- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir yere kadar takdir ederim saygı duyarım çok mutlu olurum ama belli bir yerden sonra çok yakışıklı olursa gerçekten bakınca şöyle woww diyecek bir hale getirirse kendine kızarım yapmasın bunu onu ben gördüm benim o vallahi gömleğini yırtarımm dkkdkd
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen yerimi biliyorum neden rahatsız olayım, ayrıca benim sevgilimse zaten nerede nasıl giyinmesi gerektiğini biliyordur benlik bir durum olmaz. Ha bakarlarsa (öküz gibi dediğimiz şekilde) ağız burun dağıtırım orası ayrı, centilmen kibar naif erkek orada son bulur asşlkdjkasdas
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ne takdiri ya 🙄 basbayağı derim biraz derli toplu giyin. Bak düğün, davet olur hani tamam da günlük yaşamda yapmasını istemem.
25 Yorumla- +1 yıl
Oooo yakıyorsunnn! :D öylemsi bir takdir
- +1 yıl
😃 👏
- +1 yıl
Ricalar 😌
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıskansam da güzel giyinmesini isterim 😅
35 Yorumla- +1 yıl
İşte bu be :D sjaj
Cevap sahibi+1 yılyanıma yakışmalı çünkü 😂
- +1 yıl
Tabii ki hıh 😬
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim beybi 💕
- +1 yıl
Rica ederim tatlım 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılDekolte vermesine izin vermiyorum. Benim rahatsız olacağım şeyleri giymez zaten
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanırım, takdir etmem tabii ki. O sadece bana dikkat çekici giysin, başka gözler görmesin.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilim kendine yakışanı ve sevdiği şeyleri giyebilir sevgilime her konuda olduğu gibi bu konuda da güvenirim. bir insan güveniyorsa kısıtlamaz ya da sevgilisinin giyimine karışmaz. zaten ben sevgilimi bu şekilde giyindiğini bilerek sevmişimdir bu yüzden karışmam. yani rahatsız olmam. bunların dışında da sevgilim zaten nerede nasıl giyinilmesi gerektiğini çok iyi bilirdi zaten. yani benim müdahale etmeme gerek kalmaz.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBi flörtüm diyeyim kız arkadaşım vardı. Baya açık giyinirdi. Normalde ben kişinin kıyafetine karışmam. Ama bulunduğumuz bölgede çok açık giyinilince İzmir İstanbul gibi olmadığından göze batıyordu etraf tarafından. İnceden söyledim kıza okan ben böyleyim dedi doğal olarak. Dedim iyi. Sonra aklı biraz havadaydı olmadı ayrı kaldık. Yıllar sonra denk geldik çarşafa girmiş. Benden ayrılan doğru yolu buluyor 🤣 Kötü ayrılmamıştık gel dedim bişeyler içtik yanaştı ama dedim o duygular eskide kaldı. Kadın şık giyebilir şıklığıyla göze batabilir. Ama çok açık giyiniliyorsa ortamda ona müsait değilse rahatsız olurum
37 Yorumla- +1 yıl
"Benden ayrılan doğru yolu buluyor" koptum salkjdfhaskjflşfd
- +1 yıl
Genelde bende acemi birliği gibiyim. Benden ayrılan evlilik ya da nişana gidiyor 😅😅😂😂
- +1 yıl
Sevap işte daha ne istiyosun 😂 @Sudegurbuz738
- +1 yıl
@çilingiroğlu-61 ama ayıp ya 😂
- +1 yıl
Belkide Allah seni kayırıyodur. Bak evlenenlere kaçı mutlu 🤣
@Sudegurbuz738 - +1 yıl
Oha çok iyi bir bakış açısı bundan sonra hep böyle bakıcam ya 😂
- +1 yıl
Valla öyle sen beni dinle 😃
Mesele dikkat çekici olmak şu olmak bu olmak değil bütün mesele hayatındaki kişiye duyduğun saygı ve bağlılık. İstediği kadar kapalı giyinsin karakteri ve kimyası bozuksa yapacağı mimiklerden, hareketlerden ve tavırlardan bile başka erkekleri etkileyebilir ve bu iğrenç birşeydir. Ama hayatındaki adama saygı duyan bir kadın ne giyerse giysin o net tavrını belli ettikten sonra yanına kimse yaklaşamaz ki yaklaşmaya çalışana ben yaklaşırım ki o kişinin sonu hiç iyi olmaz. Kadınlar bir kiyafetle ölçülecek kadar ucuz ve basit varlıklar değil ama evleneceğim bir kadının da yerine göre usturuplu giyinme olgunluğuna sahip olmasını beklerim. 🙏
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Onu tanidigimda zaten giyim tarzını vs görerek sevgili olmuşuzdur, giyim tarzindan rahatsız olma durumum varsa zaten sevgili olmam ama sevgili olduğum birinin giyim tarzina da sonradan müdahale etmem bunu yapıyorsam samimiyetsizimdir.
Kişinin yaşam tarzına, giyimine vs. müdahale edilmesini doğru bulmuyorum.10 Yorumla
+1 yılEvde serbest😍 Yani şimdi sevdiğin kadın, yobaz değilim modern ve güzel giyinsin fakat bedeni benim özelim olmalı. Kendisini bilen, kendini, beni ve evlatlarını rencide etmeyecek şekilde giyinen biri olmalı. Birde tabi ortamına göre giyinmeyi bilen bunu becerebilen biri.
10 Yorumla
+1 yılbelli bir noktaya kadar evet sonrasında yani birazcık rahatsız olabilirim bilinçli yapıyorsa eğerki..
10 YorumlaYani kendi nasıl istiyorsa öyle giyinebilir ama birazcıkta bana saygı duyup iyi giyinmesi gerekir o kadar fazla açık giyerse uyarırım zaten
10 Yorumla
+1 yılAA yok benim hoşuma gider.
Elime her zaman güzel giy kendine bak seksi ol derim.
Baksınlar gözleri kalsın hoşuma gider 😄233 Yorumla- +1 yıl
Kıskançlık duygularını aldırdın mı 😅
- +1 yıl
Hiç kıskanç olmadım ki ben 😄
- +1 yıl
😬 çokseel
- +1 yıl
Bence de güzel 😄
Kıskanmıyorum ama bazen kıskançlık numarası yapmak zorunda kalıyorum.
Sonra beyim beni sevmiyorsun demeye başlıyor fkfkg. - +1 yıl
hshshs kıskansan suç, kıskanmasan suç :D ama doğru yani azcık kıskanç ol be
- +1 yıl
Ne gerek var 😄
Kendimi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz.
Ne kıskanırım ne güvenirim 😄
Ne hali varsa görsün modu mutluluğun sırrı sosi 😄 - +1 yıl
Aha ben de güvenmem, güvenemem. Mutluluğun sırrı bu mu? Keşke ben de aldırsam kıskançlığımı 😅
- +1 yıl
😄 Mutluluğun sırrı ne hali varsa görsün onsuzda olurumda.
Gidiyorsa gitsin başımın çaresine bakarım, başkasıyla olmayı tercih edicekse etsin onun sevgisine muhtaç değilim.
Benim yerime başkasını koymuş başkasını sevmişse sevsin onun sevgisine ihtiyacım yok.
Bütün bunların üstesinden geldikten sonra kıymetli olan sen olursun, sen bir çırpıda vazgeçmeye hazırsın bağımlı o olur. 😈😄
İlişki tavsiyesi değildir gkgkvl - +1 yıl
Oha buna kesinlikle katılıyorum 😄 mottom adeta
- +1 yıl
Keşke bütün kadınların olsa 🙄
Olsun sorularımız görüşlerimiz bir karanlıkta kalmış kadın ruhuna ılık tutar umarım. 🌺 - +1 yıl
Umarım 🥹🌸
- +1 yıl
Sorunun görüşlerini okudum anksiyetem arttı fjgkg.
Ne kıskanç insanlar var yaa ajslfkf. - +1 yıl
Ben de mesela sevdiğim adamın başını koyduğu yastığı bile kıskanırım :D
- +1 yıl
Aman tanrım didim 😄
Öğret bana kıskançlık yapmayı fkfkg - +1 yıl
Valla bu tamamen içten gelen bir şey :D aşıksın kıskanıyorsun paylaşamıyorsun bazı şeyler veya kişiler ne kadar şanslı diyorsun, o yastığın yerinde ben olmalıyım falan skkd
- +1 yıl
Cidden bunları düşünüyor musunuz 😄
Hayatım boyunca hiç düşünmedim.
Severim ama aşık olmam.
Gidip biraz eşimi beni aramadığı instagramda hadiseyi takip ettiği için darlayım 😄
Hadiseye engel attırayım fkfkg. - +1 yıl
Tövbe ya :D durduk yere şimdi enişteyi darlama Hadise bu takip edilebilir 🙄
- +1 yıl
Sjsjd olmaz edemez bahanem ne 😄 o özgür bir kadın istediği an boşanabilir dekolte giyer istediği yapar kıskanıyorum fjfkf
Çok doğru bir gerekçe kesin inanır 😄
Lanet olsun al engelledim der, yeter ki sus feministlik yapma ne istersen yaparım aşkım der fkgkh. - +1 yıl
Yahu hadiseyi değil eşini kıskanacaksın :D off umutsuz vakasın kıskançlık konusunda djdksj iyi güldüm valla
- +1 yıl
Ahshshs sen kötü bir öğretmensin yaa.
Benim kusurum yok 😄
Gelmiyorum derslere istifa ettim. - +1 yıl
Ohooo hemen pes etti :D valla sonra enişten kıskançlık triplerimi çekemedi Allah senin belaaağğğn versin dersin sjsks
- +1 yıl
Ajsjdh yok o sever 😄
Onun bana uyguladığı tarifeyi uygulamak istiyorum bazende çok emanet duruyor üstümde hemen anlaşılıyor fjfjg.
Nefes alamasın korksun 😈
Hanım doğduğuma pişman eder desin, ama kıskanmam kıskanmış gibi görüneyim.
Baştan başlayalım uslu durcam bu kez fkfkg - +1 yıl
Üstünde sırıtmaması lazım cınımmm başlayalım :D git şimdi çay falan içiyorsa de ki “bardağa dokunduğun gibi bana dokunmadın” jsjdsj
- +1 yıl
😒Ölse çay içmez ki bu adam
Off başaramıycam yiiaaaa.
Ne güzel hadiseden yürüyecektik.
Şey desem olur mu, saçlarını uzatmıyorsun öyle çok yakışıklı oluyorsun, ben mi önemliyim senin kısa saçların mı?
Azcık ağlarım dudağımıda büzerim djfkg - +1 yıl
Tabii dudak büzmek önemli ana saçlarını uzatmasını istiyorsan hele ki daha yakışıklı olduğu için ne alakaaa ya ne alakaaa :D
- +1 yıl
Git de ki, ben mi güzelim hadise mi
- +1 yıl
Yakışıyor 😄
Bakımı zor oluyor diye uzatmıyor, küpede tak gel çekici dövmede yaptıralım dedim bu yaşta babamdan dayak mı yiyim diyo.
Bunlar yeterli mi 😄
Ne dersin ne dersin fjfjg.
- +1 yıl
Hadise güzel ama😄
Ne saçma mantıksız soru olur bu fjgkg.
İlişkimizde en başından beri ondan zeki olduğumu savundum adam zekamdan şüphe eder bir anda fkfkg.
- +1 yıl
Yahu kıskanıyormuş gibi yapacaksın ya :D o zaman ne çekici dövmesi, saçı ne başı ya bunlardan söz edemezsin :D ayrıca ne uydurayım ben hadiseden söz açınca hsjsj
- +1 yıl
Sosi senin yüzünden yuvam yıkılıcaktı kız.
Senin aklına uyanın vay haline, ağlayarak yazıyorum şu an.
Yarın iş yerinden bir kadınla kahvaltı yapıcakmış kadının kocasıda aynı yerde çalışıyor hep birlikte olucaklarmış.
O kadının kocası geliyorsa ben de geleyim dedim.
Sanırım kocasını kıskanmış gibi oldum kadını kıskanamadım.
Napıcaksın tanımadığın adamla dedi kavga ettik.
şu an balkon yazıyorum üşüyor donuyor gibi numara yapıyorum umarım çabuk gelir yoksa parmaklarım donmaya başladı. - +1 yıl
Ya bi git :D
- +1 yıl
😄Olur olur çokta uykum geldi zaten.
İyi geceler 😄🖐️ - +1 yıl
İyi geceler :D kandırıkçı
+1 yılBen ve takdir etmek mi 😅 benim gibi kıskanç birisi için bu imkansız ötesi bir şey 😅😅
24 Yorumla- +1 yıl
Şükür yine yalnız değilim hsjs
- +1 yıl
Çok şükür canım her zaman 🤣🤣
- +1 yıl
Tatlım iyi ki varsın :D sjks
- +1 yıl
Sende canım iyi ki varsın 😍
+1 yılAy ben çok kıskanırım ay lütfen benden başkası görmesin kwkww
25 Yorumla- +1 yıl
Bence diğer herkesin gözlerini oymalı sjdj
- +1 yıl
Bence de 😂
- +1 yıl
Yahu hayır “öyle şey mi olur” yazman lazımdı hsjs psikopata bağladık sjjs
- +1 yıl
Kıskanınca ben 😂😂😂
- +1 yıl
😈
+1 yılHoşuma gider. Severim onunda özen gösterip, giyimine dikkat etmesini.
40 YorumlaBenimle tanıştığında nasıl giyiniyorsa öyle devam etmeli. İllaki buluşmalarda tarzını görüp anlamışımdır. Rahatsızlık duyduysam zaten sevgili olamamışızdır.
30 Yorumla
+1 yılNeden, kime dikkat çekmek istiyor? Çekmesin dikkat felan istemiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam söyleriz djdj
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılTakdir ederim, kadın giyiminde özgür olmalı. Sadece fazla "slutty" tarzı eleştiririm. Hem dekolteli, hem asil (elegant) olunabilir, kombine bağlı.
10 Yorumla
+1 yılSeven insan rahatsız olmalı eğer gurur duyuyosa demekki eşini sevgilisini başkalarına sergilemeyi seviyor gavvat dır
20 Yorumla
+1 yılGuzelliginden dolayi ise bir sey demem. Fakat fazla iddiali kiyafetler giyiyorsa bilerek hosuma gitmez.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılHoşuma gider. Herkes ona baksın, o bana 😀😂
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kiskanirim giyemez esini kiskanmayan tek canli domuzdur dio not..
30 Yorumla
+1 yılHmmm o şekilde giyindikten sonra bana değil de 1 saniye başka bir yere bakarsa takdir değil rezil rüsva ederim onu
10 Yorumla
+1 yılTakdir edemem.. Hatta mümkünse güzel giyinmesin, hazırlanmasın herkesin olduğu bir yer için..
Normal günlük giyinsin
10 Yorumla
+1 yılBana özlel giyinirse helalim olan kişi. Bundan mutluluk duyarım. Ama dışarıda takvalı ve hayalı giyinmeli. Allah'tan korkmalı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Sevgilimin başarılarını takdir ederim ama giyiminde dikkat çekici olması hoşuma gitmez başarılarıyla dikkat çeksin 😒
10 Yorumlatemiz Kibar giyinsin ama fazlaca dikkat çekici giyinmesin kıskanırım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBi yandan hoşuma gider bi yandan deli gibi kıskanırım
23 Yorumla- +1 yıl
O sırada ben
https://m.youtube.com/shorts/xFAKqvwGZKI
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bana göre sadece benim ilgimi çekmek için öyle giyinmesini isterim. Başkalarından banane.
10 YorumlaDışarda giyinmesini istemem evin içinde giyelebilir ama dışarda olmaz kıskanırım çünkü
10 Yorumla
+1 yılGörseldeki gibi olursa ben kendimden kıskanır rahatsız olurum.
10 Yorumla
+1 yılBen bu tür şeyleri karşi ön görüşlüyüm ve haz verici bulurum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Beni seviyorsa mümkünse çok açık giyinmesin. Katil filan olurum neme lazım. 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılözgür bir dünyada yaşıyoruz. herkes giyeceklerinde içeceklerinde zevklerinde özgür olmalı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kıdkanç bir yapım var çok fazla firik vermediği zaman sıkıntı yok 😊
10 Yorumla
+1 yılTakdir ederim elbette. Ayrıca sen de ne halin varsa gül :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Rahatsız olurum evde basbasayken giyinmicekse
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyinmeyi bilmeyenler çok var.
Sonra ben iyi giyiniyorum diyenler neredeyse tanga ile dolaşacaklar.😂10 YorumlaKıskanırım ben, yapmasın öyle şeyler 😬
20 YorumlaRahatsız ederim..
10 Yorumlaneden takdır edılsın baska erkeklerın gozune soka soka bıryerlerı kalkıpta senı dusunmesı onu memnunmu edıyo?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız olurum benim kocam sade giyinmeli
15 Yorumla- +1 yıl
Aklıma geldi
https://youtu.be/VWYbepxUpmo - +1 yıl
Farklı bir havası var😄
- +1 yıl
Tabi taş bebek sjjs
- +1 yıl
Mucuk sjhgd
- +1 yıl
😘
+1 yılBenimle birlikteyken takdir ederim diğer zamanlarda saygı duyarım ama benim le olmadığı zaman dikkat etmezse kendine olmaz yani
10 YorumlaGüzel giyinmek ten bahsetmiyorum hic bir şekilde yanımda veya yanımda yokken giyemez giyinemez.. 🦂 '
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Haha bunun taktir edilecek yanımı var
14 Yorumla- +1 yıl
Tabii var
- +1 yıl
Tamam kardeşim de sjdk
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvde istediğini giysin :D
12 Yorumla- +1 yıl
Yok artık 😅
- +1 yıl
Giymese de olur :D
Ben bazen giyindiğimde kocam istemiyor maalesef
20 YorumlaTakdir ederim hoşumada gider bence giyiniş çok önemlidir. Her zaman temiz ve güzel giyinmeli insan
10 Yorumla
+1 yılherkes istedigini giyebilmeli ne yaptıgı beni baglamaz 😇
10 Yorumla
+1 yılRatsız olurum mini giydirmem gimek isterse bana özel giyer
10 Yorumla
+1 yılBen yanındakine bakarim, benimle ise sorun yok dkdjdh
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Adam gibi giyinsin kafamı bozmasın
115 Yorumla- +1 yıl
Oooooo colinsss
- +1 yıl
Ben de elektrikler mi gitti diye soracaktım 🙄
- +1 yıl
Yes var 💡 😃
- +1 yıl
Lambaya püf de :D
- +1 yıl
Tozlanır mı bea :D yeterince zengin oldun mu? Döndüğüne göre kakdk
- +1 yıl
Daha saymadın mı dolarları sjsj
- +1 yıl
piüüüh makinaya da para verecek 😃
- +1 yıl
😅😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Rahattsızz eder beni
13 Yorumla- +1 yıl
İki tt iki zz ile akks
- +1 yıl
Haha bu sevdalar boşuna leee hsjs
+1 yıltadını çıkartsın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıltakdir ederim hatta buna teşvik ederim.
20 Yorumla takdir edecek kadar geniş olamam herhalde
10 Yorumla
+1 yılYanı rahatsız olabilirim çok açıksa ama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAbartırsa rahatsız olurum
10 Yorumla
+1 yılrahatsız olmuyorum olmam
10 YorumlaRahatsız olurum aga :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat çekmeye calısan kim olursa sevmem.
10 Yorumla
+1 yılSome güzel kardeşim problems
11 Yorumla- +1 yıl
G a v a t
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası