Ben tanımıyorum ve destekleyecek bir şey bulamıyorum toplumu bozmasın yeter

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben tanımıyorum ve destekleyecek bir şey bulamıyorum toplumu bozmasın yeter

Herhangi bir insanın cinsel yönelimi neden toplumu bozsun ya iyi misiniz gerçekten? Başkasının yönlendirmesiyle bozulan ahlakınız varsa bence ilk başta kendi iradesiz karakterinizi sorgulamalısınız
Erdoğan ilk kez mantıklı bi açıklama yapmış dediklerin de haklı, ayrıca hiç kimseyi ilgilendirmez kızın özel hayatı siz kimsiniz de karışıyorsunuz. Bu durumu eleştirenleride görüyoruz herşeyi yapıp bide ahlak dersi veriyorlar ya acınası.
Mantıklı açıklaması çok var ki
Cevap
8Cevap
Birinin cinsel hayatı neden sportif başarısını gölgelesin ki.. kim ne yaşarsa yaşayabilir kimseyi ilgilendirmez Ebrarı çok seviyorum ve gurur duyuyorum onunla. İyi ki Türk ve iyi ki bizimle ❤️❤️
Ebrar'ın başarısı ve tüm filenin sultanları bizim ülkenin spordaki millî gururu. Gidip farklı ülkeleri değil, senin /benim ülkemi temsil ediyor ve başarılı. Keşke insanları cinsel tercihleri yerine başarılı olduğu şeylerle ilgili olsanız.
Toplum bu sebeple bozuluyorsa, sorun toplumdadır.
Bu tıpkı '' Hükümet insanları dinden soğuttu '' cümlesi ile aynı saçmalık seviyesi'ndedir.
Kadının bir destek isteği yok, kendinş bilmezker saldırmak için hedef seçti
Ayyıldızın başarısı altında ve gölgesinde imzası olan herkesi desteklerim. Ebrar Karakurt'ta bunlardan biridir.
Burada bir insanın kişisel hayatını değil ülkemize kattığı başarıları ön planda olmalı.. bizimde desteğimiz bu yönde...
Kimsenin haddi degildir sporcularin ya da basklarinin özel hayati. yaptigi meslek üzerinden elestirebilirsin hepsi o kadar.
Niye desteklemesin ülkenin Başarılı sporcusundan biri. Bizim millet ne zaman milletin özel hayatına laf etmeyip triplere girmezse işte o zaman gelişmeye başlayacağız demektir
bu kim ya kim bu kim benim atama laf atacak ve ben bunu desteklicem
Toplumu niye nasıl bozsun bir kişinin cinsel yönelimi?
sanırm seçim yaklaşıyor 6 aya kadar seçim mi var :)
Lgbt ye karşı olduklari için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?