Selammm Ge🌙eciler
Sevgiliniz açık, dar, dekolteli, taytlı maytlı giyinmesine müsaade eder misiniz?

#sosyetic
Selammm Ge🌙eciler
Sevgiliniz açık, dar, dekolteli, taytlı maytlı giyinmesine müsaade eder misiniz?

#sosyetic
Birincisi; görseldeki gibi açık giyinip gezmem.
İkincisi; o şekilde giyinip gezmemden rahatsızlık duymayacak, bunu sorun etmeyecek biriyle birlikte olmak istemem. Çünkü böyle bir durumda kendimi ona ait hissedemem.
Üçüncüsü; herkesin kendi tercihi, herkes istediği gibi giyinebilir. Varsa kriteriniz ona göre sevgili ya da eş seçersiniz. Açık giyinen biriyle sevgili olup "Açık giyinmeni istemiyorum." Diye diretip onu değiştirmeye çalışana "Hayırdır kardeş sen?" Derler haklı olarak. 😂😂
İzin verme gibi bir durum yok , istediğini giyebilir tayt ve dar paça dışında bir de siyah ayakkabı içine beyaz çorap dışında. Bir de benim sevgilim kıyafetle dikkat çekemez çünkü ben daha çok dikkat çekerim. Ben çuvalda giysem dikkat çekiyorum , sevgili alışmalı. 😂😂
Teşekkür ederim 🪷💋
Rica ederim 😘
İzin vermek de ne demek, teşvik ederim istediği gibi giyinmesi için, laf atan falan olursa bana da iş çıkar işte, testosteron hormonlarımın ve çevik, kaslı vücudumun da yardımıyla bir güzel stres atarım. Belki bıçaklanabilir, bir tarafım kırılabilir ya da ölebilirim ama olsun. Sevgili olmak bunu gerektirir, değil mi? 😂
"Müsaade etmek" kavramı söz konusu bile olamaz, ona izin verecek veya vermeyevek kişi ben olmam, bana düşmez.
İstediği gibi giyinebilir, sevgilimse zaten giyim tarzı beni rahatsız etmiyordur. Ha onun dışında da ben bilmem Ajda bilir 😀
https://www.youtube.com/embed/Yzq8o4PfTdEHıı tayt giyebilir mesela böyle daracık :D
Aaa lütfen kıvırmadan :D
Aman haksızsın :D
Çünkü tek haklı olabilir :D biliyorsun brüüüt
Tamam :D sorun yok olur arada öyle djdj
Hayır yok :D hiç bir şey edemezsin
Hahahah :D sus be
Cevap
52Cevap
Benden izin almasına gerek yok sevdiği gibi giyinebilir.
Hayır, ben sevdiğim insanı kıskanan, sahiplenen bir insanım yani mezhebim buna el vermez o yüzden abartılı giyime sahip birisini en baştan istemem zaten.
İlişkiye başladıktan sonra değişmişse de eğer uyarırım eğer hala aynı şekilde gidiyorsa ayrılırım ve kendime başka bir yol çizerim.
bence super saglikli bi tepki
@anonimhesabimanonim Yani hem kendi zamanımı hem de karşıdakinin zamanını çalmanın anlamı yok diye düşünüyorum.
Yanımda her zaman temiz bakımlı giyimine özen gosteren birinin olmasını isterim. Konu müsadeye gelecek olursa bu yaştan sonra ben öğretemem hakkımda yok hoşuma gitmiyorsa baştan başlamam o ilişkiye. Nerde ne yaptığını ne giydiğini bir zahmet olcsun. ( Erkekte dar tayt gibi pantolon hiç sevmiyorum ).
Bi erkek en fazla ne giyebilir ki 🤣 yine de istemem çok dikkat çekmesini yani komik duruma falan düşmesin yanımda. Karizmatik ve şık şekilde giyinebilir. Yanıma yakışmış olur 😎🤣😆
Benim iznine bağlı olduğunu düşünmüyorum. Sevgili olmadan önce tarzı zaten bellidir ve bunu bilerek sevgili olmuşumdur. Dikkat çekmesi, herkes iç geçirirken geceyi benimle geçirecek olması rahatsız edici olmaktan çok insanın gururunu okşayacak bir şey.
Kendi özgür hayatı istediğini giyebilir. Müsade alacak değil ancak bazı kıyafetleri giydiğinde rahatsız olacağımı bilir. Benim rahatsız olacağım şeyleri yapmayı da istemez. Olmayan sevgilimi gene övdüm 💆
Çok yakışıklı olmasın ya hani olsun da biz yalnızken olsun dışarda çok öyle çokta yakışıklı görünmesin ha benim gördüğümü diğer kızlarda görürse o zaman kötü olur işte😐🥹🤪😂
Öyle bir dedin ki anlatırken bile kıskanasım geldi 😃 Tayt mayt bir de dışarıda 😃😅 Ben kıskanırım yani, elin adamı bakar falan sevmem öyle işleri 😃 Yani etmezdim demeyeyim de, öyle biriyle sevsem/hoşuma gitse de sevgili olmazdım
Ahaahah giysin benim giyimimin daha dikkat çekici olacağına eminim buna karşın😃😃😂😂😂😂
:D gömleğinin iki düğmesini açınca sen mi daha zararlı çıkarsın ben mi aşkım; dersin djdj
😂😂😂😂 bence o😂😂😂😂
Benim ablam dar kot pantolon giymişti bir gün
beraber pazara giderken bi tane canımsın Kürtçe konuşarak bana ağzının tadını biliyorsun dedi 🤦♂️
bunu deneyimledikten sonra evet müsade ederim demek saçma olur bence 🙄
Izin vermeyen erkekler neyin kafasını yaşıyor acaba o kızı öyle tanımadın mı olduğu gibi kabul etmek zorundalar bu kızlar da bu tip erkekleri hayatına almasın
Kimsenin müsadesine bakmam.
Müsade etme çabası karışma çabası bile itici benim için , muhafazakar erkekler radarım dışında.
Ne eğlenirim ne evlenirim.
Türk kızlarının şunu anlamasını isterim. Abazalar türkiyesinde erkek hem cinsini bildiği için karışması normaldir. Sosyal medyada görüyoruz kadınların oranlarını buralarini çekiyorlar, yanımdaki kadının fotoğrafı çekilse ben o adamı komaya sokarım nolur sonra o hastaneye ben mapushaneye. Biraz erkeği de düşündüğü zaman, zaten erkeğin karışmasına gerek kalmaz.
Evet giysin ohh herkesin gözü kalsın ama benim olsun
Görsel deki gibi mi 😂😂
Fena gülerim. 😂 Şakası bir yana dikkat çekmesin yaa gözlerin onun üstünde olmasın 😒
Bende bir kadın olarak erkekte neye izin vermeyeceğimi belirteyim.
Meme ucunu gösteren üst giyemez🙂
Bi zahmet öyle giyinmesin
Fotoraftakine göre kıyaslıyorsak sorun yok, dikkat çekecek bir şeyde giyinmemiş. Absürt olursa rahatsız olurum.
Okadarda abartılı Değil Tabikide Erkeğin yanına Yakışan Tamamlayıcı Kadın üslubunda olmalı kıyafetleri
İzin mesele olamaz. Aşırı açık giyiniyorsa zaten sevgili olamayız. Davul bile dengi dengine. Ama bazı şeyleri tolere edebilirim.
Böyle giyinen biri zaten sevgilim olamayacağı için sonradan kıyafet tartışması yaşamamak için en baştan işimi garantiye almış olurum😀
Nasıl rahat hissediyorsa. Ha tepkimi koyarım orası ayrı. Gerisi ona kalmış. Kararları ilişkinin ömrünü belirler
Müsaade etmek lafı yanlış bir kere. Ben onun sahibi değilim, dolayısıyla nerede ne giyeceğini o bilmeli, bilmeyen kişi ile de birlikte olmam baştan.
Resimdeki kadın çok sevimli görünüyor. fazla açık değil. sevgilim böyle giyinebilir
Benim eşim inanılmaz derecede açık giyinir önemli olan taşıyabilmesi
Yok görseldeki gibi giyinemez bacaklarını kırarım.
Alkış 👏
Müsaade etmem. Ve benim de açık, dar, dekolteli, taytlı maytlı giymeme müsaade eden Deyyus Gvat bir sevgilim olamaz.
Edep. Namus haya. Her zaman savunurum.
Açık olabileiiz ama çıplak değil
İzin vermek gibi bir şansım yok bana şaf düşürmez istediğini giyer karıştırmaz beni
Benim sevgilim dekolte, açık ve tayt giyemez. Kırarım bacaklarını 😂🤣
o nasıl giyineceğini bilir ben neden karışayım ki.. çok saçma bu karışmam..
Bir kaç yıl sonra giymeyiz zaten. bazen giyilebilir
En fazla çok yakışıklı giyer, giysin de içten içe kıskanırım.
Ederim erkeğin ne dekoltesi olacak tabiki o bana izin veriyorsa
Nasıl giyindiği beni ilgilendirmez, istediğini giyinebilir :)
Normal şartlarda izin vermem. Ama tatilde felan takılabilir
Giyebilir. Sıkıntı giydiği kıyafete hakim olmayınca çıkar
Bir kadın kendini nasıl güzel hissederse öyle giyindim.. ama herşeyin bir sınırı vardır
Benim için giyinmesine evet, ama dışarda dikkat cekmesini istemem
evet, herkesin çıplak dolaştığı bir yerde giysi giymek isterse karışmam.
hoş bulmadığım şeyleri giymezse beni mutlu eder 😅
Evet izin veririm onu kısıtlamak bana düşmez benim onu kısıtlayıcı sürece onun da beni kısıtlama hakkı var diye dusunuyorum
Tayt pek sevmiyorum ben 🙄
Sevgilinde mi sevmiyorsun
Evde giyebilir de, dışarda pek cazip gelmiyor 🙄
Bence de :D
Kıyafete karışanı yanımda tutmam ben şahsen yol orada derim her zaman
Nasıl istiyorsa giyinebilir benden izin istemesine gerek yok
Yanimdaysa ederim benim korumam altında benden uzakda ne gerek var.
bi kere musaade etmeye hakki yok ben giyim seklimi tarzimi begeniyosam ya kabul edecek ya da gidecek
İslam da sevgili yoktur karın vardır sevgili kavramı batının adeti dit özenmeyin özendirin
Tabiki hayir...
hiç karışmadım karışmamada
Saçma sapan kıyafetler giyerse karışırım
Giyemez. Sadece ben görebilirim.
Edemem canımdır o benim kıskanırım.😄
Hanzoyum biraz ederum
Evet bende çekiyorum çünkü
Benim yanımdayken sorun yok.
Çok açık giyinmesini istemem.
Hayır ben yokken istemem 😅😅
Sanki etmesek giymeyecek
Görseldeki gibi giyinemez yanıma hiç gelemez.. 🥂
İstemem, aç köpek gibi bakıyorlar sonra.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?