Ben bir Müslüman olarak Allah'ın bu konudaki emir ve yasaklarından tarafım ne ahmet tanırım ne mehmet Allah ne diyor ona bakarım ve bakıyorum Allah diyor ki bana ayette
Lut, kavmine demişti ki : 'Siz gerçekten, sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı çirkin bir utanmazlığı yapıyorsunuz. Siz (yine de) erkeklere yaklaşacak, yol kesecek ve bir araya gelişlerinizde çirkinlikler yapacak mısınız'' Bunun üzerine kavminin cevabı yalnızca 'Eğer doğru söylüyor isen, bize Allah'ın gazabını getir.' demek oldu.
Lût, “Şu ahlâkı bozan topluluğa karşı bana yardım et rabbim!” diye dua etti.
Elçilerimiz İbrâhim’e müjdeyi getirdiklerinde, “Biz şu memleketin halkını yok edeceğiz; çünkü oranın halkı zulme sapmışlardır” dediler.
İbrâhim, “Ama orada Lût da yaşıyor!” dedi. “Biz orada kimlerin bulunduğunu çok iyi biliyoruz; onu ve karısı dışındaki bütün ailesini elbette kurtaracağız, karısı geride kalanlar arasında yer alacak” dediler.
Elçilerimiz kendisine geldiğinde Lût, onlardan dolayı huzursuz oldu ve ne yapacağını şaşırdı. Ama onlar “Korkma, tasalanma!” dediler; “Biz seni ve karın dışında bütün aileni kurtaracağız; karın ise geride kalanlar arasında yer alacak.”
“Biz, yoldan çıkmalarının cezası olarak bu memleket halkının üzerine gökten alçaltıcı bir belâ indireceğiz!”
İşte o memleketten geriye, aklını kullananların yararlanabileceği açık bir ibret vesikası bıraktık.
Demek ki benim dinim bu konuda bana sapık olma ve sapıklardan olma diyor konu benim için kapanmıştır
O zaman Hollanda'ya neden gökten taş yağmıyor? Herhangi bir toplumsal belası veya azabı yok diye sorarlar adama? En mutlu ve güçlü ekonomi yapısı ile Hollanda, bizden neden ileride? Yani Allah azabını, ülkedeki toplum çoğunluğunun dinine göre mi seçmektedir? Basit bir örnek vermek istedim.
Taraf tutmuyorum. Ben Müslüman isem bir Kitabım var ise Ona bakarım. Bu fiil benim kitabımda la'netleniyor. Bir ceza öngörülüyor. Ben kafirim diyene günahlarından sorulmayacak. Direkt Cehenneme zümera...
Cübbeli ciddiye alınacak bir canlı türü değil bence! Ama Cübbeli ahmet'e şöyle bir teklifim var o çok özlediğiniz şeriat özleminizi dindirmek adına tüm masraflarınızı üstlenerek sizleri Afganistan’a uğurlamak isterim, s*ktirip gidin bu ülkenden.
Tabi ki Ebrar Karakurt'un yanındayım. Herkesin özel hayatı. Sadece Ebrar değil kim olursa olsun istediği insan ile beraber olabilir. Kimse bir başkasının özel hayatına yorum yapamaz. Kimi seviyorsa onunla çok mutlu olmasını dilerim.