harika bir fiziğin ve gerçekten güzel bir yüzün varsa pek çok erkek bunu hiç kafasına takmaz.. yani bir eksiklik olarak görmez.. artı.. seni gerçekten seven bir adam da , aaa bunun göğüsleri minikmiş deyip ayrılmaya da kalkmaz.. ve yine son olarak artı.. çok rahatsızsan durumdan , ufak boy bir damla implant koydurtursun , gerçeğinden kimse ayırt edemez.. ki bundan daha da önce , hormon tedavisiyle bir miktar daha büyümesi mümkün.. bunlar da senin paşa gönlüne kalmış.. kafana takmamanı öneririm bunu.. ve.. bir şeyi asla unutma.. hayatındaki insan.. eşin olacak insan her neyse.. bunun konusunu yapacak olursa sana... dikkat etmen gereken nokta şu... senden bu yönde bir şey talep etse bile , sana asla hakaret etmeden , aşağılamadan , ağız burun bükmeden , ve sevecen ve kibar şekilde talep etmesine dikkat et.. tamam pek çok erkek ele avuca gelmesini ister eşinin göğüslerinin.. ve bunu uygun bir dille talep de edebilir senden belki.. ama... sevecen ve senin gururunu ve duygularını incitmeyecek şekilde.. bu ayrıntıyı asla atlama.. seni aşağılayarak veya onurunu inciterek dile getirirse , o adam yanlış adamdır bunu asla unutma. bir çift göğüsten ibaret bir insan olmadığını asla unutma.. hiç birimiz mükemmel değiliz.
Benim erkek arkadaşım eski erkek arkadaşım hep küçük memeli kızların erkeklere daha çekici geldiğini söylemişti. Ve bunun gibi birkaç ipucu daha söylemişti ve genelde hep haklı çıkardı söylediklerinde. Benim göğüslerim orta büyüklükte ama çok büyük olmalarından ise küçük olmalarını tercih ederim.
Benim de 75 b tam dolmuyo... ezik hissediyorum. Evlilik vs düşünemiyorum silikon da olmaz doğal değil. Ve hissizlik kapsül riski var. Sen sevgili yaptın mi hiç ? Ben evlensem gecelik bile dolmucak gelinlik bile dolmucak iğrenç...
3 altın kural var su bır gercek kı sılıkonun zararlarıda var cıddı zarar ondan ılk basta dogal yontem onemlı burda cok kısıye anlattım mesaj atın saygıda kusur etmeden anlatayım HE SACMA ISE DIREK ENGELLERSINIZ BU KADAR NET
Memenin boyutu işin sadece görsel kısmıdır. O an dolgun memelere sahip olup kalas gibi yatan kadındansa Ufak memeleri olan kıvrak ateşli bir kadın erkeğin aklını başından alır ve unutulmaz
Git botoks yaptir o zaman diger o tum kizlara benze bari de icin rahat etsin. Zaten herkes birbirine benzemeye calisiyor. Yok oram soyle buram boyle... hep bir hosnutsuzluk.. bedeninizi her haliyle sevmeyi ogrenin bence. Hem bir erkek seni gercekten seviyorsa sirf memen kucuk diye sevgisi azalmaz merak etme. Memeni mi sevsin seni mi? Sen herseyden once bir insansin bir et parcasi degil. Kendini bu kadar basitlestirme...
popon güzelse boş koy memeyi falan meme seven adam emzik alsın neden utanıyorsun güzel bir fiziğin var. Senin yarın olamayacak kızların egolarından geçilmiyor
Ben sevmem erkeklerin çoğu sevmez sadece abaza düz duvara tirmananlar için önemsizdir ama ne istediğini bilen ayakları üstünde duran sosyal bir erkek için son seçenek gibi görünüyor.
Kadın her haliyle güzeldir boşver çok takma yaptırirsin olmadı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Küçük göğüs candır. Göğsünden dolayı özgüvensiz olma. Zaten çoğu büyük göğüslü bayan küçük olmasını ister, taşıması sorun, yaz sıcakları sorun oluyor diye. Kendini çok şanslı hissetmelisin bu konuda.
Uzun boy ve ince bele sahip olmak daha zor... Bunlar sende var... Göğüs zamanla büyür, değişir... Takılmana gerek yok, rahat olmalısın... Zaten güzel görünüyorsun...
Seven bir erkek ona takılmaz ki mesele memenin olup olmaması değil ki mesele sevecek insanın olup olmaması sevdikten sonra hepsi boş her sıkıntı çözülür
@bkjosh göğüs sadece erkeğin göz zevki için değil yeni doğan bebekler için de ideal büyüklükte göğüs ihtiyaç beslenebilmesi için. Küçük göğüs verimsiz olur yeni doğan yavrular için.