Moda & Stil Beyaz gömleğin altına atlet giyilmeli mi? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Beyaz gömleğin içinde atlet görüntüsü mü, yoksa meme uçları mı daha rahatsız edici? Beyaz gömleğin altına atlet giyilmeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Erkeklerin meme ucunun görünmemesi için bir şey takılıyordu neydi o ya neyse işte takın onu giyin gömleği bu kadar 😂 1 2 Yorumla Oksitosin +1 yıl Siyah elektrik bandıyla x yapacağım 😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Bantlar siyah olduğu için belli olur gösterir yani bantları 🤦♀️ Yorumla
Benbendedegilimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Biraz daha dar giyinseydin🤣 şu erkeklerdeki dar gömlek sevdasını anlamıyorum. Çok çirkin duruyor. Patlayacak neredeyse👎 1 0 Yorumla
GekoKertenkelesi1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kimsenin giyimine karismamayi ogrenmemiz icin kac yil daha lazim 2 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl her ikisi de göz zevkini bozuyor şahsen. dikişsiz beyaz atlet giyinmesi en oluru 1 0 Yorumla
ÜcretsizWC Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Ben atlet giysemde meme uçlarım belli oluyor. Çözümü gerçekten yok mu bunun. 1 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Atlet giyilmez ama ben olsam beyaz gömleği o şekil giydirmem 😁 1 0 Yorumla
darkraion Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl yok ya bide siyah atlet giy sjjddgiyilmez kanka giyilmez ben giymem sahsen 1 2 Yorumla Oksitosin +1 yıl Kamuda üst kademelerle görüşme yaptığım oluyor, yoksa ben de giymeyi sevmiyorum. Yorumla darkraion +1 yıl kanka cok kötü duruyor belki giyen kişi icin o anlık kötü durmaya bilir ama fışardan bakinca kötü duruyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beyazın altına beyaz giyilmez. Ben beyaz giydiğim hiçbir kıyafetin içine bişey giymem 1 0 Yorumla
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Baklavalar görünsün ya atlet ne 2 1 Yorumla Oksitosin +1 yıl Peki, fazla düğme açarım Yorumla
tubidilik Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Giyilmez. meme uclarini bantla 1 2 Yorumla Oksitosin +1 yıl Siyah elektrik bandıyla çapraz yapsam olur mu? Yorumla tubidilik +1 yıl Sefaf bantla bantlicajsin. meme ucu is yerinde ciddiyetsiz durur. atlet giyen zaten yurusun gitsin Yorumla
Mucizesinibulmuskedy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hayır tabiki giyilmez vücut hattı iyiyse atlet örter gibime geliyor birde atletin kok izleri belli oluyor çirkin görünüyo en iyisi atletsizz 1 0 Yorumla
mandalinadalinaman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Memitolarınıza yara bandı yapıştırın 👍 2 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Giyilmemeli , görseldeki de çok dar itici sürüyor 2 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Moda & Stil konusunda 483 cevap paylaştı. gömlek içine atlet giyilmez 1 0 Yorumla
SiriSevecen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Kıl varsa giyilmeli. Kıl yoksa giyilmemeli 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 723 cevap paylaştı. Atlet giyene hep gülüyorum komedi 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Giyiniz lütfen 1 1 Yorumla Oksitosin +1 yıl Mutlaka giyeceğim efendim Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gömleğin içerisinden görünecekse atlet giymiyorum. 1 0 Yorumla
SadeceNuray Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Giyin 1 1 Yorumla Oksitosin +1 yıl Olur, tamam. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Giymeyin ksjsj 1 1 Yorumla Oksitosin +1 yıl Tamam giymem. Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 534 cevap paylaştı. Hayır giymeyin jsbs 1 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı. Tabiki 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 970 cevap paylaştı. Giyilmesin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Erkeklerin meme ucunun görünmemesi için bir şey takılıyordu neydi o ya neyse işte takın onu giyin gömleği bu kadar 😂
Siyah elektrik bandıyla x yapacağım 😂
Bantlar siyah olduğu için belli olur gösterir yani bantları 🤦♀️
Biraz daha dar giyinseydin🤣 şu erkeklerdeki dar gömlek sevdasını anlamıyorum. Çok çirkin duruyor. Patlayacak neredeyse👎
Kimsenin giyimine karismamayi ogrenmemiz icin kac yil daha lazim
her ikisi de göz zevkini bozuyor şahsen. dikişsiz beyaz atlet giyinmesi en oluru
Ben atlet giysemde meme uçlarım belli oluyor. Çözümü gerçekten yok mu bunun.
Atlet giyilmez ama ben olsam beyaz gömleği o şekil giydirmem 😁
yok ya bide siyah atlet giy sjjdd
giyilmez kanka giyilmez ben giymem sahsen
Kamuda üst kademelerle görüşme yaptığım oluyor, yoksa ben de giymeyi sevmiyorum.
kanka cok kötü duruyor belki giyen kişi icin o anlık kötü durmaya bilir ama fışardan bakinca kötü duruyor
Beyazın altına beyaz giyilmez. Ben beyaz giydiğim hiçbir kıyafetin içine bişey giymem
Baklavalar görünsün ya atlet ne
Peki, fazla düğme açarım
Giyilmez. meme uclarini bantla
Siyah elektrik bandıyla çapraz yapsam olur mu?
Sefaf bantla bantlicajsin. meme ucu is yerinde ciddiyetsiz durur. atlet giyen zaten yurusun gitsin
Hayır tabiki giyilmez vücut hattı iyiyse atlet örter gibime geliyor birde atletin kok izleri belli oluyor çirkin görünüyo en iyisi atletsizz
Memitolarınıza yara bandı yapıştırın 👍
Giyilmemeli , görseldeki de çok dar itici sürüyor
atlet siz siz olun sakın giymeyin
gömlek içine atlet giyilmez
Kıl varsa giyilmeli. Kıl yoksa giyilmemeli
Atlet giyene hep gülüyorum komedi
Giyiniz lütfen
Mutlaka giyeceğim efendim
Gömleğin içerisinden görünecekse atlet giymiyorum.
Giyin
Olur, tamam.
Giymeyin ksjsj
Tamam giymem.
benım memelerım cok buyık mk olmaz
Hayır giymeyin jsbs
evet giyilmeli
Giyilmemeli..
hayır... atlet giymeyin
Hayır asla giyilmemeli
Tabiki
Atlet kötü duruyor