Şahan Gökbakar
Yılmaz Özdil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yılmaz Özdil'in yazısı öyle bir yazı idi ki... Devlet adamı geçmişi olmayan adam, devlet adamı geçmişi olan adamlar gibi ülkeden kaçıp gitmedi, insanlar büyük büyük şeyler beklemiyor zaten. Halkı düşünecek adımlar, halkın yanında bir duruş, hırsızlara geçit olmayacak bir anlayış bekliyorlar.
Şahan'a Recep İvedik falan diyerek cevap veremeyeceği zaman ne kadar aşağı olabileceğini göstermiştir. Karşısındaki insana saygı duymayan biri Yılmaz Özdil. Denk geldikçe yazısını okurum hatta evimde kitabı dahi var. Ama bu verecek cevap bulamayınca nereden sallasam da konuyu değil başka şeyleri konuşalım diye bakan zavallılardan bıktık artık. Şahan'a ayıp etmiş özdil, hiç yakışmamış.
Hiç birini tutmuyorum🤗
Teşekkür ederim 🤗
Cevap
4Cevap
Şahan Gökbahar' ın görüşlerini çok beğeniyorum. Çok saygılı bir beyefendi. Haksızlığa karşı susamıyor. Her insanın yapması gerekeni yapıyor.
Yesinler birbirlerini.
ikiside ayni siyasi görüsü savunan insanlar, bunda siyasi bir cikar sözkonusu olmadigi belli ama gündemde kalma cabasi ikisininde yaptigi.
İçimiz dışımız Ukrayna olmuş bunlar da bundan kavga etmiş banane ya
Şahan gökbakar iyi niyetli bir insan bana göre. Eleştirirken kalp kırmayanlardan temiz kalpli.
Kimseyi tutmuyorum😂😂😂
Ikiside gereksiz bos insanlar
İkisinide tutmuyorum
Şahan haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?