Moda & Stil Beyaz atlet giymek kıroluk mudur? PandaİsBack Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Beyaz atlet giyen harbi adamları üzdünüz kızlar hakshaksjja Beyaz atlet giymek kıroluk mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayr ideal türk erkeği Doğal ve samimi 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ'un atletli fotoğrafını paylaşsaydın kızlar tam tersini derdi. Bir kız olarak ben de giyiyorum. Kışın sıcak tutuyor. 2 0 Yorumla
mutsuz_eşek Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Beyaz atlet, kapri ve terlikle dolaşmak varoşluktur. Daha çok Adana sıcaklarına özgü bir tarzdır. 0 2 Yorumla PandaİsBack +1 yıl Sıfır bir kahvehane baskınını izleyip cevap yazmış yaw hakshakxhak Yorumla mutsuz_eşek +1 yıl Aynen. Adez reyizin baskını. Yorumla
neredeydiiinn Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 84% +1 yıl İçine giyildigi sürece sorun yok ben severim ne güzel temiz düzgün. Dışarda direk onunla gezmek itici maalesef iç çamaşır sonuçta 1 0 Yorumla
Saçmalardanseçmeler5 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Gözünü seveyim be abla sen ne anlatıyon be abi? 0 0 Yorumla
Semenderl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl ne kıroluğu ya sen ne anlatıyon be abla gözünü seviyim be abi 0 0 Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hic hoş değil bana baba atleti gibi geliyor bilmiyorum 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Piknik amcası kreasyonu 😄😄 Hoş bir görüntü değil şööle bakınca 0 0 Yorumla
XxyalcinxX Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Niye kroluk olsun beoolum. sen ne diyon be abi gözünü seveyim be abla. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. Beyaz atletin üstüne bir şey giyilmiyorsa evet 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl hayatta giymem de krolukla alakası yok be 0 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kıroluk değil ama iç giyim olarak kalmalı:) 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Kimin giydiğine bağlı 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Ya bu foto herşeyi aciklio zaten :))) 0 0 Yorumla
Kayraalev Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Yakışan veya yakışmayan diye ayırt ederim benm🙂💜 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. Tr erkeği beyaz atlet temsil eder sjdjdj 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sen ne diyon be oğlum , neden kroluk olsun 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Arada giyerim, kimin ne dediği önemli değil 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 497 cevap paylaştı. Bence kiroluk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayr ideal türk erkeği
Doğal ve samimi
Kıvanç Tatlıtuğ'un atletli fotoğrafını paylaşsaydın kızlar tam tersini derdi. Bir kız olarak ben de giyiyorum. Kışın sıcak tutuyor.
Beyaz atlet, kapri ve terlikle dolaşmak varoşluktur. Daha çok Adana sıcaklarına özgü bir tarzdır.
Sıfır bir kahvehane baskınını izleyip cevap yazmış yaw hakshakxhak
Aynen. Adez reyizin baskını.
İçine giyildigi sürece sorun yok ben severim ne güzel temiz düzgün. Dışarda direk onunla gezmek itici maalesef iç çamaşır sonuçta
Gözünü seveyim be abla sen ne anlatıyon be abi?
ne kıroluğu ya sen ne anlatıyon be abla gözünü seviyim be abi
Hic hoş değil bana baba atleti gibi geliyor bilmiyorum
Piknik amcası kreasyonu 😄😄
Hoş bir görüntü değil şööle bakınca
Niye kroluk olsun beoolum. sen ne diyon be abi gözünü seveyim be abla.
İç giyim sonuçta bence dışarıda giyilmesi hoş değil yani
Beyaz atletin üstüne bir şey giyilmiyorsa evet
İç giyim olarak kalmalı kıroluk değil
hayatta giymem de krolukla alakası yok be
Kıroluk değil ama iç giyim olarak kalmalı:)
Bilinçsiz rahatlıktır.
Kimin giydiğine bağlı
Ya bu foto herşeyi aciklio zaten :)))
hahahahaha disarda öyle oluyor evet
Yakışan veya yakışmayan diye ayırt ederim benm🙂💜
Gözlerim kanıyor görünce
Yani değil ama öyle gezmek evet
Tr erkeği beyaz atlet temsil eder sjdjdj
Sen ne diyon be oğlum , neden kroluk olsun
Arada giyerim, kimin ne dediği önemli değil
Hiç atlet giymem
Evet kıroluk skfjj