Moda & Stil Hepsi yeni, ütülemedim ama tarzım nasıl? ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor en çok tweetyi ❤️beğendim benPeki ama nasıl sizce tarzimmm🙈🙃 Hepsi yeni, ütülemedim ama tarzım nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sportif cok sevimli bir tarzn var 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. çok iyi 1 0 Yorumla
alperencanclk26 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tarzın gayet hoş bence. Bu tarz şeyler özellikle kadınların üstünde sempatik ve tatlı duruyor 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. spor kıyafetleri seviyorsun demek ki. güzel tarzın var. 0 0 Yorumla
Suskunnn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzelmiş 👌😇 1 7 Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl :)) Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Nerden alışveriş yapıyorsun Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Pazardan aldım ama h&M in ürünleri etiket 🏷️ li yani Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Evet güzel gerçekten, bi şu yazılı hoşuma gitmedi diğerleri güzelmiş 👌😇 siyahta yakışabilir o Tweetinin Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Evet 👍☺️ Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Güle güle giy inşallah 🤲😇 Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Teşekkür ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sportif cok sevimli bir tarzn var
çok iyi
Tarzın gayet hoş bence. Bu tarz şeyler özellikle kadınların üstünde sempatik ve tatlı duruyor
spor kıyafetleri seviyorsun demek ki. güzel tarzın var.
Tarzın çok tatlı..
Güzelmiş 👌😇
:))
Nerden alışveriş yapıyorsun
Pazardan aldım ama h&M in ürünleri etiket 🏷️ li yani
Evet güzel gerçekten, bi şu yazılı hoşuma gitmedi diğerleri güzelmiş 👌😇 siyahta yakışabilir o Tweetinin
Evet 👍☺️
Güle güle giy inşallah 🤲😇
Teşekkür ☺️
Normal kanka