+1 yılEtçil ise tavlarsin. Ama sen de kendini et parçası yerine koymuş olacaksın. Nasıl kendinizi bu kadar degersizlestirebiliyorsunuz? Bunun yerine hem cinsleri den daha zeki olarak tavlasan nasıl olur? Zeka kullan yani. Dekolte herkeste var. Zeka? 🤔🤔
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlsan olsan gözünde hayat kadını olursun dekolte vererek. Önemli olan ona karşı davranışların giyinişin değil. Kolay olan dekolte vermek olduğundan kadınların en basit hareketi bu olur ama maxx olabilicek değer ortam kızıdır. Her hafta birinin koynunda gezdiğini kanıtlamak istiyorsan bence dekolte vermelisin kesinlikle.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
187Cevap
Moda & Stil konusunda 987 cevap paylaştı. Yatağa atmak istiyorsan tavlarsın, duygu durumuna bir etki edeceğini sanmıyorum.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u +1 yılO seni tavlamak için uğraşsın ayrıca seni bedenin için sevmiş olur
10 Yorumla Asil soru sù ki ne icin tavlamak istiyirsun senin hedefin ne, yatmak mi opusmek mi 5 gun takilip hevesini almak mi? Evet oda bu kafadaysa gelir ama ciddi duygulrin varsq ya da i ciddi bi iliski iwtiyorsa en azindan kaliteli bi iliski hayir gelmez. senin de boyle yapman seni yalniw tanumlar. evet kucuk frikikler vwrilir cazip gelmek icin ama cok acik sacik zaten cazip degil bemce
110 Yorumla
+1 yılErkeklerin kadınlar üstünde açık ve dekolteli kıyafetler görmeyi sevmesi bir sır değildir. Zarif omzu açık bir elbise, çok kısa olmayan miniler ve çok derin olmayan bluz dekolteleri sizi çekici gösterecektir. Ancak dekoltede abartıya kaçmak sizi seksi değil itici gösterir.
40 Yorumla
+1 yılBi yerde okumuştum senin dekolteni görüpte sana gelen erkek, bi yırtmaçla farkla senden vazgeçip başka bir kadına gider. O yüzden dekolteyle kılla tüyle gelecek olan hiç gelmesin adam gibi seni sen olduğun için gelenden sana hayır gelir.
90 YorumlaKarakterinle tavlayamadığın birini karşıyı tahrik ederek tavlarsan oda senin kalp güzelliğine değil g. t güzelliğine bakar ee bu ilişkinin sonuda başından belli zaten
912 Yorumla- +1 yıl
Tabiki herkesi görüşü kendini bağlar saygı duymakla beraber katılmadığı belirtmek isterim genel yorumlara ben kulak asmıyorum herkesi aynı kefeye koyacaksak babanda mı bi erkek abin varsa oda bir erkek kardeşin varsa oda bir erkek o zaman ilk önce iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım derim ama dediğim gibi genelleme yapan kişilerin yorumlarına dikkat etmiyorum bu benim felsefem tabiki siz yine istediğinizi düşünmekte özgürsünüz
- +1 yıl
Bir kadın seviyorsa dekolte giyebilir sırf birileri için değil sorudaki kişi saçmalamıs biraz sırf dekolteyle tavlaması olmamış ama bir kadın dekolte de giyebilir vücudunu sevebilir kendine yakıstırabilor ama karakterini ve zekasını da ortaya koyabilir tek bir şekilde var olmaz yani
- +1 yıl
Ama @Berivann6 soru kadın dekolte giyemez değil ve asla kadının giyim tarzı ile ilgili bir yorum yok kadın tabiki istediğini giyebilir ona karşı bir yorum yapmadım ki yeri gelmişken söylim bence kadın kendine ne yakışıyorsa onu giymeli zaten. Ama soruyu soran giyim konusunu değil teşhir konusunu ön plana almış ve birini tavlamak için kendini obje gibi kullanmayı sormuş benim yorumum onaydı.. 😇 umarım anlaşabildik seninle
+1 yılNe çok cevap verilmiş.. :) Öncelikle bir erkek karşıdaki kadından hoşlanması için onu beğenmesi ve ilgi duyması gerekir. Dekolteden kastın azdırmak değilse normal aşırı açık olmayan ama şık güzel kıyafetler giyersen tarzını beğenirse sana ilgi duyabilir. Ama eğer gerçekten ilgisini çekmek istiyorsan bence hoşlandığını ona belli et... Arada gülümse sudan sebeplerle muhabbet et vs. vs. zaten ondandan karşılık alıyorsan zamanla olur istediğin ;)
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılKanka cinsel anlamda evet. Ama gerisi gelişmelere bağlı. Erkek bu belli olmaz. Hem senle yatıp ya da yatma işi olmasa da off füzelere bak bu varya ne * 2 faydalanıyım sundan der. Öyle varlıklarız. Ama tabi duygusal anlamda da düştükten sonraki tavırlarınıza göre aşık edebilirsin. Ama dekoltelere düşebilir. Bende ters etki yapıyor mesela ben sergi sevmediğimden ohoo bu bana gelmez diyorum :D çeşit çeşidiz
10 Yorumla
+1 yılSadece dekoltenle tavladığın bir erkeğin sana karşı sadık olmasını bekleme.
101 Yorumla- +1 yıl
Niyeti belli zaten
Dekolte vs gerek yok tatlım.
O cazibe duruş çekim yoksa ne olursa dikkatini çekmez.
Öyle basit sıradan şeylerle uğraşma.
Sen orta düzeyde normal veya kapalıda giyinsen ilgilenen insan ilgilenir. Yani boş şeyler bunlar bence.41 Yorumla- +1 yıl
🥰.
+1 yılSen onu dekolte ile tavlayabiliyorsan diğer kızlar da aynısını yapıp onu senden alabilir diye düşünmeyi de ihmal etme sakın.
72 Yorumla- +1 yıl
Bu soru için en güzel cevabı verdim sanırım :)
Ama bu sadece kendini pazarlamak olacaktır yazık sana yapma bence. Becerin zekan gönül ve güz güzelliğin ile de yapabilirsin bunu🙂💜Aksi taktirde herkese öyle olduğunu düşünecektir
30 Yorumla
+1 yılEte kemiğe tav oluyorsa ondan hayır gelmez.. yanına dekolteyle gitmen de bunu anlaman için iyi bir taktik olur.
511 Yorumla- +1 yıl
Yorum ile profil fotoğrafındaki çelişkiye bakar mısın.. Ablacım sen niye dudak ve göğüs dekoltesi veriyorsun ozaman? Hayırsız erkek seviyorsun galiba
- +1 yıl
@crossfield yorumu anlamamışsın.
- +1 yıl
DedektifMinnie erkeklerin algıları çok sınırlı gerçekten 😊 işte kanıtı
- +1 yıl
@FenaZi o fotoğraf sana ait değil ki.
- +1 yıl
@DedektifMinnie yo bana ait
- +1 yıl
Buradaki erkekleri test etmek için koydun dekolteyi o zaman yani taktik diyorsun pes doğrusu...
- +1 yıl
@FenaZi yıllardır internette gördüğüm bir fotoğraf.
- +1 yıl
@crossfield erkekler her şeyi de kendinize bağlamayın. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
- +1 yıl
@DedektifMinnie tabi hayatım 🤣
Bir dekolteyle kazanacağın erkeği başka bir dekolteyle kaybedersin
61 YorumlaVücudunu teşhir ederek mi yapicaksin bunu, onun icin sana gelicekse gelmesin zaten. Bu tarz seyler cok ucuz duruyor.
421 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle beyinsizlerin yapacağı bişey
- +1 yıl
@Berivann6 dekolte ucuzluktur kardeşim erkekler niye yaz günü pantolon gömlekle dışarı çıkıyorlar ayakkabı giyiyorlar da Kadınlar neden a m larına kadar çıkan kalçalarının az bir kısmını belli eden şort giyiyorlar dükkan benzeri sıkılı bir üst giyiyorlar göbek göğüs omuz dekoltesi olan askılı bir şey giyiyorlar neredeyse yarı çıplak geziyorlar
- +1 yıl
@conquer kardeşim ağzına yüreğine sağlık güzel laf sokmuşsun tebrik ederim ayakta alkışlıyorum duygularımın düşüncelerimin tercüman olmuşsun
- +1 yıl
@conquer boşuna germe kendini ifade edemiyor belli ki kalitesiz biri dil döküp yorma kendini ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin anladığı kadar işte
- +1 yıl
@Universe99 kalitesiz senin gibiler bulmuşsunuz iki zihniyetsiz bir birini koyun sürüsü
- +1 yıl
@Berivann6 yaw he he
- +1 yıl
@Universe99 benim hatam ki sizin gibi hakarete başvuran saygısız insanlarla konuşmaya devam ediyorum engelliyim olsun bitsin ne ugraşacağım olumsuz insanlara hayır
- +1 yıl
@Berivann6 tamam sensin yaa en iyisi en haklısı sensin
- +1 yıl
@Universe99 Rica ederim önemli değil🙂
- +1 yıl
@Universe99 Aynen boş vercen bu Sahtekarlar ya
senin dekoltene kanan erkek, başkalarının dekoltesine de kanar. Onu karakterinle etkile, oranla buranla değil
20 Yorumla
+1 yılTavlarsın. Ama yatağa kadar tavlarsın. Sonra yataktan düşersin kendini bikaç farklı diğer yataklarda bulursun ve bu ucu boklu yatak dominasyonuna sürükler. Böyle saçma sapan heyecanlar arayacağına kültürümü nasıl geliştiririm, nasıl kaliteli takılıp etkilerim sorularını kendine sorarsan bence sağlığın için daha iyi olur diye düşünüyorum
20 YorumlaDekolte ile tavlarsan sadece başka bir iş için sana gelecektir çünkü aşk böyle bişey değildir. Karakter ile duruş ile birinin gönlünü fethetmek gerekir, başka türlü uzun ömürlü bir ilişki olmaz yalnızca libidoların tatmin edildiği bir muhabbet olur..
00 Yorumla
+1 yılBedenine tav olur sonra niyeti bozabilir, sen en iyisi tavrınla duruşunla dikkat çekmeye bak
50 YorumlaAmacın seks ise olasılık dahilinde. Gerçek bir ilişki düşünüyorsan bu iş çok zor Yonca.
50 YorumlaSadece azdrrsın. Kalbine giremezsin
92 Yorumla- +1 yıl
İlgisini çekmesi için iyi bir yöntem bence. Sonrasında kalbinide çalar
+1 yılVücudunla tavlarsın ama pek duygusal bir şey beklemezsin o ilişkiden. Seni seven dekolteyle değil, kişiliğinle sevsin;bunlar ucuz yöntemler.
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılBen bunu zayıflık olarak görüyorum önemli olan dekolte ile değil karakterinle etkilemek senin dürüst oluşuna düşmek varsa neden dekoltene geçici bir heves ile düşsün
10 Yorumla Şöyle oluyor ilk başta Etkileniyorlar ama o etkilenmek tamamen cinsel amaçlı. Özür dileyerek söylüyorum bu kız kolay olarak bakıyorlar. Ciddi düşünmez takılmalık olursun
13 Yorumla- +1 yıl
katılmıyorum. ilk ilgiyi çekmek için etkilemek lazım. ilk görüntü önemli olmasa kimse makyaj yapıp güzelde giyinmez
Evet ama cinsel objelere aşķ duyup iliskinizi ordan yonlendireceksiniz her daim ilk temaslar bakislar cok onemlidir memen icin mi sevsin seni? Eger korunaklı bi kız gibi olur da davranırsan emin ol o olmasa bile seni herseyinle seven daha iyisini bulursun
10 YorumlaBiri için mi dekolte giyersin insan gerçekten istiyorsa giyer bence bir de sadece görünüsle sevmek olmaz ama oda etkileyici bir etmen olabilir
20 Yorumla
+1 yılYatağa Atacaksan tavlarsın belki, her Erkekde açık arazi meraklısı değil.. Nikahı basacaksan Memeyle G*tle göbekle olacak iş değil.
20 Yorumla
+1 yılSadece çocuğun aklını bulandırirsin. Dekolteye düşmesini bekliyor arkadaş kafa da yok sizde sana düşerse başka dekolteliye de düşer.
Ya bu kadınlara güncelleme gelmiyor mu? eskiden zekiydiniz siz00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılSen böyle yaparsan kusura bakma çok basit görünürsün kendin ol biraz dekolte açıp etkilemek nedemek ben mesala öyle gelenee direk yani ziktir çekerim yoluma bakarım.
00 Yorumla Bireyin hoşlandığı şeyler kişisel olduğu için buna kesin bir cevap verilemez bence.
30 Yorumla
+1 yılMeme görmek istesek twitter'a gireriz, bize beyin lazım yavrum
30 YorumlaHayır sadece basit elde edilebilen kadın olursun
#Mirliva30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe saçma sapan yorumlar yapılmış. Her açık giyimde erkek azıyorsa vah halimize o zaman dışarısı istekli erkek dolu diyelim. Yerine göre güzel şık bir kıyafet erkeğin ilk etapta ilgisini çeker tecrübeyle sabit
20 Yorumla
+1 yılSonrada kullanılıp atıldım diye maval okursun 🤣 o sevgi karsılıklı drğilse vazgec o sevdadan
10 Yorumla
+1 yılDişiliğini kullanıp kişiliğinden olma (!) Senden daha dişisini elbette bulur öyle biri ol ki senden daha kişilikli birini bulamasın
10 YorumlaErkeğin karakterine bağlı, neresine göre bakarsa ona göre bakar seçer.
20 YorumlaTavlarsin belki ama daha fazla dekolte veren bi kizla karsilastiginda ona da tav olur..
20 YorumlaDekolte ile tavlayabilecegin biri ise boş ver zaten :)
20 Yorumladekolteyle etkilenebilecek türden bir erkek olmasını mı isterdin
21 Yorumla- +1 yıl
go sis
Gizli Üye(25-29)+1 yıldekolte vererek tavladığın kişiyi aşırı dekolte veren bir kişi alır
60 Yorumla
+1 yılGerek yok. Elini verirsen kolunu kaptırma olayı var. Dikkat etmelisin...
20 Yorumla
+1 yılTavlamaktan kastının ne olduğuna bağlı. Beni sevsin diyorsan o dekolteyle olacak şey değil bence
20 Yorumla
+1 yılYatağına girmek için tavlarsın. S. ktikten sonra niye aramıyor diye üzülme ama
20 Yorumla
+1 yılDekolte vererek yatağa kadar tavlarsın uzun süreli bir şey bekleme
20 YorumlaModa & Stil konusunda 690 cevap paylaştı. Dekolte verirsen sana cinsellik olarak etkilenir aşk olarak değil kendisi isterse zaten sen bir şey yapmasan da etkilenir
00 YorumlaDekolte ile sana gelmesini istiyorsan karakterde sıkıntı vardır derdi sadece seni yatağa atmaktir. Ama senin istediğin de buysa sorun yok devam et
00 YorumlaTabiki tavlarsın. Ama sonra kendinle değil sadece göğüslerinle gurur duymalısın. Yer çekimini de unutma.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Öyle herkes tavlanır sonra da beni kullandı bıraktı dersiniz acaba neden
20 Yorumla
+1 yılHiçbir erkeğe bunu yapmayın vasat ötesi bir hareket.
10 Yorumla
+1 yılBacaklarınla tavladığın erkeği gün gelir başka bir kadın yırtmaç farkıyla elinden alır. Kişiliği olmayan kadının dişiliği geçicidir teşekkürler dkdkdk
11 YorumlaBir söz var. Bacak boyunla elde ettiğin erkeği yırtmaç farkıyla kaybedersin diye
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcizlik göstergesi ayrıca tavlama olmaz erkeğin ereksiyonu süresinde seni önemser sonra yol verir bir sonraki soruda kullanılmak kötü diye yazarsın hocam
11 Yorumla
+1 yılErkekler beyinsiz olduğu için kolaylıkla tavlayabilirsin cicim
125 Yorumla- +1 yıl
Kardeş boş ver ayna meselesi. Beyinsiz diyorlar ama etkilemeye çalışıyorlar. bu nasıl bir beyinsizlikse artık
- +1 yıl
@Turkuaz88 boş ver brom ben söyledim sen söyledin bak ben tekrar söyledim yine de anlamamışlardır. Anlasalar mutlak tartışırlardı.
- +1 yıl
Valla beyinsizlerle tartışamıcam 😂😂 iki dekolteye yazan azan varlıklarsınız. Rahatsız etmezseniz sevinirim 🚫 fikrimi yazdım, tartışmak için fikir belirtmedim.!! Bildirim gelmesini istemiyorum!!!
- +1 yıl
Bu kendini ne b o k sanıyor ya.
- +1 yıl
Havlamayın anacım 😎 cahil eziklerle muhattap olamıyorum napayım
- +1 yıl
Şu 3 beyinsizden 2sinin dm mesajı var bende tanışmak için yazmış 😂😂 yazık ziyansınız
- +1 yıl
- +1 yıl
Fotosunu gizlemiş hahahzzjzn
- +1 yıl
Fotoğrafıma mı bakıyorsun ne alaka? anca bakarsınız 😂😂
- +1 yıl
Kezbanın hası sensin verdiğin cevapla kalitesiz erkek müsveddesi 🤮
- +1 yıl
Hadi ikileyin artık anonim çocukları !! Yeter … beyinsiz olduğunuzu kanıtladınız yorumumu örneklendirdiniz merci
+1 yılSen vücudunu satmaya razıysan okey. Yerinde olsam bedenini sevecek biriyle olmam
10 Yorumla
+1 yılTavlayamazsin zaten tavliyorsan seni onun için seven erkek seni kullanmak isteyen erkektir
10 Yorumla
+1 yılTavlasan dahi sağlıklı güzel bir ilişki değil cinsellik amaçlı bir ilişki olur
10 Yorumla
+1 yılDekolte ile tavlanan erkek daha açık buldugu ilk baska dekolteli kıza gider seni bırakır
10 Yorumla
+1 yılUcuz hareket olur. Daha akıllıca şeylerle tavlamaya çalış.
10 Yorumla
+1 yılO dekolteyle ayarlayabilirsin ama yatağa kadar sonra sen yoluna o yoluna gider
10 YorumlaModa & Stil konusunda 525 cevap paylaştı. Fiziğe bakanlar, yarın öbür gün o fizik gittiğinde başka kişiye bakar.
10 Yorumla- Devamını Gör (243)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat