu olmalı.
Yakışmış. Genelde gömleklerden elimi atar bir tane seçerim ve genelde sade renk olurlar altına da keten vs ama ben kombinciymisim şimdi yazarken fsrkettim :)
kombinden cok renk uyumu cok önemli bende. siyah pantolon giydiysem üstüm corabım her şey siyah olcak ya da uyumlu olcak geçici bile giysem uyumsuz olmaz:)
Sanki bu kombin bir çanta istiyordu ya ve yandan örgü ya da at kuyruğu. Saçların çok hoş duruyor, özellikle de rengi. Demeden gecemeyecegim. Kendin mi boyadinn?😍
Ayrıca günlük kombin yapmam hayır o an elime ne geçerse giyer çıkarım.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çantam var ama arkada kalmış ♥️ bende normalde ne geçerse elime giyer çıkarım ama bugün arkadaşımın doğum gününü kutlayacaktık o yüzden özendim ve evet saçlarımı kendim boyuyorum 🙏🏻🥺
Neva color markasının yoğun mavi rengi ile boyuyorum benim için zor olmuyor çünkü alıştım senelerdir farklı renklere boyuyorum ben bu rengin tutması için saçımı platin rengine açtırdım ama öncesinde