Doğum sonrası sorunlar?

Merhaba iyi geceler herkese,

Bir senelik evliyim, evlendikten bir ay sonra hamile kaldım. İlk aylar şiddetli mide bulantıları uyuma isteği vs vs geçti. Aşırı halsizlik yorgunluktan dolayı her gün olmasa da haftada bir evi temizleyebiliyordum akşamları yemek hazırlıyordum eşime bazen şiddetli sancılarım oluyordu sağolsun 2-3 kez dışardan yemek söyledik. Hamilelik sürecimde hormonlardan mı bilmiyorum çok ağladım çok kavga ettik eşimle her sorun büyüyordu günlerce konuşmuyorduk ben günler sonra adım attığımda barışıyorduk bir şekilde. Bir gün odada kriz geçirerek ağladığımda mutfakta İnstagramda video izliyordu ona rağmen yine kendim adım attım. Kayınvalidemle pek aram yok oğluna aşırı düşkün aşık gibi hatta eşimde annesine karşı çok düşkün bu beni rahatsız ettiği için ısınamadım bir türlü annesiz büyüdüm belki ondandı bana tuhaf geliyordu bu kadar mıç mıç şeyler. Doğuma yakın stresten dolayı kaç kez hastanelik oldum. Doğumdan 1-2 gün sonra kavgalarımız tekrar başladı. İyi günlerimiz yok mu var tabi ama kavgalarımız daha çok. Örneğin, Lohusalığımın 3 veya 4. günüydü evimde annesi benim annem ve kardeşim vardı eve çocuk görmeye eşimin akrabası gelecekti yemek hazırlamadım sezeryan doğum yaptım ayakta duramıyorum eşim geldi yüzüme tükürüp küfür etti içerde bir sürü kadın varken benden bekledi bunu. Gözlerim dolarak hazırladım. Allah’a şükür bu kadar strese üzüntüye sütüm kesilmedi. Bebeğim 3 aylık olacak nerdeyse kayınvalidemle aram açık olduğu için evde tekim temizlik yemek vs bebek uyudukça yapmaya çalışıyorum dip köşe temizlik yapamıyorum gündüz kızım pek uyumuyor 5-10 dk yemeği de eşimin gelmesine yakın hazırlıyorum bazen de geldiğinde bebekle ilgilen hazırlayım diyorum ama kavgalar tabi devam ediyor evin hali ne böyle neden yemek hazırlamadın tembelsin kirlisin gibi bir sürü hakaretler etti bugün konuşacak kimsem yok kime anlatabilirim. Sürekli eleştirmesi aşağılaması severek evlendik ama yoruldum artık bazen gerçekten kendi kendime bende mi sorun acaba diyorum. Aranızda doğum sonrası bunları yaşayan oldu mu veya nasıl bir hayatınız oldu buraya kadar okuyanlar için teşekkür ediyorum.

Doğum sonrası sorunlar?