Didim de bir abi vardı. Hobi olarak yapıyorum demişti. Kordon boyunda bir tezgah açmıştı. Portre kara kalem iki yüz liraya çiziyordu. Akşamları 6 da gelir 12 ye kadar cizerdi. 6 saatte 5bin belki daha fazla kazanırdi. Bitince de bana rakı ısmarlardı. Sen hobini ticarete, ticareti dostluğa çevirirsen hobin sana gurur olur. Hangi açıdan baktığına bağlı 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bizi trollemiyorsan muhteşem yeteneksin yalnız kız çok zayıf birşeyler yesin
Yok hocam ne trollemesi, zaten çizimin yüz kısmı çok iyi de olmadı... Duvar güzel oldu...
Yok bro tebrik ederim gerçekten muhteşem ben detaylara dikkat ederim sende tüm detayları düşünüp işlemişsin
Gayet başarılı bir resim bro. Ticarete dök hemen bu yeteneği. d
Amatörce bir hobi... Ticarete dökmek, sorumluluk getirir... Hobi olmaktan çıkar...
Didim de bir abi vardı. Hobi olarak yapıyorum demişti. Kordon boyunda bir tezgah açmıştı. Portre kara kalem iki yüz liraya çiziyordu. Akşamları 6 da gelir 12 ye kadar cizerdi. 6 saatte 5bin belki daha fazla kazanırdi. Bitince de bana rakı ısmarlardı. Sen hobini ticarete, ticareti dostluğa çevirirsen hobin sana gurur olur. Hangi açıdan baktığına bağlı 😉
Asıl 30 yıl önce bir abi vardı orada, teleskopla satürnü göstermişti bana... Sırf o yüzden yıllar sonra teleskop aldım...
Biz Satürnü teleskopsuz görenlerdeniz.
Ne bulduysam giydim çiz abi diyen küçük kız.
. başarılı olmuş güzel
Yok yok, normal bir fotomodel. Bir fotoğraf serisinin parçasıydı bu çalışma… Rastgele seçtim…
Anladım o kadarını ya şey miyim ben 😒
Yok yok... Aslında tam tersi genel tarzı... Al abi bak pek bir şey giymedim al çiz der gibi... =))
Başarılı olmuş. Elinize sağlık.
Teşekkür ederim 🙏🏼
Cok guzel. Bu resim tarzinin ismi nedir?
Figür desen figür değil, peyzaj desen o da değil... Olsa olsa figürümsü bir çalışma..
Çok güzel olmuş eline sağlık 👏
Teşekkür ederim...
Çok hoş görünüyor. Keyifli günler.
Güzel olmuş
Teşekkür ederim...
Çok iyi olmuş
Teşekkür ederim...
Soru sormuşsun :)
Begendim
oha çok iyi
kalktı
Fıstığın instası var mı