Doğum sonrası bakımsızlık nasıl aşılır?

Arkadaşlar ben 2 ay önce doğum yaptım. Bugüne kadar hep bakımlı olan biriydim hamilelikte de bakımlı olmaktan ödün vermedim çok kilo da almadığım için fiziğim de gayet güzel görünüyordu güzel bir hamileydim bence. Sonra doğum oldu ve ben sudan çıkmış balığa döndüm. Uykusuzluk, yorgunluk, süt gelmiyo endişesi derken ben kendimi unuttum. Günlerce yüzümü yıkamadığım, diş fırçalamadığım, duş almadığım oluyo. Evin içinde her daim seksi gecelik ya da güzel kıyafetler giyen ben şu an günlerce aynı tişörtü giyiyorum üstü oğlumun kusmuklarıyla dolu. Üstüme çiş yaparsa değişmiyorum kaka yaparsa değişiyorum o derece bir salmışlık. O kadar yorgunum ki anlatamam günlerce uyusam geçer anca diyorum ama nerde aralıksız birkaç saat uykuya bile deli gibi hasretim. Hal böyle olunca aman güzel giyiniyim saçımı düzeltiyim temiz kokayım vs diyemiyorum. Haftada bir gün eşimle dışarıya çıkıyoruz birkaç saat sadece o zamanlar insana benziyorum saç baş olarak. Nasıl eski bakımlı halime döneceğim ben ne zaman o enerjim olacak artık çok sıkıldım bu paçozluktan bana bunu kırmam için biseyler söyler misiniz?

Doğum sonrası bakımsızlık nasıl aşılır?