Moda & Stil Karşı cinsin Neresine yaptığı dövme sizi rahatsız eder? Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor dövmeyi yapan genelde erkek olduğuna göre 🤔 eline dahi yapamaz Ayten 💫 Karşı cinsin Neresine yaptığı dövme sizi rahatsız eder? Cevapla Dövme Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kalça olabilir gereksiz geliyor bana 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Özel bölgelerine yapılan dövme. ama kadın yaptıysa sorun etmem 1 0 Yorumla
Kahve-Tutkunu Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 91% +1 yıl Bence abartıldığını düşünüyorum. Doğum yaparken de erkek doktorlar var ya da ameliyatta. 1 3 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Ne alaka? O mecburi bir şey Kahve-Tutkunu +1 yıl Dövmecilerinde geneli erkek sonuçta tıpkı erkek doktorlar gibi. Dövmecilerde doktorlar gibi sık yapıyor. Umursayacaklarını sanmıyorum tıpkı doktorlar gibi. Dördüncümurat4 +1 yıl Ben öyle düşünmüyorum, ama saygı duyuyorum
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sol kol& göğüs güzel duruyor tabi güzelse o da. 1 3 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Sağ kol ; ben ne yaptım 🥺 Yorumla StoneeCold +1 yıl Orada hoş durmuyor ya beğendiğim bir tanesi var sol&göğüs hoş duruyor güzel yapıldıysa Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Hııı peki bakalım 🙂 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dövme sevmem ama tablo gibi kendini boyamadığı sürece rahatsız etmez yinede 1 0 Yorumla
TahinliEkmek Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Mahrem ve mahreme yakın bölgeler. Veya ansürt yere absürt dengesiz saçma şeyler yaptırdıysa. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Sevdiğim erkeğin dövmesi varsa sorun etmem fakat ben dövme yaptırmıyorum kendime. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güzel yer olmuş desende güzel yakışmış 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kalça olabilir gereksiz geliyor bana
Özel bölgelerine yapılan dövme. ama kadın yaptıysa sorun etmem
Bence abartıldığını düşünüyorum. Doğum yaparken de erkek doktorlar var ya da ameliyatta.
Ne alaka? O mecburi bir şey
Dövmecilerinde geneli erkek sonuçta tıpkı erkek doktorlar gibi. Dövmecilerde doktorlar gibi sık yapıyor. Umursayacaklarını sanmıyorum tıpkı doktorlar gibi.
Ben öyle düşünmüyorum, ama saygı duyuyorum
Sol kol& göğüs güzel duruyor tabi güzelse o da.
Sağ kol ; ben ne yaptım 🥺
Orada hoş durmuyor ya beğendiğim bir tanesi var sol&göğüs hoş duruyor güzel yapıldıysa
Hııı peki bakalım 🙂
Dövme sevmem ama tablo gibi kendini boyamadığı sürece rahatsız etmez yinede
Mahrem ve mahreme yakın bölgeler. Veya ansürt yere absürt dengesiz saçma şeyler yaptırdıysa.
Sevdiğim erkeğin dövmesi varsa sorun etmem fakat ben dövme yaptırmıyorum kendime.
Dövme modeli güzelse rahatsız olmam
Güzel yer olmuş desende güzel yakışmış
Göğsüne