AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
189Cevap
Valla seni bu halinle beğenmeyen dekolteli de zor beğenir kusura bakma ama
Duygusal bağda gerçekten çok bağlantı kurulacak nokta var. Bunu yaparak birkaç şeyi belki geçici etkiler sonra o kişi bunu önemsemiyorsa kötüye de gidebilirsiniz.
Kaliteli bir erkekse böyle oltalara gelmez aksine uzaklaşır ama basit erkek direk ortaya gelir
O zaman kaliteli olmuyor
İnan öyle olmayan erkek bulamazsın sırf cinselliğe uzak diye olsanda karakteri kötü oluyor
kuranda da geçiyor zaten zaaflarınızdan eşler yarattık diye
Cinsellik herkesin doğasında var önemli olan bunu uygun zamanda kullanmak bu kaliteyi gösterir kalitesiz erkek belli oluyor zaten günümüz çevresinde sıkça rastlanabilir kızlarda da aynı şey geçerli
ona bakarsak eski sevgilimde evlilik olmadan cinselliğe karşı biriydi ama karakteri iğrnçti aşırı baskıcı yobaz kaba saygısız biriydi tek cinsellik yaşamıyor diye bu onu iyi biri yapmıyor
Zaten bu sadece cinselliği kapsamıyor senin verdiğin örnek de bir kalitesiz erkek örneği genel olarak dikkatli olan erkek iyidir gerisi boş
e şimdi bi de tam tersi var şuanki sevgilimle her şeyi yaşarız ama aşırı saygılı, sevgi dolu, çalışkan, zeki biri her konuda bilgisi yeteneği olan hayal gücü geniş her anlamda kendini yetiştirmiş biri etrafında da çok saygı gören sevilen birisi
Cinselliği doğru zamanda kullanmak bence önemli bir detay o da belki uygun bir zamani bekleyip öyle açılmıştır
yok be tanıştıktan 2 hafta sonra oldu 🤣 neyse sonra evlilik düşünmeye başladı daha fazla bağlandı o yüzden tek onla anlaşılmıyor işte
Valla ne diyim değişik bir durummus 😅😂😂
O zaman bu kız da basit bir kız oluyor senin yorumuna göre kaliteli erkek oltaya gelmiyorsa madem?
o çürüdü artık
Ben tezimi hâlâ savunuyorum ne anlarsaniz anlayın 😄
öyle erkek bulunca söylersin o zaman 😂
Yok ama bakalım 😀
noldu kendi cinsine laf edilince ağır mı geldi siz önce kendinizi bilin kolay av olmayın gerisi gelir
😂😂😂😂
Hala anlamiyosun yukarıdaki yazımı bidaha oku
Dekolte verirsen seni basit kız olarak görür ve hiç şansın kalmaz
Dekolte niye basit yapsın saçma
Abaza bir erkekse en fazla partner olur sana, ciddi düşünen biriyse umrunda olmaz
Neden belki sevecek kızı zihniyetler çok kötü yorumlarda
Seven erkek vücut hatlarına bakıp sevmez, karakterine, gözlerine, yüzüne bakıp aşık olur
Evet öyle tabiki ama görünüste etkileyebilir çoğu insan bu yorumlarda iki yüzlü davranmış görünüsüyle insanları yargılayan çok kişide var hepsi bir bütün görünüs ve bakımda dikkat çeker ama karakter kalp zeka daha önemli tabi
Ben dekolteye falan bakan biri değilim, beni zaten bunlarla bir kadın kendini yırtsa bile etkileyemez, kişilik olmazsa olmazlarımdan
Kişilik önemli ama kişi seviyorsa kendine yakıstırıyorsa dekolte giymesi güzel bence bunu kötü ve basit olarak algılanması saçma geliyor bana
Ya ben kıyafet tercihine laf etmedim ki, sadece şunu söyledim, birini etkilemek için böyle giymeyin
Bende diyorum ki kişi seviyorsa istediği içinde giyebilir ama sorudaki kişi onu bu şekilde tavlarlm dediği için saçma olmuş tabi
Evet onun öyle demesi saçma. Uyuyacagım iyi geceler
Dekolte vererek tavlayacağın erkek sana yollu gözüyle bakar ve FB'den öteye gitmez ilişkiniz
Zihniyetin kötü
ne için tavlayacağına baglı bu. amacın yatıp kalkmaksa olabildiğince dekolte ver.
Ucuz hesaplar yapıp da kendini ucuzlaştırma bu kadar, bedavadan biraz pahalıya der gibi 😀
Ömrün çok kısa olur. dekolteni kullanmaya gelir, ilk fırsatta başkasına yelken açar
Dekolte vererek azdırırsın, amacına ulaşırsın yani..
Bu erkeğine bağlı. Vücut severse olur. Yok kalbini sevsin dersen olmayabilor
Yani bugün senin dekoltene tav olan yarın başkasının yırtmacına tav olur ☺️☺️
Kimler " Bu yaptiin hic dogru degil "demis bakmaya geldim.
Tavlarsın da evlilik olmaz birdirbir oynar durursunuz.
Sadece amacı onlar olacak sen değil. Bu tip bence yaklaşma
gözüne girersin ama kalbine girmek daha zordur.
Kesinlikle tavlarsın hele de bir memelerini gösterirsen Uçar Uçar
Dekolte giymesende olur, bi gül erkek tavada hazır
Jsjsjsjs biraz bence onurunuzla insan tavlamayı deneyin vucudunuzla değil
Eğer tavlayacaksan ancak sen gerçejten de sen olduğunda tavlayabilirsin, yoksa imkansız
Dekolte verirsen de tavlarsın ama frikik verirsen iş daha garantili olur.
Dekolte ile sana gelir, sonra başka bir şey gösteren birine gider. Yaptığınla kalırsın.
O şekilde senden etkileneceğini zannetmiyorum.
Yaşına baktım evet o yaş grubundaki erkekleri tavlayabilirsin zeka aramazlar
Giy kanka ama şunu unutma dünyadaki en yakısıklı, özgüvenli, zengin bir erkeği bile sadece cinsellik ile kendine baglayabilirsin önemli olan seni sevdiğini ruhen hissetmesi;)
Merhaba günaydın
Senden alacağını alır sorna da gider. Başka dekoltelereeee
Hayır onu etkilemek için asla böyle bir şey yapma çünkü bedenini seven Bir insanın seni gerçekten önemsediğini asla anlayamazsın
zekanla tavlayamadığını memelerinle mi tavlicaksın? basit olursun
karakterine değilde memelerine gelen erkekten ne bekliyorsun?
sadece bir olayı yaşamak istiyorsan tavlayabilirsin..
Dekolte yetmez şeyini aç ona
evinin hanımı çocuklarının anası ol
Sadece dekolte için seni sevmesini istiyorsan aç tabi
bu kafayla hoşlandığın çocuğun sadece öylesine yattığı basit bi kız olursun
Cinsellikligi ön planda tutarak tavlarsan cinsel olarak kullanır atilabilirsin kişiden kişiye değişir
Sonra seni kullanip Casanovaya baglarsa aglama hoslaniyordum sonra gercek yuzu niyyeti ortaya cikti deme
Evet ucuz degil kaliteli aciklik erkekkeri c3ker ssana
Hoşlandığın degilde geçtigin her sokaktaki erkegi tavlayabilirsin.
Sadece sana cinsellik anlamında bakar çok yanlış olur o yüzden gerek yok
Çavuşu etkilersin sadece
Harbi iyiydi bu yorum🤣🤣🤣
Sen ne cahilsin ya Orsp olarak algılayacaktır sonra slk grzkalı
Saçmalama onlara göre bu özgürlük çağdaşlık
Yorumumu beğenmişsin, Teşekkür ederim.💝
Kendini kullandırtmak ise amacın evet kullanır seni güzel
Şehvetimiz evlilik için var evlilik sonrası eşlerin birbirine olan sevgisi artar şehvet bakmazlar vb.
Bi bitmediniz ya p*rno izleyen bi toplumda bu tarz şeyler kifayetsiz o adam zaten çok dah açık vücut gormeye alismis bu onu etkilemez
Evet çoğu erkek düşer buna. Sadece hoşlandığın kişiyi etkilemeye çalışıyorsan yap. Ama bu ilişki bence uzun sürmeyecektir
Çok itici bir durum seks objesi olarak görüne bilirsin sadece
Tavlarsin orspu olsugunu direkt anlar amacina ulasirsin
ben soğurum. Dekolte giyen kizin kesin sevgilisi var diyede vazgeçerim.
cinsellik yasayana kadar tavlarsin. asik edemezsin
Tavlamak tan kasıt nedir takılmak mi ileri dönük mü bu önemli
Kendini becertebilirsin ama aşık edebilirsin misin bilemem
Bacaklarınla tavladığın adamı gün gelir yırtmaç farkıyla kaybedersin unutma 😉
Önce o kişiden ne istedigin önemli dekolteden beklentin ne onla sevişmek mi yoksa hayatına almak mı
Kişiliğinin yetmediği yerde dişiliğini ortaya koyacaksın yani 😂
Mutlaka tavlarsın , ilişkide seks önemli benim nezdimde
Evet kesinlikle erkekler bu durumdan haz alir kilot giyme
paçozca bir davranış olur seni yanlış anlar işler kötü olabilir beyefendinin güzel kardeşim bağlı
Valla bana ne vereiirsen sen hissettirmedijten sonra birsey alamazsın
Tavlarsın ama bakıs acısı farklı olur Bı sevgi olmaz
Basarili olursun, ama sonra baska seylerde vermen gerekebilir
Basit bir karakterse evet.
Mide bulandırıcı bir hareket olur