🚬 yakarız buna. Sen nasıl seviyosan öyle yap sevince dövme mövme görmez kimse emin ol burdan istemem diyorumda bir dövme için hayır denmez o bahanedir. boş ver sen
Kız çok dindar biriydi dövmeyi görene kadar hiç bir şey yoktu olumlu konuştuk dövme var mı diye sordu var dedim gördü neden yaptırdın felan demeye başladı sanırım asıl sictigim nokta. 2 tane daha yaptıracağım demem oldu döndük kız mesaj attı dövme olması beni soğuttu özür dilerim arkadaş olarak kalsak daha iyi dedi
Din iman okey. Herkes kendi bacağından asılmıyormuydu 🤔herkesin inancı kendine senin dövmen seni bağlar o senin sorunun. Aile yapısı düşünce tarzı uymayabilir saygı duymak lazım bu da onun tercihi. Olmaması daha iyi olmuştur belki bunu dert edecek insan sayısı azaldı takma
Neden farklı olduğum icinmi 😄 vahşetin ulu orta sergilendiği dünyada kendime verdiğim 1 kaç milyon iğne izi milleti neden rahatsız eder bunu anlamiorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Küçük bişi etmez ama tüm vücut olanlar aşırı itici ıyk
Teşekürler :(
bugünde kalp kırdık çok şükür 🤣
Kalmadı kırıla kırıla
🚬 yakarız buna. Sen nasıl seviyosan öyle yap sevince dövme mövme görmez kimse emin ol burdan istemem diyorumda bir dövme için hayır denmez o bahanedir. boş ver sen
Kız çok dindar biriydi dövmeyi görene kadar hiç bir şey yoktu olumlu konuştuk dövme var mı diye sordu var dedim gördü neden yaptırdın felan demeye başladı sanırım asıl sictigim nokta. 2 tane daha yaptıracağım demem oldu döndük kız mesaj attı dövme olması beni soğuttu özür dilerim arkadaş olarak kalsak daha iyi dedi
Din iman okey. Herkes kendi bacağından asılmıyormuydu 🤔herkesin inancı kendine senin dövmen seni bağlar o senin sorunun. Aile yapısı düşünce tarzı uymayabilir saygı duymak lazım bu da onun tercihi. Olmaması daha iyi olmuştur belki bunu dert edecek insan sayısı azaldı takma
Kız çok tatlıydı ama bee 😄
Hayir o dövmeye bagli
Sonsuzluk ensede flapy sağ göğüsumde ve yakında sağ kol seth sol kol anubis
Minimal dövmeler var onun dışında çok kötü bence
Açıkçası nasil dovmeler olduguna bağlı
Ensede sonsuzluk gogusmun olduğu yerde flapy sadece
Uzgunum ama biz de arkadas kalalim😂😂😂
Ahahha 😄😄
Anlamsizdi aslında küçülen olan hatalar
Sildir begenmiyorsan
Kim ugrasicak onunla canim tatlıdır birde 😄 onun acısı normal değil bildiğin yakiyorlar
Sen Ankara da mi yaşıyorsun burdan yorumlastigim birine benzedin birden
Hayır İstanbul hiç gitmedim Ankara 'ya Bartın amasrayaya giderim birde her yaz
Yok o degilsin😂
Hmmm 😄😄 peki 😄😄
Beni iter
:) beni itmez
Iter
Neden ama zararı yokki
Güvenilmez bi imaj çiziyor.
Anladim ama. herkes öyle degildir
Belki ama yinede şüphe duser
Sıkılmaz mısın
Neyden
Dövmeden
Neden farklı olduğum icinmi 😄 vahşetin ulu orta sergilendiği dünyada kendime verdiğim 1 kaç milyon iğne izi milleti neden rahatsız eder bunu anlamiorum
Yav mal mısın ben dövme yaptırsam gaza gelip ve her gn onu görmekten sıkılırım bir süre insanları niye düşüneyim beğenmeyen bakmasın
O senin görüşün mal değilim bu arada önce saygı
Malsın demedim zaten abi soru sormuşsun yanıtımı eleştirme bence
Peki bu şekilde konuşma uslubuna karşı bir insanim kalp kırmak kolaydır unutma Real hayatında böyle olmaman dilegiyle
Doğrudur affedersin
dövmeli adam istemem bakir değildir
Bakır erkek yoktur zaten o bir yalan
öğğk