Ayrıca ünlü veya ünlü olmayan kisilerin kişilerin kısa veya açık giyimli fotoğraflarını begense guvensizlik oluşturur muydu sizde nasıl karşılardıniz bu durumu?
Erkeklere de sorum neden böyle bir şey yapardınız hem kısıtlayip hem beğenmek?
Ayrıca ünlü veya ünlü olmayan kisilerin kişilerin kısa veya açık giyimli fotoğraflarını begense guvensizlik oluşturur muydu sizde nasıl karşılardıniz bu durumu?
Erkeklere de sorum neden böyle bir şey yapardınız hem kısıtlayip hem beğenmek?
En sevdiğim şeylerden birisini elimden alıyorsa gittikçe kendimi kötü hissetmeye başlarım. Evet, giyinmeyi seviyorum. Kıyafet konusunda bana karışılmasını sevmiyorum. En büyük zevklerimden birisidir çünkü.
Karışılacak derecede giginmiyorum ben bence. Bundan ötesine karışılması b nim için aşırı kısıtlamaya girer. Bu yüzden karışılmasından hiç hoşnut olmam. Açık giyinseydim, kibar bir şekikde gelümseyerek uyarsaydı hoşuma bile giderdi)
Kimi erkekler, el değmemiş kişileri kendilerine eş olarak hak/layık görürken, asla kendileri ve ailelerine yakıştırmadıkların peşinden koşturmaktan da geri kalmazlar.
Hep, başkalarını suçlamakla biter, bu tartışma.
Çok doğru söylediniz ya ☺️
Başkasının uzun metrajlı filminde figüran olmaktansa kendi kısa filminin başrol oyuncusu ol. Yaşamını, hele de her an yaşamından çıkıp gidebilecek birileri için değiştirmeye kalkma. Seni olduğu gibi kabul etmeyecek biriyle senin de işin olmamalı.
Zaten problem de burada başlıyor biz olduğu gibi kabul ettiğimiz herkesten olduğumuz gibi kabul etmesini bekliyoruz ama devir anlayışsız insanların devri.
Bence böyleleri, ilişkiler için sadece zaman yitiminden ibarettir.
Herkesin kafasında bir kalıp vardır ve bulduğu her kişiyi o kalıba sığdırmaya çalışır. Oysa bu ilişki değil, tek taraflı egemen olmaktır.
Gerçekten degistirmeyeceğimiz tamamıyla kabul ettiğimiz ve bizi olduğumuz gibi seven insanla olursak bunun adı ilişki olur gerisi zaman kaybı dediğiniz gibi.
Eş, partner, ortak... İki eşitten söz eder.
Sizi, duygu, düşünce, tarz ve tavrınızı yok sayanlara, siz de yol verin.
Hayır etmem beni seven böyle sevmeli.. ayrıca kimse kimseye karışmamalı. bir insan zaten nasıl giyinmesini bilir başkasının kendisini kısıtlamasına gerek duymaz
Cevap
10Cevap
bunu sadece bir cinsiyede sorman doğru değil. kadınlarda aynı şeyi yapıyor. ha soruna gelirsek, eğer bunu makul sebeplerden derse hani ne biliyim cenazeye gidiyorsun mini etek giyme gibi vs mantıklı olaiblir. ama onada ısrar edilemez.
Nerde ne giyilir biliyorum ama normal bı günde dahi belim 2 cm açılsa kavga çıkıyor bu makul mu peki
tabiki değil. bu tam olarak koşarak kaçacağın insan türü.
Kişi kendinden bilir derler yaaa..
Ona meyletmiş ki sana da kısıtlama getiriyor..
İnan biri yüz verse peşinden pervane olacak belki de..
yok ya oldu paşam derim , off bıktım ya bezdim bu kıyafete karışan erkeklerden dağ ayısı gibi hareketleri var aynısı
Hayır etmezdim
Ben onun kuklası değilim ve neyi nerede giyineceğimi biliyorum gerek olmazdı böyle bir şeye
Kişiden kişiye değişir. Kız arkadaşının giyiminden dolayı onu süzen erkekleri gördükçe gururlanan tipler de var mesela ona da erkek demiyoruz
Ben karışmsm çok ne yakışıyorss giysin ama aşırısı çna kaçmadan
Ne güzel dunya. Yanındakini kapatacak. kendide aciklari begenecek. Onun anası guzelmiymis
Beni kıskandırmasını isterim onun için karışmam :)
ben zaten açık giyinmiyorum ondan problem yok
Ablacim soruyu anladın mı sen açık giyinmiyorsun ama adam açık giyinen kedi beğeniyor hala aynı mı dusuncen
Giyinenleeri
Bana karışılmasına tahammülüm yok ve istediğimi beğenebilir
Dikkat ederdim başkasına değil sevgilime güzel gorunmelisin
Herkes ne giymek isterse özgür kısıtlamaya gerek yok
Dikkat ederim ama kısıtlamalı kaldırmam ince cizgiyi ayarlamali
Çok mu açık giyiniyosun 🤔
Hayır çok açık ve kısa giyinen biri değilim yerine göre giyinmeyi biliyorum. Ama Bodrum'da dahi ne giydigime karışıyordu
E işte o Bodrum'da bile öyle istiyor sorunlu olduğunu kabul etmiyor
Elbise giydim ya 😂
Diz altiydi hatta yürürken rüzgarda acilcak diye tuttu 😂😂
Yok bee gayette düzgün siyah kumaş işte 😂
Hep öyleydi ya yanımdayken de böyle kıyafetime hep karışirdi mal gibi herkes çıplak geziyor sorun ben oluyorum bı de bodrum gibi bı yerde uzun elbise varken😂
burada mesajdan fotoğraf atılıyor mu 😂😂
Takibi onayla elbisenin linkini atcam 😂
Karışabilir bana sjsjsjs
Karışssın sonra kafaya eline ne geçse atarım diyorsun :))🤣🤣
Yani bencede onu diyorım bende zaten ben olsam giydirmem ama usturuplu olduğu sürece skntı yok🤣
Üff isteyen istediğini giysin az salın daaa
Etmem ben nasıl giyinileceğini bilirim
etmem kimse için değişmem gitsin değişini bulsun
Senle mi uğraşacam derim direkt
Sevgilimi değiştiririm
Evet ederim
Kabul ederim
canım mısın Cemile
S a l a k
Sensin canım üslubuna dikkat et
Cemile kim be
asla asla asla.