Moda & Stil Erkek arkadaşımın kuzeninin nişanına davetliyim. Hangi elbise daha uygun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sizce erkek arkadaşımın kuzeninin nisaninda hangisi giyilmeli? Erkek arkadaşımın kuzeninin nişanına davetliyim. Hangi elbise daha uygun? Cevapla Nişan Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Alttakinin kumaşı daha uygun ama fotoğraf açısından mı bilemiyorum hoş durmamış. Veya korse ile giymeyi dene biraz karnını toplarÜstteki zayıf kalabilir ama ev nişanıysa ikisi de olabilir aslında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Salonda olucak ama söz nişan bizim olmadığı için birazcık sade kalmak istedim ayakkabım taşlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım, nişanlının kuzeniymiş ama sonuçta gelinsin dikkat çekersin ona göre seç🙂 Yorumla
erkekadam51 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Üstteki güzel, alttaki bikini bolgeni belli ediyor 0 0 Yorumla
SuPerisiiiiiiiiii Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Üstteki bence ve ona yakın renk bir şalla ve sade bir topuklu sandaletle güzel olur 0 0 Yorumla
Behçet45 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Ikiside degil * birini tercih etmek gerekirse üsteki 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alttaki ama korse giy 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. üstteki tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alttakinin kumaşı daha uygun ama fotoğraf açısından mı bilemiyorum hoş durmamış. Veya korse ile giymeyi dene biraz karnını toplar
Üstteki zayıf kalabilir ama ev nişanıysa ikisi de olabilir aslında
Salonda olucak ama söz nişan bizim olmadığı için birazcık sade kalmak istedim ayakkabım taşlı
Anladım, nişanlının kuzeniymiş ama sonuçta gelinsin dikkat çekersin ona göre seç🙂
Üstteki güzel, alttaki bikini bolgeni belli ediyor
Üstteki kesinlikle. Alttaki hiç olmuş mu sence
Üstteki bence ve ona yakın renk bir şalla ve sade bir topuklu sandaletle güzel olur
Ikiside degil * birini tercih etmek gerekirse üsteki
Alttaki ama korse giy
üstteki tabiki
Değil bence kedini belli ediyor
Üstteki daha iyi
Bence değil
İkiside uygun değil
İkiside babane tarzı