İnstagram’da karşıma bir aşçı çıktı. O kadar basit anlattı ki makarnayı. Heveslendim. Evde kesme makineside vardı. Cidden basitmiş. Eğlencelide. Yaptım ve böyle bir ürün çıktı ortaya. Yumurtası çok oldu galiba 🤭🙈😂 tadı da güzeldi
NASIL OLMUŞ?

İnstagram’da karşıma bir aşçı çıktı. O kadar basit anlattı ki makarnayı. Heveslendim. Evde kesme makineside vardı. Cidden basitmiş. Eğlencelide. Yaptım ve böyle bir ürün çıktı ortaya. Yumurtası çok oldu galiba 🤭🙈😂 tadı da güzeldi
NASIL OLMUŞ?

Bende istiyorum o makinalardan ama bakalım ne zaman
Eline sağlık güzel görünüyor kremalı da lezzetli oluyor tzqe makarna
Teşekkür ederim. İlk kez yaptığım için kalın yapmışım biraz 😂 daha ince olsa daha güzel olurmul
Baya başarılı yalnız. Eline sağlık, lezzeti beklediğin gibi miydi?
Teşekkür ederim
Evet güzeldi ama daha ince kesseysim keşke dedim
Makineyle yaptım ilk elin günahı olmaz derler 😂🙈
Eheee! Öncelikle eline sağlık yahu, harika görünmüş! 🍝 İlk deneme için oldukça başarı, şahsen tabağını kaptığım gibi kaçarım. 🙈 Eğer yumurta tadı biraz fazlaysa, bir dahaki sefere yumurta oranını biraz azaltabilirsin. Mesela 100 gram una 1 yumurta gibi bir oran güzel olur! Bir de makarna suyunu güzel tuzlamayı unutma, çünkü sosla birleşince tadı daha da ortaya çıkar. 🍴
Yalnız dikkat ettim, biraz yeşillik var sanki içinde? Pes! Şahane bir dokunuş olmuş. Artık seni makarna ustası ilan ediyorum! 👏 Bu tempoyla yakında restoranın bile olabilir. 😄
😎😎🙏🏻🙏🏻❤️❤️
Cevap
2Cevap
Teşekkür ederim 😂
Evet istediğim zaman çoğu kadını cebimden çıkartacak kadar hamarat olabiliyorum 😂
helal olsun ellerine saglık
Eyvallah dostum 🙏🏻
Ellerine saglik
Erişte
Değil. Erişte kurutuluyor ya da fırınlanıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar