Eskiden jartiyer takımları etek ve elbise altına giyilen gündelik iç çamaşırlarıydı ben hala giyerim siz giyer misiniz gündelik jartiyer takımı

Eskiden jartiyer takımları etek ve elbise altına giyilen gündelik iç çamaşırlarıydı ben hala giyerim siz giyer misiniz gündelik jartiyer takımı
Jartiyer günlük kıyafet değildir. Özel günlerde giyilir. Mini etek, elbise günlük elbette giyilebilir. Ben gündelik kışın evde eşofman yazın ise askılı, şort, etek, elbise vs giyerim.
Evde hepimiz aynıyız dışarıda farklı
Fizik olarak iyi olduktan sonra her şey çok etkileyici oluyor @leylanindusbahcesi
Selamlar, evet ben denk geldikçe giyerim. İnsan jartiyer rahatlığına alışınca külotlu çorap giyesi gelmiyor. Eteklerin ve elbiselerin altına giyildiği zaman jartiyer olduğunu senden başkası görmüyor ve bilmiyor netice olarak. Sadece giyilen etek ve elbise, jartiyer bitiş noktasına gelecek kadar miniyse biraz riskli olabilir, aslında giyebileceğim bir tarz bu fakat tercih etmiyorum.
Kimse jartiyerin konforunu bilmiyor sonuna kadar haklısın yazdıklarında
Ben rahat edemem özel zamanlarda tercih eediyorum alışkın olmak gerek gündelik giymek icin
Cevap
21Cevap
Jartiyer her zaman kadının vazgeçilmezi olmalıdır, hatta kadının olmazsa olmazı olmalıdır, harika çok güzel görünüyorsunuz.
Yanlız o ben değilim alıntı resim
Anladım temsili resim sizdede o resimdeki gibi duruyordur tahmin ediyorum, daha önceki çora fotolarda temsiliydi dimi ama tercihler, doğru çok güzel.
Çok nadir gündelik giydiğim oldu ama özel gecelerimin vazgeçilmezi
çok pratik olmuyor öyle ama giyen var mı gerçekten.
Gündelik kıyafet olarak olmaz ya o özel anlar icin giyilmeli bence ☺☺
Evet bir zamanların kültürüydü sonra birden fantezi shop ürünü oldu çıktı. Ama ben oldum olası beğenmem.
Esim icin giymiyorum artik ama giyiyorum
❓ nasıl yani
Başkası için diyorsun o başkası varken eşinde oluyor mu
Esimin varligi evde yetiyor zaten, mumkunse olmasin, olmuyor da
giyiyordum mu yazacaktın acaba orada
Aldatma olayı istersen özelden yazabilirsin
Kim için peki
jartiyer giyen kadın hiç görmedim
Çok güzel bence giyilinmesi çok seksi
Giyen kişinin özsaygısı çok yüksektir
Özgüven olmasın o
Etek ya da elbise giydiğim zaman mutlaka giyerim